Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok ciddi değişimler var tebrik ediyorum. Azimle devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fark yok sen normal ye gitsin boşver
  • yakışır kardeşim devam et. ben de can simidimden kurtulmak için çözüm arıyorum ama çözüm aradıkça sabah kahvaltıda yediğim simitler geliyor aklıma.. kol göğüs bence pek kasma. yaşın genç. senin yaşındayken ben de çok kol göğüs çalışmıştım. ama sonra kilo alınca yağ topluyor. karın ve bel çevresine yoğunluk ver. öğünleri güncelledikçe paylaş. yılma, devam :)
  • Hocam çok ciddi gelişim var bence. tebrikler, böyle devam edin
  • cok guzel bir ornek olmus.hemde fotografli.ilk fotodan sona dogru gidin.memelere odaklanin.kardesim o yedigin tavuklar bildigin meme yapiyor :) birakin su isleri. normal beslenerek biraz spor yapin zamanla olur. sirf gorsellik diye kendi sagliginizla oynamayin

• Tebrik ederim gözle görülen bir gelişme gerçekleştirmişsin azim azim devam
  • Onceki mesajlarda acikladim.

• aysensS A kullanıcısına yanıt
    saolun hocam
  • aynadan foto at hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.ay eklendi arkadaslar

• Dostum bench-ohp-squat yapıyor musun yapıyorsan kaldırdığın ağırlıkları yazar mısın.Güzel gelişim fakat uzmanı değilim ama göğüste jinekomasti var gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 11 Mart 2020; 17:34:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Dostum bench-ohp-squat yapıyor musun yapıyorsan kaldırdığın ağırlıkları yazar mısın.Güzel gelişim fakat uzmanı değilim ama göğüste jinekomasti var gibi duruyor.
    Tesekkurler
    Jinekomasti yok hocam :)

Split calisiyorum. Sadece bench press i yapiyorum saydiklarinizdan . Suan bench presste 27.5 27.5 takip 5x5 yapiyorum.

• Rayto kullanıcısına yanıt
    Vücut ağırlığına yakın bench girdigine göre yeterince güçlenmişsin bence destinasyon diyeti-programi yap

• quote:

Vücut ağırlığına yakın bench girdigine göre yeterince güçlenmişsin bence destinasyon diyeti-programi yap
    o nedir hocam biraz açıklar mısınız. fotogralarda biraz iri çıkıyorum ama gerçekte sankı daha zayıfım gibi hissediyorum :D o yuzden bulka devam diye dusunmekteyım
    Hocam selam spor salonuna aylık kaç TL ödüyorsun, benim şu anlık spor salonuna gitmek gibi bir niyetim yok ama ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.
    Benim en büyük sorunum kilo alamamam, boy 1.80 kilo 58 yaş 17, şu anlık evde iki haftadır düzenli olarak şınav çekiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Neyi açıklayayım definasyonu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Hocam selam spor salonuna aylık kaç TL ödüyorsun, benim şu anlık spor salonuna gitmek gibi bir niyetim yok ama ilerleyen zamanlarda düşünüyorum.
    Benim en büyük sorunum kilo alamamam, boy 1.80 kilo 58 yaş 17, şu anlık evde iki haftadır düzenli olarak şınav çekiyorum
    yıllık 365tl verdim . semtininizde ucuz bır yer varsa durmayın yazılın
  • quote:

Neyi açıklayayım definasyonu mu
    diyet progamını hocam özelden yazabilirsiniz
    Fiyat oldukça iyiymiş hocam, bakalım araştırma yapmam gerek.
    Hocam aslında spor salonuna gitmememin en büyük nedeni ben 100'de 85 görme engelliyim, belki orada fazla sıkıntı çekmem ama toplum içine karışmıyorum bayağı bir çekingenim
    Ama böyle de çok zayıfım Bir de boy uzun olunca zayıf kalıyorum, nasıl kilo alabilirim var mıdır tavsiyen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.