Şimdi Ara

Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
10
Favori
24.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uppp

• Rayto kullanıcısına yanıt
    Hocam selam
    Yaş kaç, spor salonunda mı gidiyorsun eğer salona gidiyorsan aylık ne kadar ödüyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt
    23 evet gidiyorum yıllık 300 e yazıldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam, kolay gelsin başarılar.

• Devam et kilo almaya yalnız göğüs programını değiştir bi yerden sonra ne hacim ne şekil almış dumbell ağırlıklı yap göğüsü bi arkadaş vardı onun göğüsü de dümdüzdü programı tamamen makineden oluşuyordu ben makine çalışırken pump olamıyorum niyeyse ya harmanlıcan ya da serbest ağırlık çalışcan hacim almayan bölgeler için.

Gerçi bu işler genetik işi mesela quadriceps ve kalflarım doludur benim 4x10 squat yapayım nasıl pump oluyor kendi vücut ağırlığımla ölçü aldım bi diğer arkadaşımda şınav çektiğine olduğu pumpı görmen lazım o da ölçü aldı tabi bu ölçülee sınırlı ama herkesin vücudu aynı antrenman metodlarına tepki vermiyor.

• Ben de ayın 7'sinde yazıldım. Ölçümler yapıldı: boy:1.80 kilo:75 yağ oranı %6 hoca baya iyi falan dedi. Son 6 aydır yurt dışındaydım ve her gün ortalama 6-7km yürüyorduk, belki o sayede yağ oranımı azaltmışımdır bilemiyorum. Bakalım yaza kadar ne olacak hacim konusunda.

Günlük 150gr protein almaya gayret gösteriyorum. En boş geçen günümde bile minimum 100gr sınırından düşmüyorum.
    Karbonhidrat günlük 300-400 gr civarı

Sporun ilk 3 günü yalnızca kardiyo yapmıştım. Bugün full body programına geçtim, hafif vücudum ağrıyor hala herhalde zamanla alışır.

Bu arada tebrik ederim hocam bariz bir gelişme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 13 Şubat 2020; 1:11:39 >
  • The Management kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Devam et kilo almaya yalnız göğüs programını değiştir bi yerden sonra ne hacim ne şekil almış dumbell ağırlıklı yap göğüsü bi arkadaş vardı onun göğüsü de dümdüzdü programı tamamen makineden oluşuyordu ben makine çalışırken pump olamıyorum niyeyse ya harmanlıcan ya da serbest ağırlık çalışcan hacim almayan bölgeler için.

Gerçi bu işler genetik işi mesela quadriceps ve kalflarım doludur benim 4x10 squat yapayım nasıl pump oluyor kendi vücut ağırlığımla ölçü aldım bi diğer arkadaşımda şınav çektiğine olduğu pumpı görmen lazım o da ölçü aldı tabi bu ölçülee sınırlı ama herkesin vücudu aynı antrenman metodlarına tepki vermiyor.
    Bench press yapiyorum hocam 5×5 denicem artik agirligi arttirip

• Çok güzel değişim kardeşim tebrik ederim. Kolundaki damarlar gidene kadar ve göbeğin hafiften sallanmaya başladığında definasyon yapabilirsin. Ama 80 e kadar clean devam etmelisin. Bunu birazda genetik belirliyor ama sendeki bu azimle yapılmayacak şey yok tebrik ederim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Çok güzel değişim kardeşim tebrik ederim. Kolundaki damarlar gidene kadar ve göbeğin hafiften sallanmaya başladığında definasyon yapabilirsin. Ama 80 e kadar clean devam etmelisin. Bunu birazda genetik belirliyor ama sendeki bu azimle yapılmayacak şey yok tebrik ederim:)
    Cok tesekkur ediyorum yorumunuz icin :) 1.72 boya yuzdre 15 yag oraninda acaba 80 kilo clean bulk ile mumkun mudur hocam

• Gözle görülür iyi bir gelişim olmuş bence 7 ayda

Yapılır tabi hocam. Tabi genetiğe ve sabıra bağlı olarak zamanı değişir. Çalışmaya devam elbet olur
  • Dostum gayet iyi görünüyor. Nasıl bir antrenman programı uyguluyorsun bilmiyorum ama denemediysen 5x5 öneririm. Daha fazla verim alabilirsin.

• Beslenme için aylık ne kadar para harcıyorsun birde spor salonuna mı gidiyorsun yoksa evde kendin mi çalışıyorsun eğer spor salonuna gidiyorsan oraya aylık ne kadar veriyorsun biraz açıklarsan sevinirim
  • gayet güzel! kötü yorumları takma

ben de 57 kilodan başlamıştım şu an 71 kiloyum

hedef 85 ve %10 yağ oranı

3 yıl sonra falan ulaşmayı planlıyorum

• Gerçekten genetik önemliymiş.
    Arkadaşın vücut cacık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

23 evet gidiyorum yıllık 300 e yazıldım
    Yıllık 300 ne baya ucuz

• Vücut gelistirme hikayem [13.AY SS EKLENDI] [12.08.2020]

Sen devam et yine. En azından kimyasal faydasını görürsün sporun

• Hocam gayet guzel gozukuyor tebrik ederim keske akademik hayatimdan vakit bulabilip bende yapsam 193 boy var ama icini doldurmadiktan sonra bos

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.