Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rayto

ciddimisin nasıl bulaştı hocam dikkat etmediniz mi

Alıntıları Göster
    hahah yok hocam korona muhabbetleri çıktığı için gidemedim anlamında, çok şükür bulaşmadı bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beslenmenizde ya da programınızda aksamalar veya düzensiz durumlar mı oluyor? Ya da pek üstüne mi düşmüyorsunuz acaba? 9 ay gibi bir sürede bu gelişim çok az değil mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Hocam beslenmenizde ya da programınızda aksamalar veya düzensiz durumlar mı oluyor? Ya da pek üstüne mi düşmüyorsunuz acaba? 9 ay gibi bir sürede bu gelişim çok az değil mi?
    bulkta gayet normal hocam boyle gozukmesı. hacimlendigim için hatlar bellı degıl. fotolarda da zaten pek anlasılmıyor malesef. önemli olan ölçü ve kilo alıp fazla yaglanmamaktı ve basardımda. eski halıme nazaran görünüşüm baya büyüdü.bazı gömleklerime ve tişörtlerime sıgamıyorum bile.

ama artık yavas yavas yagları atıp belirgenleşmek istiyorum. bunun için de kalorileri azaltmam gerekecek.
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var kas kütlesi kazanamamışsın bildiğin. Ya protein almıyorsun adam akıllı ya da başka bir iş var bunda.
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Hocam bence arkadaşın vücudu bu işe yatkın değil, 9 ay spor yapıp yağ oranını indirememesi net bundan mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Hocam bence arkadaşın vücudu bu işe yatkın değil, 9 ay spor yapıp yağ oranını indirememesi net bundan mesela.
    Ya trolsunuz yada bu isi gercekten bilmiyorsunuz. Bulk doneminde yag yakmak he guzelmis

Gercekten bilmeden yorum yaptiginiz cok belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamisama- kullanıcısına yanıt
    Aynen hep 5 kiloyla calisiyorum yağlar bana güc veriyor abi cidden saka gibisiniz sizi ciddiye almiyorum alsaydim coktan birakirdim sporu

Bulk yapmana gerek yok kas-kuvvet kazanman için, antrenman performansının yüksek olacağı kadar karbonhidrat yiyip yüksek protein alırsan zaten bu yeterli.
    Derin hiç incelmemiş ve bana sorarsan o deriyi yeteri kadar hiçbir zaman inceltemeyeceksin dediğim gibi vücudun yatkın değil. (Bulk) yapıyor olsan bile spor yaptığın için newbie gains sayesinde o yağ oranın belli bir miktar düşmeliydi ama düşmemiş.
    Edit: Bak ne buldum, Dorian Yates 9 ay sonrasında ne hale gelmiş.
    Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020]
    Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 12 Nisan 2020; 11:10:23 >

• quote:

Bulk yapmana gerek yok kas-kuvvet kazanman için, antrenman performansının yüksek olacağı kadar karbonhidrat yiyip yüksek protein alırsan zaten bu yeterli.
    Derin hiç incelmemiş ve bana sorarsan o deriyi yeteri kadar hiçbir zaman inceltemeyeceksin dediğim gibi vücudun yatkın değil. (Bulk) yapıyor olsan bile spor yaptığın için newbie gains sayesinde o yağ oranın belli bir miktar düşmeliydi ama düşmemiş.

Skinniyi fat isen en iyi kas kazanma yontemi yag orani yuzde 20 lere cikmadan amaç bulk donemine girip üst bolgeyi buyutup karin bolgesiyle esitlemektir.

Ilk 2 3 ayda zaten hem yag yakip hem kas kazandim. Bu bilimsel olarakta kanitlanmis bisey. Ama 2-3aydan sonra hem yag yakip hem kas kazanmak ancak streoid veya ilac kullanan kisilerin yapicagi birseydir.

Bulk doneminde ne deri inceltmesi hocam?? Bu kadar insan aptal mi deri inceltmek icin yag yakmaya calissin ve ayni zamanda kas kazanma hizini asagilara ceksin.?

En yuksek kas kazanim bulk doneminde gerceklesir. Yag oranini koruyarak ayda 1 kilo basarili bir bulktur. Ben yine yavas yavas aldim hemde sadece clean bulk ile.

Biraz arastirin izleyen lutfen bulk doneminde insanlar nasillar

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Kardesim streoid ve ilac varsa her turlu bulk yapsan bile vucudun incelir ve hatlar belli olur

• Hacı ne çok şey biliyorsun ya sen, git ilaç kullan bakayım ne kadar farklı olabiliyorsun.

• quote:

Hacı ne çok şey biliyorsun ya sen, git ilaç kullan bakayım ne kadar farklı olabiliyorsun.
    Ilacli ilacsiz farkini bilmek icin biseyler bilmeye gerek yok hersey gozler onunde zaten.

• quote:

Hacı ne çok şey biliyorsun ya sen, git ilaç kullan bakayım ne kadar farklı olabiliyorsun.
    Ki bana attigin adam streoid bombasi cikti

Vücut Geliştirme TV
    Dorian Yates Vücut Geliştirmedeki Tüm İlaç Testlerinin Kaldırılması Ge - Vücut Geliştirme TV
    http://www.vucutgelistirmetv.com/dorian-yates-vucut-gelistirmedeki-tum-ilac-testlerinin-kaldirilmasi-gerektigini-soyluyor.html

Eger 9 ayda natural bir sekilde ilacli birisi gibi vucut yapilabiseydi ortalikta zargana obez insan kalmazdi. Cahillik en buyuk zarardir spora yeni baslayanlar icin.herkes devam edemez

İşi bilen adam benim yazdığım ve senin yazdıklarını birlikte okur benim ne demek istediğimi gayet iyi anlar o yüzden açıklama yapmaya çalışmayacağım, ama sen bi iki üç sene sonra bu yazdıklarını oku bence.

• quote:

İşi bilen adam benim yazdığım ve senin yazdıklarını birlikte okur benim ne demek istediğimi gayet iyi anlar o yüzden açıklama yapmaya çalışmayacağım, ama sen bi iki üç sene sonra bu yazdıklarını oku bence.
    Insanlari yanlis bilgilendirmene izin vermeyecegim.her sorunada yazacak cevabim var.sizin gibiler yuzunden insanlar spordan soguyor.yazdiklarinda en ufak mantikli bir bilgi yok.cok bilmis gibi zirva bilgiler ile konumu kirletiyorsun.

• quote:

Dostum bu adamın ilk 9 ayda doğal olarak bu hale geldiğini düşünüyorsan zaten bir şey bilmiyorsun demektir :) İşiniz sadece bilmediğiniz şeylerle konu sahibini motivasyonunu bozmak şu anda.

• Güzel gelişmişsiniz ancak az kilo almış gibisiniz.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Adam gelecekti mr. olympia tabii ki natty.

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Çok doğal bir durum :) Vucüdün haftalık 500mg testoya alışmışken bir anda kesiyorsun ilacı 20-30mg kendi ürettiği testo kalıyor vücutta haliyle değişik ruh hallerine giriyorsun. Bu yüzden ilaçlar bir kere kullanılıp bırakılacak şeyler değil. Testosteron tıpkı sigara, alkol gibi insanda bağımlılık yapar. Verdiği his bambaşka bir şey

• quote:

Adam gelecekti mr. olympia tabii ki natty.
    Hahaha. Peki dostum öyle olsun.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.