Şimdi Ara

volvonun s40 içi sessizmidir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1----aynı fiyat ve segmentdeki araçlara kıyasla volvonun içi sessizmidir?
    2----2008 öncesi ve sonrası arasında konfor ve yol tutuş arasında ne fark vardır? (makyajdan sonra ve önce sanırım amortisörlerde değişmiş).
    3----sıfır alırsam baz modele param yetiyor ama baz modellerin donanımlarıda bayiden bayiden farkediyor. baz modelde esp yani dtsc varmı?
    stepne veriliyormu? donanımlar arasındaki farkları tam olarak açıklayabilirseniz sevinirim

• Ses konusunda fena değildir. Golfden daha sessizdir. Ancak dizel motorun sesi yeni çalıştırmada duyulur. Süspansiyonları golf ve passattan daha yumuşaktır.
  • baz modelde esp var (dstc diye geçer), tam boy stepne hiçbirinde yok, hepsinde ince geçici lastik mevcut.

oldukça sessiz bir araçtır, lamine yan cam standart (normalden %30 daha kalın ve iki cam arası film olan cam) olan makyajlı fakat arkadaki volvo yazısı bitişik olan 2008 sonu-2009 modeller biraz daha sessizdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 28 Mart 2011; 15:45:55 >
  • makyajla amortisörlerde değişim olduğunu okumuştum yumuşatılmış deniyordu, bu yol tutuşu etkilermi? yani öncesi sonrası
    arasında?
  • amortisörler öle çokda yumuşak değil beni rahatsız ediyo zaman zaman konforu bozuyor
  • 2006 s40 var aynı traktör gibi ses çıkartıyor :)
  • Amörtisörler yumuşak değil gerçekten ama çok sert de değil. Yol tutuşu adına bence iyi ayarlanmış. ESP 2010 dan sonraki tüm Volvolar'da standart. Benim 2008 c30 da bile tam boy stepne var, 2011 lerde var mı yok mu bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Amörtisörler yumuşak değil gerçekten ama çok sert de değil. Yol tutuşu adına bence iyi ayarlanmış. ESP 2010 dan sonraki tüm Volvolar'da standart. Benim 2008 c30 da bile tam boy stepne var, 2011 lerde var mı yok mu bilemiyorum

2011 volvo s40'ta da var. en azından bizimkinde var.
  • Düşük viteslerde motor her araçta olduğu gibi hırıltılı çalışır ama uzun yolda 120-130 km hızda motorun sesini duymanız çok zor.Rakiplerine oranla yalıtımı çok daha iyidir hatta harikadır.( örn: Focus,308 )
  • 2009 en üst dynamic versiyon s40 var bende...yan camlar lamine falan değil...üzerlerinde yazar zaten havalı (tempered) diye...sadece biraz daha kalın diğer araçların camına göre o kadar...ayrıca benimkinde de tam boy stepne yok ince lastik var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: istante

2009 en üst dynamic versiyon s40 var bende...yan camlar lamine falan değil...üzerlerinde yazar zaten havalı (tempered) diye...sadece biraz daha kalın diğer araçların camına göre o kadar...ayrıca benimkinde de tam boy stepne yok ince lastik var...

zaten hepsi lamine demedim,

tempered olan 3.85 mm laminated olan 4.96 mm...

volvonun s40 içi sessizmidir?

• 2010 model yılında dynamic lerde lamine cam kullanıldı......
  • benimki 2009 ... yoktu o zaman herhalde...benim listede "side window tempered 4 mm" yazıyor...baktım zaten camı açtığınızda kesitinden görünür arada film olduğu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ontheradio

2010 model yılında dynamic lerde lamine cam kullanıldı......

Nereden anlıyorsunuz bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagoodman

quote:

Orijinalden alıntı: ontheradio

2010 model yılında dynamic lerde lamine cam kullanıldı......

Nereden anlıyorsunuz bunu?

Camın üzerinde yazar dostum. Yazmasa bile eğer camı açıp üstten kesitine bakarsan iki tane camın yanyana birbirine yapıştırıldığını görürsün. Sanırım aralarında da cam reçinesi gibi bir şey varki ön camlar gibi, bir şey çarptığında dağılmasını önlüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 29 Mart 2011; 10:04:19 >
  • Bugun ruzgar sesı yuzunden on kapı camlarım değişti.Öncesindede fitil değişmişti.Burada yazılanlara göre benım aracımın camlarının lamine olması gerekiyor.şimdi önler 5 mm arkalar 4 mm kaldı camların komple değişmesi gerekmiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.