Şimdi Ara

vprotect aplication uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende fujitsu simens bilgisyar var.pc yi açtığımda VPROTECT APPLİCATİON uyarısı çıkyor ve internete girdiğimde mouse oku kendi kendine sayfayı dolaşıyor.yani herhelde özgürlüğnü istiyor. :)) sorunu nasıl çözebilirim. satygılarımla

• yakın zamanda sısteme bısı kurdunuz mu .. suruculerınız dogru calsıyor mu ? aygıt yonetıcısınden kontol edın ..mause ıcın surucu yukluyse sılıp tekrar kurun .. laptop mu masa ustumu ben goremedım ..laptopsa touchpatı tekrar kurun guncel degılse guncelleyın.. harıcı mause ıse baska sıstemde deneyın .. sorun cıkaracak mı bır bakın .. ılk akla gelen bunlar ..sıstemde vırus olabılr sıstemı taratın ..
  • bilgisayarım laptop.ama ben moese ile kullanıyorum.ok internete girmediğim de normal çalışıyor.aplication uyarısı bilgisayar açıldıpında veriyor.ben uyarıyı kapattıktan bir müddet sonra tekrar veriyor.touch u veya mouse yeniden kurmayı bilmiyorum.zahmet olacak ama adım adım yazabiilir misiniz? saygılarımla
  • bunu sıze anlatırım ama buradan benım yazmamla daha cok kafa karısır.. pc de drvıer kurup kaldırmayı bılen yakınlarınızda bırısınden yardım alırsanız daha cabuk halldersınız sorunu .. soyle bırseyde var sorun suruculerı degıstırmekle yada kaldırıp kurmakla hallolacak mı bılemıyorum sadece deneyıp sonucu gormenız ıcın onerım o yonde oldu .. belkı sısteme etkı eden bır vırus vs.. de olabılr .. o yuzden bıraz tecrubesı olan bırısınden yardım almanız sorunu daha cabuk cozer ...
  • virüs taraması yaptım. mouse oku düzeldi.teşekkürler.ama pc açıldığında VPROTECT APPLİCATİON uyarısını yine veriyor.pc normal çalışıyor , her işlemi yapıyor fakat arada VPROTECT APPLİCATİON uyarısı tekrar çıkyor?pc de faxs porgramı vardı ,faks bağlamadığım için proramı sildim.bu soruna sebep olabilir mi? saygılarımla
  • vırus programı avg mı ? ..yabancı forumlarda vırus programının neden olabılecegı yazıyordu ..emın degılım .. vırsu programını kaldırın bırde oyle deneyın .. olmadı tektar kurarsınız ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.