Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: receep 32

Fiyat oldukça iyiymiş hocam, bakalım araştırma yapmam gerek.
    Hocam aslında spor salonuna gitmememin en büyük nedeni ben 100'de 85 görme engelliyim, belki orada fazla sıkıntı çekmem ama toplum içine karışmıyorum bayağı bir çekingenim
    Ama böyle de çok zayıfım Bir de boy uzun olunca zayıf kalıyorum, nasıl kilo alabilirim var mıdır tavsiyen
    Sporda kaynaşırsınız hocam. gittigim salondada görme engelli bir arkadas vardı hiç öyle dışlama vs gibi şeyler yok. zaten kımse kımsenın umrunda degıl takma boyle kucuk seyleri.

pilav yulaf mercımek fasulye nohut abancaksın baska şansın yok. ayrıntılısını yazdım zaten
  • Rayto kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağ olasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Vallaha özel bir program değil karbonhidratı minimumda tutup proteini şu an aldığından biraz daha fazla alman lazım ki kas kütlesi kaybetme.Mesela ben definasyonda ekmeği meyveyi falan kesmiştim karbonhidrat için kahvaltıda 1 kase yulaf ve antrenmandan önceki öğün 100g prinç yiyordum onun haricine tavuk göğüse abanıyordum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dell_Naja -- 11 Mart 2020; 18:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dell_Naja

Vallaha özel bir program değil karbonhidratı minimumda tutup proteini şu an aldığından biraz daha fazla alman lazım ki kas kütlesi kaybetme.Mesela ben definasyonda ekmeği meyveyi falan kesmiştim karbonhidrat için kahvaltıda 1 kase yulaf ve antrenmandan önceki öğün 100g prinç yiyordum onun haricine tavuk göğüse abanıyordum işte.
    aynen bende oyle yapmayı dusunuyordum saolasın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Tamamdır hocam sağ olasın
    ne demek
    8 Ayda bence iyi noktaya gelmişsin. Karın kasları kafaya takılcak bir nokta değil. Bence önemli olan düz olması göbek ve çevresinin simit gibi görünmemesi benim tercihimdir. Asıl önemli olan istikrar hatta belli bir noktaya gelip onu koruyabilmek hatta ben yaşlılıkta bile yapmayı düşünüyorum.

Bu arada banada tavsiye verirmisin? Yaş 39 1.85 boy kilo 95 yağ oranı %23 den %21e düşürdüm. 4. aya girdim. Başladığımda kilom 97 idi. Farkındayım çok kilo vermedim. Daha doğrusu vermek de istemiyorum. Belki 90lara insem daha kaslı görünme ihtimalim var. Açıkcası kilodan çok fit görünme ve kas oranı artırmak istiyorum. Çünkü farkettim ki belli bir yaştan sonra vücudun metobolizma yavaşlamaya başladığı için bunu devamlılığa bağlamam şart oldu.

Full body programı uyguluyorum. Squat ve bench press mutlaka yapıyorum. Her gün 20 dk kardiyo ve haftanın 4 günü kesin gidiyorum. Ama 5 günü zorlamaya çalışıyorum. Sence kardiyo artırıp kilo kaybını artırmak mantıklımı? Yoksa direk define kas olayınımı baskılayımmı ne dersin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

8 Ayda bence iyi noktaya gelmişsin. Karın kasları kafaya takılcak bir nokta değil. Bence önemli olan düz olması göbek ve çevresinin simit gibi görünmemesi benim tercihimdir. Asıl önemli olan istikrar hatta belli bir noktaya gelip onu koruyabilmek hatta ben yaşlılıkta bile yapmayı düşünüyorum.

Bu arada banada tavsiye verirmisin? Yaş 39 1.85 boy kilo 95 yağ oranı %23 den %21e düşürdüm. 4. aya girdim. Başladığımda kilom 97 idi. Farkındayım çok kilo vermedim. Daha doğrusu vermek de istemiyorum. Belki 90lara insem daha kaslı görünme ihtimalim var. Açıkcası kilodan çok fit görünme ve kas oranı artırmak istiyorum. Çünkü farkettim ki belli bir yaştan sonra vücudun metobolizma yavaşlamaya başladığı için bunu devamlılığa bağlamam şart oldu.

Full body programı uyguluyorum. Squat ve bench press mutlaka yapıyorum. Her gün 20 dk kardiyo ve haftanın 4 günü kesin gidiyorum. Ama 5 günü zorlamaya çalışıyorum. Sence kardiyo artırıp kilo kaybını artırmak mantıklımı? Yoksa direk define kas olayınımı baskılayımmı ne dersin!
    tesekkurler

hocam kilo verme olayının yuzde 70 ı dıyetten gecıyor. sanırım beslenmenızde biraz sıkıntı var. yüzde 20 karbo yüzde 40 yag ve karbonhıdrat ile daha hızlı kılo verebılırsınız. antremanda bir sıkıntı göremedim

• uppp
    Açıkcası diyete çok dikkat etmiyorum. Ama karbonhidratı azalttığımı söyleyebilirim. Dediğim gibi bu sporda hacimlenme önemli olduğu için hızlı kilo vermeyi biraz yavaşlattım. Yağ oranı %18lere bile çekersem bana yeter. Bu arada su içmediğimi farkettim. Günde 2 litre üstünde su içmem gerekirken altında kaldığımı farkettim. O yüzden arkadaşlar spor yapanlar zayıflamak isteyenler su içsin.
  • Sslerden şunu anladım gelişim var fakat beslenmene kesinlikle dikkat etmediğin görülüyor kas gelişiminde Body %25tir diğeri ek gıda takviyesi, supplement, uyku gibi etkenler %75i oluşturur.. Gelişim düzeyin normalin altında kas geliştikçe vücudun aldığı protein dengesini koruyamamışsın ama gelişim yok diyemem var fakat olması gerekenden az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irina Spalko

Sslerden şunu anladım gelişim var fakat beslenmene kesinlikle dikkat etmediğin görülüyor kas gelişiminde Body %25tir diğeri ek gıda takviyesi, supplement, uyku gibi etkenler %75i oluşturur.. Gelişim düzeyin normalin altında kas geliştikçe vücudun aldığı protein dengesini koruyamamışsın ama gelişim yok diyemem var fakat olması gerekenden az
    protein,karbonhidrat,yag besınlerını geregınce aldıgımı dusunuyorum. uykumada dikkat ederim. bunun haricinde suplement kullanımının gereklı oldugunu dusunmuyorum.

yorumunuz için teşekkür ederim. belkide vucut proteın ıstıyor olabılır cunku genelde 6.aydan sonra proteın tozu kullanan cok kısı oluyor. ya da tek tıp beslenme vucudu alısma duzeyıne sokmusta olabılır. ben genel olarak yag oranın artaması ıle yapılan kasların yagların içinde oluştugunu düşünüyorum ki büyük ihtimalde oyle. definasyonda kaslar ortaya cıkınca fitness sporu yaptıgımız daha belli oluyor ama bulk yapılan dönemde bu görüntüyü(damarlı, parçalı kas vs) göstermek pek mümkün olamıyor.

• Hangi hareketleri, kaç set yapacağız gibi teknik bilgileri nereden öğreniyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kılları alma, yolunmuş tavuk gibi oluyorsun. Fazla göğüs çalışma, kadın memesi gibi çıkmaya başlamış. Hem aynı hareketleri yapıyorsun galiba, vücut orantısız büyüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Kılları alma, yolunmuş tavuk gibi oluyorsun. Fazla göğüs çalışma, kadın memesi gibi çıkmaya başlamış. Hem aynı hareketleri yapıyorsun galiba, vücut orantısız büyüyor.
    fotoğrafları çektigim zaman kesiyorum hocam hergun boyle dolasmıyorum :D

aynı hareketlerı yapınca vucudun orantısız büyüdügünü ilk defa sizden duyuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Hangi hareketleri, kaç set yapacağız gibi teknik bilgileri nereden öğreniyorsunuz?
    youtube da belli kanallardan çok rahat ulaşabilirsiniz. agırsaglam,savas cebesi vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

fotoğrafları çektigim zaman kesiyorum hocam hergun boyle dolasmıyorum :D

aynı hareketlerı yapınca vucudun orantısız büyüdügünü ilk defa sizden duyuyorum

Alıntıları Göster
    Yazdığımı anlamadın herhalde. Sürekli bir bölgeyi çalıştırdığın için o bölge büyümüş, diğer kısımlar cılız kalmış. Bundan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

Yazdığımı anlamadın herhalde. Sürekli bir bölgeyi çalıştırdığın için o bölge büyümüş, diğer kısımlar cılız kalmış. Bundan bahsediyorum.

Alıntıları Göster
    sürekli o bölgeyi çalışmıyorum. hepsini dengeli çalışıyorum. kol omuz gögüs 3 lüsünden rahat ölçü alaliyorum. fakat sırt da biraz gelişim yavaşlamış oldugunu sezdim. ama ben bunu çalışmaya degil genetige baglıyorum. çogu kişinin her bölgesi orantılı gelişmeyebiliyor. biri gelişirken digeri gelişmemesi gayet normal.ve tamamen genetik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

protein,karbonhidrat,yag besınlerını geregınce aldıgımı dusunuyorum. uykumada dikkat ederim. bunun haricinde suplement kullanımının gereklı oldugunu dusunmuyorum.

yorumunuz için teşekkür ederim. belkide vucut proteın ıstıyor olabılır cunku genelde 6.aydan sonra proteın tozu kullanan cok kısı oluyor. ya da tek tıp beslenme vucudu alısma duzeyıne sokmusta olabılır. ben genel olarak yag oranın artaması ıle yapılan kasların yagların içinde oluştugunu düşünüyorum ki büyük ihtimalde oyle. definasyonda kaslar ortaya cıkınca fitness sporu yaptıgımız daha belli oluyor ama bulk yapılan dönemde bu görüntüyü(damarlı, parçalı kas vs) göstermek pek mümkün olamıyor.

Alıntıları Göster
    Rica ederim fakat şöyle bir algınız kesinlikle olmasın.. Protein tozu sıkıntı vs vs vs zaten protein tozu kullanıp hulk olmuyorsun sadece protein dengesini iyi salgılıyor mesela ızole kullanabilirsin cfm teknolojisi özellikle tabi her zaman değil ben genel olarak work out ve sabah yulafın içine atarım kahvaltının yanında.. Damarlı olmak biraz da genetik meselesi ama olabiliyor tabiki çok uğraşmak gerekiyor ama şuan için önemli olan hacimi dahada artırmak daha sonra damarlı gözükmek için çabalarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Irina Spalko kullanıcısına yanıt
    aynen oyle hocam aslında proteın tozu kullanıbılırım fakat fiyatları fazla diye biliyorum. ucuz ve kaliteli veya kampanyalı bir marka önerebilir misini hocam? kaç kg alınır ?kaç ay gider? günde kaç doz alınır? vs bunları hiç bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.