Şimdi Ara

Vrüs Bulasti Ve Silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben dün bir hile indirdim ve esetede koruma devre disiydi hileyi actim ve hile kuruluyor felan dedi sonra pc resetlendi resetlendiginde hileyi acinca gelen ayin ekran geldi ve bu ekran gelince gorev yoneticisi gitti
    virüs taramasi yapiyorum suan ama sizin yardimlarinizi bekliyorum lutfen yardim edin tesekürler

• 1- Güvenli Modu açıp tarama yapsan daha iyi olur.
    2- Evde fazladan bilgisayar var ise HDD i çıkarıp diger kasaya bağla 2.HDD olarak bilgisayarı aç ve 2.hdd i açmadan tarama yaptır.
  • Güvenli modda Kaspersky Internet Security nin deneme sürümünü çalıştırın taratın .

Son çare güvenli modda combofix kullan.

Not : combofix kullanımı sonucu meydana gelebilecek herhangi bir hasardan kesinlikle sorumlu değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenli modu nasil acicam bide simdi ben tarama yapiyorum %87 de ve 3 sizinti buldu eset bulurmu bu virüsü ?
  • cmd den baktim bu arada trojan + key log eklemis adam ama pc mi kontrol eden biri yok cmd den net usere baktim yani benim amacim bu virüsü pc acilinca kapatmak ve gorev yoneticisini acik hale getirmek
  • combofix kullan, bir sıkıntı olmaz. Ayrıca virüs programlarıyla tarama işlemlerini falan güvenli modda yapmanız tabiki daha iyi olur ;)
  • iyide combofix ne sonra güvenli modu nasil acicam ben eset kulaniyorum bunlari aciklarsaniz konu acikliga kavusur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsimarim

iyide combofix ne sonra güvenli modu nasil acicam ben eset kulaniyorum bunlari aciklarsaniz konu acikliga kavusur

combofix bir virüs tarama programı gibi bişey ama bende ters etki yaptı geçen gün hemen sildim. sistem geri yüklemeyi çalıştırdım da geri dönebildim. deneyecekseniz combofix i bir siteden indirmeniz gerekiyor zaten kurulumsuz bir program sanırım.

güvenli modda açmak için de bilgisayarı resetle başlarken F8 e bas arada bir sana seçenek ler sunuluacaktır. örn: normal olarak başlat, güvenli modda başlat, v.s.v.s. burdan seçersin.
  • simdi acarken güvenli modu sectimde pc herhangi bir zarar gorurmu
  • tekrar soyluyorum amacim su pc acilinca program kayit defteri gibi hile basariyla kuruldu diyor ve gorev yoneticisini iptal ediyor benim amacim bu ekrani kapatmak ve gorev yoneticisini acik tutmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dsimarim

tekrar soyluyorum amacim su pc acilinca program kayit defteri gibi hile basariyla kuruldu diyor ve gorev yoneticisini iptal ediyor benim amacim bu ekrani kapatmak ve gorev yoneticisini acik tutmak

sonuçta virüsü silmen lazım arkadaşım... şunu bunu yapmak istemen den ziyade virüsü def etmen lazım.. güvenli mod bilgisayara neden zarar versin adı üstünde "güvenli mod" bu mod da kolay kolay her program çalışamaz ve virüslerde genelde çalışamaz. ben combofix i öneriyorum demedim ama yukarıda bazı arkadaşlar memnun kalmış .. o da sana kalmış..
  • güvenli mod hiçbir türlü zarar vermez. Adı üzerinde güvenli mod. Combofix i normal modda başlattığında çalıştır, güvenli modda değil. Güvenli modda virüs programınla tarama yap. Yine o hile falan artık neyse onun dosyalarını silmeye bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinra- -- 12 Mayıs 2013; 12:55:57 >
  • çalışan dosyanın ismini birde regedit te (kayıt defternde) arama yaptır bence bulursa sil..
  • pc yi her actimdami güvenli modu secicem
  • ve ben dosyasi sildim shift+delete ile nasil bulucamki dosyayi
  • ss paylasabilirim ama aksam saat 18:30 da dershanem var cunku ve suan virüs taramasi yapiyor 8 tane buldu
  • Konu Kilit Sorun Cozuldu Çozumu:Virüs Taramasi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.