Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PrensMişkın

Güzel gelişmişsiniz ancak az kilo almış gibisiniz.
    Boyuma gore iyi gibi bence hocam. Sizce yuzde 16 yag oraninda kac olmak gerekir ?suan 72 -73 falanim. Istesem alirim fakat 9 ay bulktan sonra ara vermek vucut icin iyi olucak diye dusunuyorum.belki sabit giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Her insan aynı değil bu aklında olsun, ikincisi Mr olympia seviyesindeki insanlar insan bile değil.
    Sana farklı bir dalda insanlar arasındaki farkı gösteren bir video atayım belki uyanırsın.
    İngilizcen yoksa ondan da emin değilim gerçi.
    Global Cycling Networkyoutube
    How Long Can You Hold World Hour Record Pace? | Non Cyclist Vs Amateur Vs Pro
    https://www.youtube.com/watch?v=JVO5ILQfx0Y&feature=youtu.be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Hahaha. Peki dostum öyle olsun.

Alıntıları Göster
    Kendini kandirsin biraz bence laf anlatmayi degmez hocam zaten anlamiyorda

Boyle tipler zaten ya zarganadir ya obezdir yada streoidlidir

• Omuz hareketlerini fazla trapeze vurdurmuşsun, hareket formuna dikkat et ve trapez calısıyorsan bırak artık calısmayı, çok ön plana cıkmıs. Onun dışında azim güzel, kilo alması zor birisin :) ya da az yiyorsun, her halükarda bence kaloriyi biraz daha arttır. Bir de direnç lastiklerinden al, bir çok hareket daha ekleyebilirsin bu sayede, bence dumbelldan daha verimli ev için kullanımlarda

• Gelişim fena değil bacak bölgesi nasıl bilmiyorum ama gainer'a sanki biraz fazla yüklenmişsin şuan anladığım kadarıyla bulk dönemindesin.Ne kadar daha bulk dönemini sürdüreceksin?Yağ oranı hala çok yüksek gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Çok doğal bir durum :) Vucüdün haftalık 500mg testoya alışmışken bir anda kesiyorsun ilacı 20-30mg kendi ürettiği testo kalıyor vücutta haliyle değişik ruh hallerine giriyorsun. Bu yüzden ilaçlar bir kere kullanılıp bırakılacak şeyler değil. Testosteron tıpkı sigara, alkol gibi insanda bağımlılık yapar. Verdiği his bambaşka bir şey
    Evet hocam maalesef acı da olsa tecrübe ettim bu durumu, testo kürü ile doğal yaparken arasında o kadar fark var ki anlatamam.En basitinden örnek vermek gerekirse bütün çekiş hareketlerinde testo kanda peak yaptığında muazzam bi artış olmuştu, kürden sonra pct yaptım ve iki hafta sonra kilolar gerilemeye başladıkça insanın morali çöküyor.

Dediğiniz gibi küre giren insanlar genelde yılda 2 kez girerler 3 ay döngüsüyle, bizimki salaklık oldu tecrübe kazandığımızla kaldık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Omuz hareketlerini fazla trapeze vurdurmuşsun, hareket formuna dikkat et ve trapez calısıyorsan bırak artık calısmayı, çok ön plana cıkmıs. Onun dışında azim güzel, kilo alması zor birisin :) ya da az yiyorsun, her halükarda bence kaloriyi biraz daha arttır. Bir de direnç lastiklerinden al, bir çok hareket daha ekleyebilirsin bu sayede, bence dumbelldan daha verimli ev için kullanımlarda
    Fotolarda kaslari sıktıgım icin trapezler ön plana cikmis olabilir hocam ama haklida olabilirsiniz cogu omuz hareketinde trapezleri hissediyorum sanirim lateral raisi cok kaldirdigimdan oluyor.

Yuzde 16-17 yag oraninda 1.72 boya 72-73 kiloyum.

Sizce daha ne kadar kilo almam lazik yag oraninida hesaba katarsak ?

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Dostum bu adamın kanı yeşil akar haberin olsun, ayrıca mr.olympia seviyesindeki herkes ilaçlı cidden doğal olduğunu düşünmüyorsun umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanCOO

Gelişim fena değil bacak bölgesi nasıl bilmiyorum ama gainer'a sanki biraz fazla yüklenmişsin şuan anladığım kadarıyla bulk dönemindesin.Ne kadar daha bulk dönemini sürdüreceksin?Yağ oranı hala çok yüksek gözüküyor.
    Gainer ,protein tozu ve cesitleri hic kullanmadim. Genelde ogunlere mercimek ve zeytinyagi ekledigim icin Hacimlendim.

Yorumlarda da bahsettigim gibi kalorileri artik sabitleyecegim.yag yakimi olur mu bilmiyorum ama kilo alimi olmayacak ondan eminim

• Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Yav siz beni mi anlamıyorsunuz yoksa yazıyı mı okumuyorsunuz?
    Orda ne yazıyor Yates'in 21 yaşında 9 aylık ağırlık kaldırmasından sonraki hali.
    Orda ilaçlı değil o kesin hadi onu geçtim. Bir insan daha sonra 1.78 boya 120 kilo olabiliyorsa ilaç kullanmasına rağmen newbie gains ile böyle mi olur? Azıcık mantıklı düşünün ya, konu sahibini de buna davet ediyorum.

• Kisa boylularin cabuk gelirsir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 12 Nisan 2020; 13:4:3 >
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Yağ ile ilgili bir şey demedim yanlış kişiyi etiketledin sanırım. 9 ay gibi uzun bir süre için kas kazanımın kötü onu söylüyorum. Olayın bulkla vs ilgisi yok ki bulktayken vücut daha hacimli gözükür. Beslenmeni gözden geçir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

Fotolarda kaslari sıktıgım icin trapezler ön plana cikmis olabilir hocam ama haklida olabilirsiniz cogu omuz hareketinde trapezleri hissediyorum sanirim lateral raisi cok kaldirdigimdan oluyor.

Yuzde 16-17 yag oraninda 1.72 boya 72-73 kiloyum.

Sizce daha ne kadar kilo almam lazik yag oraninida hesaba katarsak ?

Alıntıları Göster
    Yağ oranın %16dan daha fazla duruyor. Yağ oran için ölçüm denklemleri var bel,boyun vb. ölçülerin olduğu denklemle hesaplayan, oradan hesaplat bi ne çıkacak. Bence haftada 1kg alacak şekilde kg+10 kilo al. Sonra yakman daha kolay olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Yağ oranın %16dan daha fazla duruyor. Yağ oran için ölçüm denklemleri var bel,boyun vb. ölçülerin olduğu denklemle hesaplayan, oradan hesaplat bi ne çıkacak. Bence haftada 1kg alacak şekilde kg+10 kilo al. Sonra yakman daha kolay olur.

Alıntıları Göster
    Zaten oyle hesapladim 16-17 cikiyor sabah ac karinla daha az cikiyor. Valla haftada 1 daha fazla yaglandirir gibi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kamisama-

Yağ ile ilgili bir şey demedim yanlış kişiyi etiketledin sanırım. 9 ay gibi uzun bir süre için kas kazanımın kötü onu söylüyorum. Olayın bulkla vs ilgisi yok ki bulktayken vücut daha hacimli gözükür. Beslenmeni gözden geçir.
    1yıl icerisinde bir vucut ortama 12 kilo kas kazanir. Ben yag oranimi sabitleyerek yaklasik 10 kilo kas kazandim.her ay yaklasik 1 kilo alarak. 62 idim 72 oldum. Baslangicta yag oranimi yazmisim zaten oraya 15 diye.hadi yuzde 2 yag oranida aldim diyelim zaten cok normal.

Oranlar belli ölcüler belli. Maximum kas kazanimim oldugunu da iddaa etmiyorum.

• Rayto kullanıcısına yanıt
    Yaş 26
    Boy 174
    Kilo 75
    Bel bölgesi çok yağlı bildiğimiz Türk kası var 😀
    Evde hiç ağırlık yok yap oranını da bilmiyorum nasıl başlasam hangi programlara uysam bilmiyorum su süreçte spor yapmak istiyorum en az 3 ay

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Her insan aynı değil bu aklında olsun, ikincisi Mr olympia seviyesindeki insanlar insan bile değil.
    Sana farklı bir dalda insanlar arasındaki farkı gösteren bir video atayım belki uyanırsın.
    İngilizcen yoksa ondan da emin değilim gerçi.
    https://www.youtube.com/watch?v=JVO5ILQfx0Y&feature=youtu.be
    Mr. Olympia olan adamlar doğal mı sanıyorsun sen? Bu işte aklının almayacağı kadar para dönüyor. Bırak olympia’yı en basit yarışmada bile ilaçsız adam yok. Tabi bu adamları görünce doğal yapan adamın vücudu garip geliyor, normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

Kendini kandirsin biraz bence laf anlatmayi degmez hocam zaten anlamiyorda

Boyle tipler zaten ya zarganadir ya obezdir yada streoidlidir

Alıntıları Göster
    Yo hayır sorun değil. Ben sabaha kadar anlatırım. Maalesef şu bodybuilding kadar içinde para,ilaç,pislik dönen başka bir olay pek yok. İnsanlar da bunları bilmediği için youtubeda instagramda ilaçlı fitness modelleri takip ediyor, onlardan bilgi alıyor.

• Ya beyler ben bu arkadaşa cevap vericektim de cidden gerek yok

9 ayda o formu yakalayan insanın doğal olmayacağını bu sporu yapan herkes bilir zaten, arkadaş kesinlikle eminim yazmış 21 yaşında ilaç kullanmadığına ahshhshw. Klasik fanboy işte yates bile savunmaz kendini bu kadar

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmadığın kadar çok şey biliyorum haberin olsun. Hiçbir yerde Mr olympia olanlar doğal demedim al yukarda yazdığım mesajı kopyalıyorum.

Yav siz beni mi anlamıyorsunuz yoksa yazıyı mı okumuyorsunuz?
    Orda ne yazıyor Yates'in 21 yaşında 9 aylık ağırlık kaldırmasından sonraki hali.
    Orda ilaçlı değil o kesin hadi onu geçtim. Bir insan daha sonra 1.78 boya 120 kilo olabiliyorsa ilaç kullanmasına rağmen newbie gains ile böyle mi olur? Azıcık mantıklı düşünün ya, konu sahibini de buna davet ediyorum.

Devam ediyorum mesajıma, Dorian 18 ay vücut geliştirme sonrası Dianabol'e başladığını ardından sadece 20 mg anavar ve 200 mg primobolan kürü yapıp yarışma kazandığını söylüyor zaten. Tabii bilgin olsaydı bu konuda bunları sen söylerdin bana.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.