Şimdi Ara

VTX HD 5770 Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pazar günü pc kasasını temizleyeyim dedim, kompresör ile içerisini temizledim.temizlerken kompresördeki hava çok güçlü olsa gerek ekran kartı fanı yapraklarının iki tanesini üst üste bindirmiş ben de bunu bilmeden pc çalıştırdım.biraz zaman geçtikten sonra pc kendi kendine kapandı.kasayı açtığımda fan yapraklarının kırıldığını gördüm.onlarsız da çalışıyor ama bir dengesizlik oluştuğu için hem çok ses çıkarıyor, hem kasayı çok titretiyor ve hem de pc kasan oyunlar ve uygulamarda bir süre sonra reset atıyor.sorunum ise şunlar;

a. ekran kartı sağlam fanı değiştirmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
    b. ekran kartı fan güç kablosunu yerinden bir türlü çıkaramadım, bunu nasıl yapabilirim? (resimde işaretlenmiş)
    c. en son olarak olmaz ise hangi ekran kartını almam gerekiyor?

VTX HD 5770 Fan Sorunu

VTX HD 5770 Fan Sorunu

VTX HD 5770 Fan Sorunu

• kabloyu cıkarmak ıcın o beyaz soketın 1 tarafında centık olması lazımortan bastırıp yukarı cekıceksın
    ustune herhangı bır 80mm kasa fanını vıda tel veya lastık yardımıyla tutturabılırsın yenı kart almana gerek yok elektrık baglantısınıda kasadakı molexlerden alırsın

VTX HD 5770 Fan Sorunu

VTX HD 5770 Fan Sorunu

• cevabın için teşekkürler, bir fan bulayım akşama bir deneyeceğim.
  • Bende farklı bir yöntem söyleyeyim.

Kırık fan yapraklarının tam karşısındakileri kır. En azından halledemezsen bu şekilde sessiz bir şekilde çalışmaya devam eder.
  • aslında evet olabilir zaten fan gitmiş denemek gerek.
  • fan yapraklarından kırılan iki taneye karşılık bir tane kırdım titreme ve ses halen mevcut ama sarsıntı ve ses desibeli düşük şimdilik böyle kalsın bakalım ne olacak, ilgilenen arkadaşlara tekrar teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    PALIT gtx 1660 fan sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.