Şimdi Ara

Volvo v40 & v40 cross country

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar, öncelikle bu formda yeniyim ilk arabamı aldığımda araştırma yaparken tanışmıştım burayla açıkçası arabalar hakkında pek fazla bilgim yoktur bir çok bilgiyi de burada yazanlardan öğrendim bir tane 2011 ford fiesta titanyum arabam vardı yazın askere gideceğim için onu sattım ama şimdiden döndükten sonra ne alacağım onu araştırmaya başladım kesinlikle bu iki arabadan birini alacağım
    v40 yada v40 cross country arasında 3-4 bin tl bir fark var, hani arabadan anlayan arkadaşların görüşlerini istiyorum bu iki seçenek aynı motor aynı donanım arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz ve nedeni ne olurdu? görüşleriniz için teşekkür ediyorum, saygılar..

• Bu araç aşırı pahalı.

55.000'e Insignia alın 1.4 Turbo. Cebinize kalan 15-20.000 TL ile bankada mevduat hesabı açın.

D Sınıfı aracınız olsun.
  • O farkla araç resmen evrim geçiriyor. Tabi ki cc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Bu araç aşırı pahalı.

55.000'e Insignia alın 1.4 Turbo. Cebinize kalan 15-20.000 TL ile bankada mevduat hesabı açın.

D Sınıfı aracınız olsun.

İnsigniaya o motor kucuk degil mi? Bizde babamla v40 r desing dusunuyoruz. Hem cok saglam hem tasarimi siradisi guzel hemde t4 motor 0-100 e 7.7sn . Volvo kaliteside var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikisi arasından cross country alınır bence. Daha pahalı olabilir ancak arkadaşta söylemiş resmen evrim geçiriyor araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.