Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumdaki mallara rağmen devam ettiğin için tebrik ederim böyle sonuçlar görmek beni de motive ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bisepsler için programın nedir ?
  • Gayet iyi. Nasıl bir program uyguluyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

aynen oyle hocam aslında proteın tozu kullanıbılırım fakat fiyatları fazla diye biliyorum. ucuz ve kaliteli veya kampanyalı bir marka önerebilir misini hocam? kaç kg alınır ?kaç ay gider? günde kaç doz alınır? vs bunları hiç bilmiyorum
    Ben supplementler.comdan alıyorum genel olarak pahalıdır ama vip üyeyim orda havale indirimi ile birlikte toplamda %15 indiririm oluyor ben izole veya Hard-line 3 whey matrix kullanırım 289 tldir normal fiyatı fakat ben 247 liraya alıyorum ve birde Hard-line shakeri hediye yolluyorlar 41 liraya yakın indirim oluyor

Pahalı değil aslında bunlar 76 servis 2 aya yakın yetiyor bu ürün zaten her gün kullanmana gerek yok 2-3 gün kullan diğer günler ara ver

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Bisepsler için programın nedir ?
    alternate dumbbell curl (ayakta) 4x10
    bar curl (ayakta) 4x10
    biceps curl machine 4x10
    hammer curl bar 4x10
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Gayet iyi. Nasıl bir program uyguluyorsun?
    split çalıyorum.

genelde temel hareketler giriyorum. compound hareketlerden sadece bench pressi yapıyorum.barış okan belovacıklının tavsiye ettigi şeyleri yaparım genelde. youtubede her bölge için çektıgı videolar var. size uygun oldugunu dusundugunuz hareketı seçip yapmaya baslayabılırsınız. ben bazı hareketler verım alamadıgımda baska hareketlerı gecıyorum.
  • Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    anladım hocam almayı dusunuyorum zaten iyi oldu bu biraz araştırma yapayım ben saolun :)
  • quote:

alternate dumbbell curl (ayakta) 4x10
    bar curl (ayakta) 4x10
    biceps curl machine 4x10
    hammer curl bar 4x10

Alıntıları Göster
    1) 10kg-3set-10'şar
    2) bunu pek yapmıyorum. Yaparsam 5kg-3set-10şar
    3) 12.5kg-3set-11'şer
    4) Bunu eskiden yapardım şimdi başka hareket yapıyorum. 10kg-3set-12'şer yapıyorum

hemen hemen aynı başlamışız. Senin kollar benden daha iyi gelişmiş. Lakin bende de karın kası, göğüs, omuz genişliği senden daha iyi.
  • Tebrikler, inanılmaz çirkin ve mide bulandırıcı bir vücudunuz varmış. Şimdi biraz daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

1) 10kg-3set-10'şar
    2) bunu pek yapmıyorum. Yaparsam 5kg-3set-10şar
    3) 12.5kg-3set-11'şer
    4) Bunu eskiden yapardım şimdi başka hareket yapıyorum. 10kg-3set-12'şer yapıyorum

hemen hemen aynı başlamışız. Senin kollar benden daha iyi gelişmiş. Lakin bende de karın kası, göğüs, omuz genişliği senden daha iyi.

Alıntıları Göster
    valla ben bu biceps programından cok ciddi verim aldım hocam. kol dan devamlı ölçü alabılıyorum.

omuzlar benım genetık dışa dönuk o yuzden kücük duruyor.

zaten yuzde yuz her bölgesı aynı oranda gelisen bir insansı varlık oldugunu dusunmuyorum. streoıd kullananlar harıcınde.
    bunu cogu hocada söylüyor.

boy kılo ve yasınız kac hocam. bulk ile mi basladınız yoksa direk yag yakarak mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aqua Man

Tebrikler, inanılmaz çirkin ve mide bulandırıcı bir vücudunuz varmış. Şimdi biraz daha iyi.
    ahahh kesinlikle öyleydi. bir daha öyle olmak istemem
  • Aga şişmişsin bayağı, bir de karın kası yap on numara beş yıldız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3.aylık kayıt yaptım 3 gün gidip bıraktım devamlılığım yok ne tavsiye edersin.

• Öncelikli amacının hacim kazanmak olduğunu düşünüyorum. O açıdan iyi ancak vücudunun pek estetik göründüğü söylenemez.

Çalışmaya devam et, umarım hayal ettiğin vücuda kavuşursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namütenahi.

Öncelikli amacının hacim kazanmak olduğunu düşünüyorum. O açıdan iyi ancak vücudunun pek estetik göründüğü söylenemez.

Çalışmaya devam et, umarım hayal ettiğin vücuda kavuşursun.
    aynen oyle o yuzden bulktan sonra yag yakmak şart olucak saolun hocam :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Aga şişmişsin bayağı, bir de karın kası yap on numara beş yıldız.
    on kilo civarı aldık olacak o kadar :D aynen oyle hocam soalun yorumunuz ıcın
  • quote:

valla ben bu biceps programından cok ciddi verim aldım hocam. kol dan devamlı ölçü alabılıyorum.

omuzlar benım genetık dışa dönuk o yuzden kücük duruyor.

zaten yuzde yuz her bölgesı aynı oranda gelisen bir insansı varlık oldugunu dusunmuyorum. streoıd kullananlar harıcınde.
    bunu cogu hocada söylüyor.

boy kılo ve yasınız kac hocam. bulk ile mi basladınız yoksa direk yag yakarak mı?

Alıntıları Göster
    Ben yağlı biri değilim zaten. Dİrek kolay şekilleniyor vucut. Günde 150-200 tane mekik çekiyorum. 2 gündür spora gidemedim ama ayağımı biraz burktum. 178cm-70KG ölçü. 5kg zor kaldırıyordum. şuan 20kg göğüs çalışabiliyorum.

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020]

Fotodakini 20kg çalışıyorum. 3set 10-11 adet arası.

Bunuda 17.5kg. 3 set 10-12adet arası.

• Selamlar Kardeşim vücudun gayet güzel olmuş iyi göğüs ve omuz yapmissin. madem konusu var bende ekleyeyim dedim umarim mahsuru olmaz.

Ilk resim 68 kilo hic spor geçmişim olmamış halimdir.

Sonuc olarak bu seviyeye gelmem 11 ay sürdü şuan 83 kiloyum kilo almayi bıraktım . Steriod falan yok sadece protein tozu ve beslenme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaNoZ -- 12 Mart 2020; 0:11:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

Selamlar Kardeşim vücudun gayet güzel olmuş iyi göğüs ve omuz yapmissin. madem konusu var bende ekleyeyim dedim umarim mahsuru olmaz.

Ilk resim 68 kilo hic spor geçmişim olmamış halimdir.

Sonuc olarak bu seviyeye gelmem 11 ay sürdü şuan 83 kiloyum kilo almayi bıraktım . Steriod falan yok sadece protein tozu ve beslenme
    Çok iyi başarı hocam tebrikler başlangıç ve son ölçümlerin nedir acaba (kilo ve yağ oranı)

Ben salona kaydolduğumda 75.1 kg %6.7 yağ oranına sahiptim (Boyum 1.80)

İlk ay bittiğinde 77.7 kg %7.3 yağ oranı oldum. 2.6 kilo almışım 1.8 kilo kas (bu ölçüm 1 hafta önce yapıldı)

Muhtemelen bu gidişle 4-5 ay daha bulk dönemini sürdüreceğim ve sonra definasyon dönemine başlayacağım.

Günlük protein alımım 100-150gr arası. Genellikle +120 gr banko. Karbonhidrat alımım da bol. Vücudumun sıvı dengesi iyi.

Bana önerebileceğin bir şey var mı? Senin attığın fotoğraflardaki değişim gerçekten aşırı hoşuma gitti. Mesela ilk ne kadar süre full-body çalışıp bölgesele geçtin vs?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 12 Mart 2020; 0:18:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Çok iyi başarı hocam tebrikler başlangıç ve son ölçümlerin nedir acaba (kilo ve yağ oranı)

Ben salona kaydolduğumda 75.1 kg %6.7 yağ oranına sahiptim (Boyum 1.80)

İlk ay bittiğinde 77.7 kg %7.3 yağ oranı oldum. 2.6 kilo almışım 1.8 kilo kas (bu ölçüm 1 hafta önce yapıldı)

Muhtemelen bu gidişle 4-5 ay daha bulk dönemini sürdüreceğim ve sonra definasyon dönemine başlayacağım.

Günlük protein alımım 100-150gr arası. Genellikle +120 gr banko. Karbonhidrat alımım da bol. Vücudumun sıvı dengesi iyi.

Bana önerebileceğin bir şey var mı? Senin attığın fotoğraflardaki değişim gerçekten aşırı hoşuma gitti. Mesela ilk ne kadar süre full-body çalışıp bölgesele geçtin vs?

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, aslinda yag oranını hiç ölçmek gibi merakim olmadi şuan nedir bilgim yok. 83 kiloyum kol 42 diğerlerini ölçmedim omuzdu beldi falan.

Ilk 2 hafta falan fullbody çalıştım daha sonra bölgesele geçmiştim. 2 günde bir gidiyorum 1 work 1 off tarzı. Ben 2 bölge çalışıyorum göğüs ve koldan ornek vereyim benc yapicaksam 5 set yapar tekrar sayisinida çalıştığım bölgenin yanmaya başladığını hissettiğim andan itibaren kactane yapabilirsem son tekrara kadar yapıyorum. Dedigin gibi günlük protein ihtiyacini karşıla ve salondayken hakkini verirseniz olur. Birde ben hicbir zaman dabit ağırlıkta kalmamaya çalışıyorum ve her ay program yada haftalik haraket degisen biri degilim hareketlerim bellidir cok set cok tekrar yaparim hocam baska ekleyeceğim birşey yok gerisi zaten bildiğimiz seyler.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.