Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde kendi ağırlığımla hareket yapıyorum zayıfladım ama kaslar da gitti sanki. Genellikle aç geziyorum Ben 3000 kaloriyi ancak pasta ile alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 12 Nisan 2020; 13:32:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Hiç sanmadığın kadar çok şey biliyorum haberin olsun. Hiçbir yerde Mr olympia olanlar doğal demedim al yukarda yazdığım mesajı kopyalıyorum.

Yav siz beni mi anlamıyorsunuz yoksa yazıyı mı okumuyorsunuz?
    Orda ne yazıyor Yates'in 21 yaşında 9 aylık ağırlık kaldırmasından sonraki hali.
    Orda ilaçlı değil o kesin hadi onu geçtim. Bir insan daha sonra 1.78 boya 120 kilo olabiliyorsa ilaç kullanmasına rağmen newbie gains ile böyle mi olur? Azıcık mantıklı düşünün ya, konu sahibini de buna davet ediyorum.

Devam ediyorum mesajıma, Dorian 18 ay vücut geliştirme sonrası Dianabol'e başladığını ardından sadece 20 mg anavar ve 200 mg primobolan kürü yapıp yarışma kazandığını söylüyor zaten. Tabii bilgin olsaydı bu konuda bunları sen söylerdin bana.
    Dostum burda kimsenin ilaç kullanıp yarışma kazanmasına bir şey demedik. İlaçsız yarışmaya bile giremezsin zaten. Bahsettiğin adamın da doğal olarak o forma geldiğini düşünmüyorum. Kendin istediğini düşünmekte özgürsün. Konuyu başka yerlere çekiyorsun, bence sen de neyi savunduğunu bilmiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam gögüs kıllarınızı neyle alıyorsunuz ?

• Kilo olayın çok iyi. Bende 2 aya yakındır yapıyorum duymuştursun beachbody p90x3 eğitim seti var programıyla devam ediyorum. Benim kilo 60 boy 1,73. Hardline progainer Karbonhidrat kullanıyorum. Senin 6 aylık vücudun çok iyi gerçekten. İlk attığın fotoğraf benim 1 ay önceki halime benziyor. Kilo almaktan zorluk çekiyorum. Nasıl besleniyorsun günde kaç öğün ne şekilde? Teşekürler.

• Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020]
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    Sizin zorunuza gittikce benim daha cok motivasyonum artiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

Sizin zorunuza gittikce benim daha cok motivasyonum artiyor.
    Şu kadınla seni kapıştırsak sence kim alt eder?

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020]

• Karın kası için tavsiyeleriniz varmı? Önceki mesajıma dönüş yapmadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Karın kası için tavsiyeleriniz varmı? Önceki mesajıma dönüş yapmadınız
    ege fitnessin 10dklik karin kasi videosu var onu izleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

ege fitnessin 10dklik karin kasi videosu var onu izleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Bu mesaj silindi.
    Bak kaç yıldır üyeyim normalde bu tip insanlara cevap vermem ama sana cevap veresim geldi. Bu adam ne güzel azimli bir şekilde vücudunu geliştirmeye devam ediyor sen bu adama destek, moral , motivasyon vermen gerekirken neden diğer yolu seçiyorsun? Ya kıskanıyorsun ya da için gerçekten kötü. El ense yapsa alırmış da ufak tefek bir şeymiş de. Gerçekten çok sinirlendim sana. Taşaklarını koparıp ağzına verdiğimde de bakalım böyle konuşabilecek misin? Sizin gibi insanlara güzelce laf anlatmak yerine sizin dilinizden konuşmak daha iyi sanırım. Çünkü ancak bundan anlıyorsunuz

• Dostum her işte olduğu gibi belli bir yol kat ettiğinde önüne taş koyanlar, kıskanlar, çemkirenler, ağlayanlar olur. Burda sana laf atanların emin ol hepsi vitaminsiz hayatta bir şeyi başaramış insanlar Moralini böyle insanların bozmasına izin verme, gece konuyu gördüm kullandığım için zararlarını bildiğim steroid konusunda sana bilgi vermek istedim, peşinen gelen yorumlar beni bile sinirlendirdi. Bu sadece bizim millette yok her millette böyle haterlar mevcut

Bir husus daha var programında itiş/çekiş hareketlerin dengeli olsun.Eğer ön omuz çalışıyorsan programına face pull gibi arka omuz hareketi de ekle. Ben split çalışma tarzını sevmiyorum ama eğer sen böyle çalışıyorsan bunu göz önünde tut

İyi çalışmalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinyortr1

Bak kaç yıldır üyeyim normalde bu tip insanlara cevap vermem ama sana cevap veresim geldi. Bu adam ne güzel azimli bir şekilde vücudunu geliştirmeye devam ediyor sen bu adama destek, moral , motivasyon vermen gerekirken neden diğer yolu seçiyorsun? Ya kıskanıyorsun ya da için gerçekten kötü. El ense yapsa alırmış da ufak tefek bir şeymiş de. Gerçekten çok sinirlendim sana. Taşaklarını koparıp ağzına verdiğimde de bakalım böyle konuşabilecek misin? Sizin gibi insanlara güzelce laf anlatmak yerine sizin dilinizden konuşmak daha iyi sanırım. Çünkü ancak bundan anlıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Yahu gırgır olsun diye yazmıştım hemen ciddiye alıyorsunuz her şeyi.

Ben de birkaç senedir vücut geliştirme yapıyorum, evde ağırlık falan çalışıyorum adamı neden kıskanayım ki? Ancak benim yazdığım o mesaja bu kadar içerlendiyse konu sahibi, cidden öz güven sorunu falan vardır kendisinde. Yani birisi bana sanalda böyle bir şey yazsa güler geçerim mesela ciddiye almam. Kaldı ki bende makarasına yazmıştım moral bozmak amacında değildim.

• dostum güzel gelişme olmuz omuzlarında gögüslerinde kollarıda iyi büyütmüssün ama vücut geliştirmek uzun vadeli birşey helede naturelsen aynı şekil devam et güzel sonuclar alırsın bir kaç sene sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Kilo olayın çok iyi. Bende 2 aya yakındır yapıyorum duymuştursun beachbody p90x3 eğitim seti var programıyla devam ediyorum. Benim kilo 60 boy 1,73. Hardline progainer Karbonhidrat kullanıyorum. Senin 6 aylık vücudun çok iyi gerçekten. İlk attığın fotoğraf benim 1 ay önceki halime benziyor. Kilo almaktan zorluk çekiyorum. Nasıl besleniyorsun günde kaç öğün ne şekilde? Teşekürler.
    Hocam genel.seyler iste. Tavuk pilav salata lor yumurta tam bugday ekmegi yulaf süt muz gibi seyler yiyorum.

Gainer,toz vs hic kullanmadim.

Kilo almak istiyorsan ogle ve aksam ogunlerinin yanina yesil.mercimek hasla ve zeytinyagi ile ye. Hem temiz hem bol protein ve karbonhidratli ogün olur sizin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jontravolta11

dostum güzel gelişme olmuz omuzlarında gögüslerinde kollarıda iyi büyütmüssün ama vücut geliştirmek uzun vadeli birşey helede naturelsen aynı şekil devam et güzel sonuclar alırsın bir kaç sene sonra
    Aynen oyle saolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist Reaper

+1

4-5 sene önce maalesef akılsız başımla kullanma hatasında bulundum, kullanırken tüm Dünya ayaklarının altında sanki, muhteşem bir güç ve özgüven patlaması yapıyor ama kullanım bitince hayatımda düşmediğim kadar moralim düşmüştü... Gelen sağlık problemleri ise cabası şişkin ve sivilceli surat, jinekomasti vs...

Eğer profesyonel değilseniz kullanmayın!!!

Alıntıları Göster
    Moralinizi bozmayın hocam her şey bir tecrübedir bundan sonra kullanacak insanlara bu olanları anlatabilirsiniz en azından. Bu ilaçlar hasta insanlar için üretiliyor bu şekilde kullanıldığı zaman hem piyasaya az ilaç sürmek zorunda kalıyorlar hem de hastalar ulaşamıyorlar oluşan mağduriyeti bilen insan kullanmaz zaten. Adam profesyoneldir küre girer, işi budur yapar onlara bir şey diyemem ama sen kalkıp genç insanlara bu ilaçları verirsen onların hayatıyla oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Nisan 2020; 16:50:21 >

• Valla helal olsun. Nerden nereye gelmiş adam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.