Şimdi Ara

VPS sunucu elimde patladı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar dosya paylasımı yapan bir zatım 4 aydır almanya merkezli keyweb firmasından vps sunucu kiralıyorum ilk ay sorunsuz sekilde calıstı ve makınayı kullandım daha sonra iptal ettirdim bir ay sonra yeni bir makina yaptırdım ve onu kullanmaya baslamıstım ancak son iki aydır sorunlarla urasıyorum gecen ay 3 kere makinam calındı keyweb türkiye sorumlusu İbrahim bana makinandan spam mail yollandını ve bu nedenle kapatıldını söyledi oysa ben spma mail yollamayı bilmiyorum bile neyse gecen ay yarı kullandık yarı bozuk gecti dedimki bu ay sorun olmaz isallah bu ayda makinada bir yavaslık var hafta basında itibaren baglanmaya calıstıgımda paralel panele ulasıp reset atıp o sekilde girebiliyordum bu 4 gun surdun en son cuma günü yine kapalıydı ama bu sefer her iki tarafta kapalı uzak masa ustu ve paralel panel mail attım online oldunu soyledi İbrahim ancak cuma aksamı panele ulastıgımda reset bolumu kapalıydı islemlerimi yaparken dun gece saat 03.00 gibi makina gitti ne paralel panele ulasabiliyorum nede uzakmasausunden ulasabiliyorum iki adet ip var ama birinden biri calısmıyor bu ayın baslarında yıne spam mail olayı olunca m akinamı İbrahim yine kapattı sordum bunu spam server kapayalım dedi kapayalım dedim artık spam mailden dolayı kapanma olmıcanı sanıyordum ama simdi yine kapalı inanırmısınız maıl box sadece keyweb attım maıllerle doldu tastı 200 aded maıl atmısım ben artık bıktım eminim İbrahimde benden bıkmıstır bu kesin :) 13 saatir makınaya ulasamıyorum hala bekliyorum

bildiniz saglam turkce destegi olan uygun fiyatlı vps sunucu kiralayan firma bu piyasa tr cok dar ve ayrıca fazla profesyonel degıl sırf dertler yuzunden server 2003 cozdum hatım ettım resmen tr hızlar cok dusuk vps sunucuya verdıgım parayla ancak 4 mbıt hız albılıyorum oysa aynı paraya 100 mbıt hız alıyorum tabıkı vps benım ıcın vazgecılmez

bana onerebılırmısınız SAGLAM UCKAGATCI OLMAYAN TURKCE DESTEKLI OZELLIKLE ALMANYA LOKASYONLU UYGUN FIYATLI VPS SUNUCU

SU an 512 mb ram 30 gb alanlı ıkı ıpli 100 mbit sınırsız trafıgı olan bir makınaya 83 tl oduyorum

Yorumlarınız ıcın sımdıden tesekkurler

1NCADEM.TR

• Benim tavsiye edebileceğim bir yer idealhosting.net.tr

*512mb ram
    *40gb hdd
    *Ip istersen arttırabilirsin sanırım.
    *100mbit port
    *2500gb trafik (Belli bir ücret ile sınırsız yapılabilir.)
    *Windows 2003/Xp ücretsiz
    *Windows 2003 ile Plesk 100 domain ücretsiz

40TL ödüyorum. İlk ay %20 indirimli kullanabilirsin hatta. Kuponunu canlı destek ile verirler sanırım. Olmazsa buluruz hemen. Bana göre şu an sunucu iyi. Fazla olmadı alalı. Linux vps de var. Uptime falan çok iyi. Destek çok iyi. Burayı denemeni öneririm. İnşallah faydalı olurum. Siteden başka uygun paketler de olabilir. Aklına takılan varsa satın almadan önce canlı destekten sor bence.
  • 15 gün önce VPS sunucu arayışlarım sonucunda DigitalOcean la bende karşılaştım.
    Buna göre;
    1- 5$ aylık ücrete 1 core CPU 512MB Ram ve 1 TB BW veriyolar.
    2- Amsterdam'da sunucuları var ve ping süreleri gayet düşük. Türkiye'den bile iyi diyebilirim.
    3- Üstelik 2014SSD promosyon koduyla hesabınıza 10$ lık ücretsiz yükleme yapıyorlar. Yani 2 aylık ücreti peşin vermiş oluyorlar.
    4- Site arayüzleri çok temiz ve çok kullanışlı.
    5- Destekleri çok hızlı ve hemen cevap veriyorlar. Komunite de zaten hersey yazılmış.
    5- Bundan iyisi Şam'da kayısı bence.

Tavsiye ederim. Deneyin derim.

Link: https://www.digitalocean.com/

• netinternet.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaramazca

15 gün önce VPS sunucu arayışlarım sonucunda DigitalOcean la bende karşılaştım.
    Buna göre;
    1- 5$ aylık ücrete 1 core CPU 512MB Ram ve 1 TB BW veriyolar.
    2- Amsterdam'da sunucuları var ve ping süreleri gayet düşük. Türkiye'den bile iyi diyebilirim.
    3- Üstelik 2014SSD promosyon koduyla hesabınıza 10$ lık ücretsiz yükleme yapıyorlar. Yani 2 aylık ücreti peşin vermiş oluyorlar.
    4- Site arayüzleri çok temiz ve çok kullanışlı.
    5- Destekleri çok hızlı ve hemen cevap veriyorlar. Komunite de zaten hersey yazılmış.
    5- Bundan iyisi Şam'da kayısı bence.

Tavsiye ederim. Deneyin derim.

Link: https://www.digitalocean.com/

Windows yok digitaloceanda, ayrıca pingi Türkiyeden nasıl iyi oluyor, ping mesafeye bağlı olarak ortaya çıkan erişim süresidir, sen ankaradan istanbulamı daha çabuk gidip gelirsin, yoksa hollandaya mı?

• ping uzaklıkla alakalı oldugunu kim size soyledi. tracert yapın ve gectigi hops lari gorun. ne kadar hop o kadar yavaslık. windows yok evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaramazca -- 16 Şubat 2014; 22:17:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elin nasıl iyimi bi sorun yoktur umarım? Geçmiş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaramazca

ping uzaklıkla alakalı oldugunu kim size soyledi. tracert yapın ve gectigi hops lari gorun. ne kadar hop o kadar yavaslık. windows yok evet.

Hopsun etkisi mesafeden çok çok azdır, dedikleriniz mantıklı tarafı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.