Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: oder

Arkadaşlar Voxline DVD933 player' ın 3ncü güncellemesini yaptım yazı font büyüklüğü tam olmuş.yalnız biraz alta çekilmesi lazım filmin neredeyse ortasına geliyor. ekranın altından 25- 30 mm üstünden başlasa daha iyi olacak.
    benim merak ettiğim alt yazı dosyası olarak hangi formatı tanıyor. <<srt>> formatını tanıtamadım şu an <<ssa>> formatını denedim sadece.
    Alt yazı dosya türleri
    .ssa = tanıyor
    .sub = denemedim
    .txt = denemedim
    .srt = tanımıyor

bunları deneyen varsa sonucunu bildirirse sevinirim selamlar.

Bendeki altyazilarin neredeyse hepsi .SRT

Soyle yapiyorsun.

1- CD i tak
    2- Altyazi dosyasina in, SUBT tusuna bas (Altyazi secildi uyarisi verecek)
    3- Filmi sec ve ENTER tusuna bas.

Sorunsuz izleyeceksin.

Tum altyazilari taniyor... txt diye altyazi olmaz zaten piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 17 Nisan 2006; 2:47:58 >

• arkadaşlar voxline almaya karar verdim... forumun bu kadar beni etkileyeceğini bilmezdim :) tanımadığım bilmediğim bir marka olan voxline şimdi satın almakta düşündüğüm ilk marka oldu.. inşallah iyi olur sonu..

voxline li oluyorum bende :)

saygılar
  • selamlar, ben de voxline almaya karar verdim vereceğim
    ama merak ettiğim birkaç konu var, cevap yazanlara şimdiden teşekkürler

1- alet (wmv) uzantılı dosyaları çalıyor mu?
    2- mp3 leri ya da jpeg resim dosyalarını bilgisayardaki gibi dizin yapısında gösteriyor mu?
    3- şimdiki playerım dvd ye kaydettiğim mp3 lerin ya da resimlerin yalnızca ilk 1500 tanesini gösteriyor, dolayısıyla ötekileri çalamıyorum bu playerda böyle bir sınırlama var mı?

teşekkürler
  • bu alette Progressive Scan Özelligi varmı?
  • arkadaşlar bende aldım bu aletten.. şimdilik çok memnunum .. tabi forum sayesinde ... herkese çok teşekkür
  • Haydoot arkadaşım teşekkürler altyazı için dediklerini şimdi hemen deniyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamerim

bu alette Progressive Scan Özelligi varmı?

Evet Voxline'da "Progressive Scan özelliği" var ancak TV 'nde yoksa bu özellik bir işe yaramıyor!!
  • sonunda üye olabildim!!!!!
    4 aydır voxline kullanıyorum.burdaki yorumları okuyarak karar vermiştim...
    alet iyi alyazı malum...ama gözler kenkinleşiyo :) (37 ekranda özellikle şahin modu)
    en çok kafamı bozansa 2 güncellemeden sonra farklı cd den alt yazı kutamamak...bi arkadasımda 80 kadar film vardı ama altyazısız izlediği için alamadım

ayrıca bi olay varki bi keşifmi yaptım bilmiyorumm...bende inanılmaz ailenin ingilizce bi alt yazısı var.onu çalıştırdığımda yazı boyutu süper büyük oluyo ayrıca etrafında bant var ayrıca sarı renkte...dvd rom olmadığı için dosyayı şu an yollayamıyorum ama bilgisi olan arkadaslar ilgilenirlerse ulastırırım bi şekilde...

mersinden bi arkadas vardı...ulasırsa bişeler paylasabiliriz..:) bilgi yane..

şeytanınız bol olsun

• 3. update i yaptıktan sonra memnun kalmaz isek 2. update i tekrar yaparsak sorun oluyor mu?
  • arkadaşlar benim bi sorunum var neredesin firuze ve organize işler filmini indirdim izlemek istediğimde voxline da index hazırlanıyor yazıyor sonra kod desteklemiyor diyip ana menüye dönüyor bu 2 filmde fakat index hazırlanıyor derken ileri sarmaya basarsam filmin sonuna kadar hızlı olarak gösteriyor ben anlamadım madem ileri sararken gösterebiliyor normal olarak neden oynatamıyor bi çözümü olabilirmi bunun Organize isler.2006.DVDRip.XViD.AC3.DUAL-TRTeam.cd1 dosyanın adı buydu aranızada olan varsa o çalıştırabiliyormu diye yazdım xvid ac3 olan yabancı filmleri izliyorum çünkü
  • bende voxline divx playeri yaklasik 2haftadir kullaniyorum, elimde olan yaklasik 150 divx filmin sadece 1tanesini okuyamadi, oda qpel formatinda oldugu icin.

altyazilarda buyuk sayilmayacak fakat bazen sinir bozucu bi problem var. ilk firmware'i bilmiyorum fakat 2. ve 3. firmwarelarda turkce karakterlerin noktalama isaretleri (ü nün noktaları ve ş nin kuyrugu gibi) altyazi bi sonrakine gectiginde ekranda kaliyor ve yerine esit veya daha uzun karakterli bi altyazi satiri gelmedikce kaybolmuyor.

diger bi problem ise GOTO fonsiyonu. gariptir aleti ilk aldigimda yani uzerinde gelen yazilim versiyonu nedir bilmiyorum, goto fonsiyonu sorunsuz calisiyordu taki ben 2. guncellemeyi yapana kadar. pek SIK kullanilmiyor ama kullanilmak istendiginde ilk sayfada cozumu belirtilmis.

profilo-servis sitesindeki 2. yazilim ile promarket-ltd sitesindeki 3. yazilim arasinda pek bi fark goremedim. profilo servisin verdiginde goto ya bastigimda garip karakterler beliriyor, ama bu sorunda 3. yazilimda giderilmis.

diger fark ettigim bi altyazi problemi ise {y} veya <i> seklinde yani ITALIC (yatik) altyazilari desteklemiyor olmasi. Yazilimin gelistirilmesi icin cihazi kullandikca yasadigim problemleri burada dile getirmeye calisicam.

kolayliklar.

---
    Ekleme: her satirda en fazla 30 karaktere izin verebiliyor, aksi halde o satiri gostermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xitforum -- 19 Nisan 2006; 1:33:20 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkara

arkadaşlar benim bi sorunum var neredesin firuze ve organize işler filmini indirdim izlemek istediğimde voxline da index hazırlanıyor yazıyor sonra kod desteklemiyor diyip ana menüye dönüyor bu 2 filmde fakat index hazırlanıyor derken ileri sarmaya basarsam filmin sonuna kadar hızlı olarak gösteriyor ben anlamadım madem ileri sararken gösterebiliyor normal olarak neden oynatamıyor bi çözümü olabilirmi bunun Organize isler.2006.DVDRip.XViD.AC3.DUAL-TRTeam.cd1 dosyanın adı buydu aranızada olan varsa o çalıştırabiliyormu diye yazdım xvid ac3 olan yabancı filmleri izliyorum çünkü

İzlemeye çalıştığın film büyük ihtimalle GMC koduna sahip. Çünkü GMC'de ileri sararak oynatıyor fakat normal oynatmıyor. Bu sorunu filmi re-encode ederek çözebilirsin. Aşağıdaki linkte nasıl yapılacağı yazıyor:

http://forum.donanimhaber.com/m_5737640/mpage_1/key_//tm.htm#5737640

• teşekkür ederim peki gmc olduğunu nerden anlayabilirim filmimi kopyalayıp dvd playerda izlemeden önce
  • Fimin GMC olup olmadığını "mpeg4modifier" adlı programla anlayabilirsin. Bu küçük programla filmi açıp "video info" kısmına girersen orda görürsün. Film GMC ise karşında "Yes" yazar, değilse "No" yazar.
  • selam

voxline dvd player ve voxline 5+1 aldım ama ses 5+1 de gidip geliyor neden kaynaklanabilir.? farklı dvd player denedim yine aynı
  • arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum kullanıcılara sorum şu kpya cd ve dvd leri okuyormu
  • @bayramh;

Hocam kopya cd ve dvd'leri okumasa Divx nasıl izleyeceğiz biz? Tabi ki okuyor, hem de çok iyi okuyor.
  • arkadaşlar bende voxline kullananlar kervanına katıldım. aldığım voxline da galiba 3.firmware kendiliğinden yüklü. ancak hem yazılar çok büyük geldi hemde içinde birden fazla altyazı dosyası olan divx cd lerinde sadece bir altyazıyı seçebiliyorum. "yani örneğin divx film olan cd nin içinde almanca, ingilizce ve türkçe üç tane altyazı var. bu altyazılardan sadece ingilizce olanı kullanabiliyorum. diğerleri arasında seçim yapamıyorum. yani ya ingilizce altyazı yada no altyazı. setup tan da tüm ayarları türkçe yaptım ama farketmedi. subt tuşuna da basıyorum fakat dediğim gibi bir işe yaramıyor. yardımlarınızı bekliyorum.
  • @kaanaksoy1

Eğer yazılar çok büyük ise 3. firmware yüklü gelmiştir. Zaten yeni sürümler hep öyle geliyor. 2. Firmware'i yüklemeni tavsiye etmem çünkü yeni makinalarla 2. firmware uyumsuz.

"Subt" tuşuna film içindeyken basıyorsun sanırım. Film başlamadan önce seçmek istediğin altyazının üzerine gelip "subt" tuşuna basacaksın. Sonra filmi başlatacaksın.
  • ya arkadaşlar bu mp4 formatlı filmleri seyredebiliyomuyuz? veya nasıl seyredebiliriz?
    birde arkadaşlar burdan size ve voxline üreticilerine, profilo teknik servise çok çok teşekkür etmek istiyorum çünkü büyük bi başarıya imza attılar. bunu neden yazdın şimdi zaten biliyoruz derseniz; dün antalya 5m teknosaya gittim mağaza katogori ve ürün müdürü arkadaşımdır, dedim voxline aldım dediki çok iyi yapmışsın internet forumlarında bu alet fiyat/performans 1 numara seçildi...eee zamanında bu aleti satmak istemeyen teknosa bile artık stok yapmaya başlamış bu aletten.....tabi bunun olmasın da donanımhaber forumunun çok büyük etkisi var, buraya bilgilerini aktaran herkese çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.