Gayet güzel olmuş devam, bu arada steorid vb ilaçlardan uzak dur.
İyi gidiyorsun. her salona gidişimde hala ne gerek var diyorum, her çıkışımda vay beee diyorum.
1.80 boy 99 kilodan 86 kiloya indim. Çok şey değişti çok ama yaş 35 oldu. Hastalıklar ve başka sıkıntılar yüzünden 20lerimde başladığımda ara vermeseydim şuanı düşünemiyorum bile. 3 kere postu deldirdim. Haritaya döndü vücut. Ona rağmen oluyor çalışınca. Neyse, düzgün bir vücut için en az 3 yılınızı vermelisiniz. İnternetteki videolara aldanmayın, 3 ayda 6 ayda bir nane olmaz. Genelde çoğu kişi 6 ay civarı vazgeçer. İlk 1 yıl kırılma noktası. Onu atlatan genelde devam eder. Unutmayın bu sporu kendiniz için yapıyorsunuz.
PaNoZ
kullanıcısına yanıt
Mükemmel gelişmişsin hocam helal olsun.
PaNoZ
kullanıcısına yanıt
Gerçekten çalışmanın karşılığını almışsınız. Normalda bu seviyeye gelme 2 yılı bulur derlerdi. Siz 1 yılda yapmışsınız. Sormak istediğim protein tozu, supplements vb. şeyler gerekli mi? Birde kilo vermeden bu seviyeye gelmek mümkün müdür? 4 aydır düzenli olarak salona gidiyorum. Herkes hacimlenme ile uğraşırken ben kilo (1.85cm 95 kilo) vermeden kas yapmak için uğraşıyorum. O yüzden zamana yaydım. Kısa vadede olsun gibi sıkıntım yok. İki yılda olsa bu seviye gelsem de olur. Yani protein tozu ve kilo vermeden bu seviye mümkün mü?
quote:
Orijinalden alıntı: Ducatine
Gerçekten çalışmanın karşılığını almışsınız. Normalda bu seviyeye gelme 2 yılı bulur derlerdi. Siz 1 yılda yapmışsınız. Sormak istediğim protein tozu, supplements vb. şeyler gerekli mi? Birde kilo vermeden bu seviyeye gelmek mümkün müdür? 4 aydır düzenli olarak salona gidiyorum. Herkes hacimlenme ile uğraşırken ben kilo (1.85cm 95 kilo) vermeden kas yapmak için uğraşıyorum. O yüzden zamana yaydım. Kısa vadede olsun gibi sıkıntım yok. İki yılda olsa bu seviye gelsem de olur. Yani protein tozu ve kilo vermeden bu seviye mümkün mü?
Protein tozu şart değil tabiki normal olarak karşılarsaniz problem değil. Ama günlük 100 120 gram protein almak gerekir kilo vermeden yapılabilir onemli opan yağ oranıdır yag oraniniz çoksa hacimli iri görünürsünüz ama yag orani az olursa kaslar belirginleşir. Ben yaptığım işten hiçbir zaman usanmadım 2 ay sonra ooo büyümemiş ya uğraşılmaz mantigi ile gidilir ise olmaz hocam 6 8 ay zaman aralığında ve daha sonrasında emeginizi alırsınız. Düzenli ve verimli çalışmak çalıştığınız kas bölgesini hissederek setlerinizi tamamlamaniz ve sırf ego olsun diye kaldiramadiginiz agirliklara girmeniz size verim saglamaz
9.ay guncellemesi gelmistir
Biçimsiz olmuş sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: SM01_VXG
Biçimsiz olmuş sanki.
Kendimi kasiyorum cunku
Hanging leg raise yap karın için.
quote:
Orijinalden alıntı: Exocoetidae
Hanging leg raise yap karın için.
kaç set kaç tekrar hocam sadece o mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Rayto
kaç set kaç tekrar hocam sadece o mu ?
Alıntıları Göster
Burada gösteriyor farklı şekillerde. Gerçekten çok etkili oluyor normal mekik çekmeye göre.
genetik faktörü devreye girmiş, kısa sürede hızlı yol almışsınız. tebrik ederim. beslenme ve takip ettiğiniz antreman programını da konuya eklerseniz yeni başlayanlar için faydalı olabilir.
her şey iyi güzel de foto açin çok kötü . uzaktan düz açidan çekseydin keşke..
quote:
Orijinalden alıntı: selowan
her şey iyi güzel de foto açin çok kötü . uzaktan düz açidan çekseydin keşke..
aslında uzaktan da ben kırpıyorum hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198
Gayet güzel olmuş devam, bu arada steorid vb ilaçlardan uzak dur.
+1
4-5 sene önce maalesef akılsız başımla kullanma hatasında bulundum, kullanırken tüm Dünya ayaklarının altında sanki, muhteşem bir güç ve özgüven patlaması yapıyor ama kullanım bitince hayatımda düşmediğim kadar moralim düşmüştü... Gelen sağlık problemleri ise cabası şişkin ve sivilceli surat, jinekomasti vs...
Eğer profesyonel değilseniz kullanmayın!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper
+1
4-5 sene önce maalesef akılsız başımla kullanma hatasında bulundum, kullanırken tüm Dünya ayaklarının altında sanki, muhteşem bir güç ve özgüven patlaması yapıyor ama kullanım bitince hayatımda düşmediğim kadar moralim düşmüştü... Gelen sağlık problemleri ise cabası şişkin ve sivilceli surat, jinekomasti vs...
Eğer profesyonel değilseniz kullanmayın!!!
Alıntıları Göster
Simdi ne durumdasiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Rayto
Simdi ne durumdasiniz
Alıntıları Göster
Sağlık olarak sivilcelerin bir kısmı hala duruyor, onun dışında kalıcı hasar bırakmadı (inş kısır degilimdir)
Fizik olarak ise 2 yıl önce bıraktım maalesef, yeniden başladım korona çıktk
quote:
Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper
Sağlık olarak sivilcelerin bir kısmı hala duruyor, onun dışında kalıcı hasar bırakmadı (inş kısır degilimdir)
Fizik olarak ise 2 yıl önce bıraktım maalesef, yeniden başladım korona çıktk
Alıntıları Göster
ciddimisin nasıl bulaştı hocam dikkat etmediniz mi