Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Makine ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antreman programını spor salonu hocan mı veriyor? Nasıl belirliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Antreman programını spor salonu hocan mı veriyor? Nasıl belirliyorsun
    Kendim arastirarak deneme yanilma yoluyla bana en uygununu hazirliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yanlış anlamayın dalga geçme amaçlı yazmıyorum. Omuzlarda gelişme var ama kollarınız hep öyle mi kalacak yoksa foto için mi öyle? Kapatamadan öyle durmanız gerekiyosa eğer bi tık sıkıntı sanki estetik durmuyo pek

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansa Magna

Hocam yanlış anlamayın dalga geçme amaçlı yazmıyorum. Omuzlarda gelişme var ama kollarınız hep öyle mi kalacak yoksa foto için mi öyle? Kapatamadan öyle durmanız gerekiyosa eğer bi tık sıkıntı sanki estetik durmuyo pek
    Ahahah kanatlari gostermek icin oyle durdum

• 10.ay eklendi

• Upppp

• Sporcular naptiniz hepiniz mi biraktiniz sporu

• Çok iyi gidiyosun reis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WomenBeta kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• Hocam siz uzun zamandır yaptığınız için bir şey danışayım istedim. Ben de 30 40 gündür falan spora başladım evde, genelde 1 2 günde bir yoğun şınav falan çekiyorum, spor lastikleriyle falan çalışıyorum. Karın için core antrenmanları var onları yapıyordum fakat kaslarımda gevşetirken titreme tarzı bir his var. Birden çok şınav denediğimde de oluyordu lastikte 2 3 lastiği beraber çalıştığımda da oluyordu fakat şuan boşta hafif şeylerde bile benzer bir his yaşıyorum kollarda ve bacaklarımda . Sizce normal mi? Bir de 3 4 kilo vermişim bu süreçte.
  • Pampa göğüsler biraz yukarıda gibi gelişim iyide bana mı öyle geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

evde kendi ağırlığımla hareket yapıyorum zayıfladım ama kaslar da gitti sanki. Genellikle aç geziyorum Ben 3000 kaloriyi ancak pasta ile alırım
    Dostum nasıl gidiyor tıpı bitirdin mi
  • Abi yani kol tamam çok güzel ama göğüs'de gram gelişme olmamış neredeyse be. Bence oraları da çalıştırma amaçlı şeyler yap. Sadece kol üzerine gitme. Tabii sen daha iyi bilirsin ama benim gözüme öyle geldi.
  • kanka bence göğüs ve yağ yakma yapmalısın
  • Tebrikler reis güzel gelişme bir kısmı evde geçmesine rağmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Hocam siz uzun zamandır yaptığınız için bir şey danışayım istedim. Ben de 30 40 gündür falan spora başladım evde, genelde 1 2 günde bir yoğun şınav falan çekiyorum, spor lastikleriyle falan çalışıyorum. Karın için core antrenmanları var onları yapıyordum fakat kaslarımda gevşetirken titreme tarzı bir his var. Birden çok şınav denediğimde de oluyordu lastikte 2 3 lastiği beraber çalıştığımda da oluyordu fakat şuan boşta hafif şeylerde bile benzer bir his yaşıyorum kollarda ve bacaklarımda . Sizce normal mi? Bir de 3 4 kilo vermişim bu süreçte.
    Normal dostum. Endişelenmene gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Hocam siz uzun zamandır yaptığınız için bir şey danışayım istedim. Ben de 30 40 gündür falan spora başladım evde, genelde 1 2 günde bir yoğun şınav falan çekiyorum, spor lastikleriyle falan çalışıyorum. Karın için core antrenmanları var onları yapıyordum fakat kaslarımda gevşetirken titreme tarzı bir his var. Birden çok şınav denediğimde de oluyordu lastikte 2 3 lastiği beraber çalıştığımda da oluyordu fakat şuan boşta hafif şeylerde bile benzer bir his yaşıyorum kollarda ve bacaklarımda . Sizce normal mi? Bir de 3 4 kilo vermişim bu süreçte.
    vücut alışkın olmadığı için tepki veriyor. sen birde bacak çalıştıktan sonra merdiven inmeyi dene. kukla yönlendiriyorlar gibi saçma sapan adım atarsın

konu sahibi kardeşim gayet güzel gitmişsin. ara vererek de olsa toplamda 7-8 yılını spora vermiş birisi olarak, çok fazla santimlere takılma derim. sporu kendini rahat hissettirecek bir araç olarak gör, yağ tuz şeker undan uzak dur onun harici zaten bir süre sonra vücudun kendi ayarını bilecektir. bazen sıkıldığını söylemişsin evde spor yaparken, direk bırak sıkılınca. bazen zihnini uzaklaştır ki daha sonra şevkle yapabilesin.

korona muhabbeti olmadan önce haftada 4 gün antreman 2 gün halı saham vardı. resmen boş günümde huzursuz oluyordum. öyle güzel birşey ki vücudu çalıştırmak.. başarılarının devamını dilerim kimseye kulak asma hep daha iyisini yapmaya çalış

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.