Şimdi Ara

***vr330x ile ilgili batarya problemi...***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün ürünü mavi bilgisayardan 579ytl ye aldım, iyi hoş güzel ama batarya ile çalışmıyor.

adaptörü takılı iken batarya şarj ışığı yanıyor, windows güç yönetimi sabit olarak pili %73 doluyor olarak gösteriyor

adaptörü çıkardığım an kapanıyor alet

adaptörü takılı değilken açılmıyor hiçbir şekilde de

karşılaşan veya çözüm önerisi olan arkadaş varmı?

bios update denemek geliyor içimden fakat uzaktan yakından alakalı olmadığını düşünüyorum

şimdiden ilginize ve yardımlarınıza teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insecured -- 22 Mart 2008; 22:33:09 >

• Ne diyeyim, geçmiş olsun..
    Ben de geçen haftasonu % 20 indirim varken datron aldım, eve geldim kutuyu bi açtım, ne göreyim: arıza takip formu! altındaki bandroller delik. Hemen aradım, getirin değiştirelim dediler. Geri götürdüm, 3-4 gün sonra bana başka bi tane yolladılar. Hevesle onu da açtım, şaşkınlığım daha da arttı: Kullanılmış, ram slotları yine delik bir bilgisayar! Bu sefer götürüp iade ettim, paramı geri verecekler. Bu işe oradakiler bile şaşırdı, özür üstüne özür dilediler, iade ederken kredi kartı slibini de sormaları haricinde bi problem yaşamadım, ilgilendiler sağolsunlar.. Kısacası mavi ile ilgili ilk deneyimim biraz keyifsiz oldu:(
    Ben de inadına hepsiburada'ya sipariş verdim, s430 alıyorum..
    Sana tavsiyem, mağazada teknik servis bölümü var, geri götür, ilgilenirler. Ellerinde varsa hemen değiştirirler de, yoksa epey beklemen lazım, malum, o makine stokta yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotoseyhan -- 23 Mart 2008; 12:03:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: insecured

bugün ürünü mavi bilgisayardan 579ytl ye aldım, iyi hoş güzel ama batarya ile çalışmıyor.

adaptörü takılı iken batarya şarj ışığı yanıyor, windows güç yönetimi sabit olarak pili %73 doluyor olarak gösteriyor

adaptörü çıkardığım an kapanıyor alet

adaptörü takılı değilken açılmıyor hiçbir şekilde de

karşılaşan veya çözüm önerisi olan arkadaş varmı?

bios update denemek geliyor içimden fakat uzaktan yakından alakalı olmadığını düşünüyorum

şimdiden ilginize ve yardımlarınıza teşekkürler

biosla alakası yok kardeş tamamen batarya ile ilgili sök tekrar tak birdaha dene olmazsa geri götür geçmiş olsun

• sağolun arkadaşlar

yarın sabah geri götürücem, bugün telefon ettim, değiştireceklerini söylediler fakat oraya gidince ne olur bilemem

burdan artık sonucu sizinle paylaşırım, umarım firmaya yakışan bi tutum sergilerler, sanırım biraz asabiyet içinde gidicem, bakalım alttan alıyorlarmı :)
  • ben vr320'ye adaptörü takıyorum ama notebook üzerindeki pil ışığı yanmıyor. normal mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ftt

ben vr320'ye adaptörü takıyorum ama notebook üzerindeki pil ışığı yanmıyor. normal mi?

Eğer pil doluysa yanmaz.Eğer boş ise yanması lazım
  • haklisiniz, sarji bosaldiginda bir sure adaptorle kullanmistim, o arada pilin de doldugunu unutmusum. sonra sarj etmek uzere adaptoru takip isik goremeyince heyecan yaptim. tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: insecured

sağolun arkadaşlar

yarın sabah geri götürücem, bugün telefon ettim, değiştireceklerini söylediler fakat oraya gidince ne olur bilemem

burdan artık sonucu sizinle paylaşırım, umarım firmaya yakışan bi tutum sergilerler, sanırım biraz asabiyet içinde gidicem, bakalım alttan alıyorlarmı :)

bilgisayarınızın sıfır olduğuna eminsiniz değil mi? yukarıdaki arkadaşın mesajından sizin bilgisayarın da kullanılmış olabileceği aklıma geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.