|
Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (18. sayfa)
-
-
haziranda yapılacak online sınavları geçersem 5 olacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gelişim iyi de foto kalitesi leş -
Tebrikler çok iyi olmuş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Harbiden ya kameran kötü olabilir herkesin maddi durumu yok ama düşük ışıklı yerde çekince hepten leş atmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fotoya tiklayip actiginizda o kadar goze batacak kadar kalite bozuklugu yok bence. Sayfada direk gozukenler bozuk gozukuyor cunkuquote:
Orijinalden alıntı: Ömerayhan
Harbiden ya kameran kötü olabilir herkesin maddi durumu yok ama düşük ışıklı yerde çekince hepten leş atmış.
Hocam 1e1 aynı fiziğe sahibiz. Sadece benden 3 ay önce başlamışsın ama 7. Ayları karşılaştırınca benden 1 tık öndesin gibi. Harika gelişmişsin böyle devam et
Edit eklendi
Upppp
@Rayto dostum çok güzel bir şekilde ilerliyorsun tebrik ederim. Ben de yeni başladım spora 2 hafta oldu. Kilom 75 boy 1.78 yağ oranı 22. Göğüs ve karın bölümümde yağlanma çok. Skinny fat durumundayım şu an. Protein ağırlıklı beslenmeye gayret ediyorum. Kilom normal olduğu için de kilo vermeye çabalamıyorum. Karın çalışmayı hep aksatıyorum. Bana verebileceğin tavsiyeler var mı? Dambıllar hakkında ne düşünüyorsun, aletlerin yanına eklemelı miyim sence?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devrimsel -- 12 Haziran 2020; 22:35:30 > -
yağ oranın çok fazla. kaloriyi de sabit almaya çalış ne bulk yap ne de definasyon yap.
yenı basladııgn ıcın aynı anda kas yapıp yağ yakabılırsın ılk 3 ay.
ilk 1 ay makıne ile çalışılmalı sonra dambıllara vs geçebilirsin
şeker hamur vs tamamen kes.
yeşillik ve proteın agırlıklı beslen.karbonhidratları çok abartma.su içmeye dikkat et.
-
teşekkür ederim hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: devrimselteşekkür ederim hocam
rica ederim
-
Uppp
Tebrikler dostum,
1 yili doldurduk arkadaslar
Ben 1.5 ay çalışamadım. 3kg dumbel buldum ve temmuz başına kadar öyle çalıştım nisandan beri. belli hareketleri yaptım sadece. Benim pazular aşırı gelişmedi ama gelişti yine de baya. Omuz genişliği , göğüs şişkinliği , omuz kasları ve karın kasları baya değişti. tshirt giyince belli oluyor. Kızların baktığını farkediyorum ama fitness'a gidiyorum iki gündür yine. Valla eski kiloları kaldıramıyorum. 17.5kg denediğim set10kg'da yoruldum. 2 hafta gidersem kendime gelirim galiba.
-
Hocam, beslenme numaraların var mı? Hani aperatif vs.? Hem ucuz hem besleyici tipte besinler? Teşekkür ettim.
-
Yesil mercimek tabikide
Calismak gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X