Şimdi Ara

Vucut gelistirme #yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar vucut yapmak istiyorum fakat nereden basliyacagim bilmiyorum .Toz alicam fakat aldigim toz bosa gitmesin bilincli calisayim istiyorum .ogrenciyim imkanlarim sinirli . bi yerden program beslenme bulup kendimmi yapayim (universitenin ucretsiz salonunda) yoksa bir salona yazilip oranin hocasindan antrenorluk mu alayim.tabi bu antrenorluk isi cokta aklima yatmiyor ogrenciyim sonucta. Napmaliyim yardimlarinizi bekliyorum

Ankara Ulus ta oturuyorum Hacettepe universitesi sihhiye kampusundenim.

Hayrina yuzyuze yadimci olacaklarada acigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toz falan alma. Tozlar doğal gıdalardan 3-4 kat daha pahalıya geliyor, öğrenciyim diyorsun bunu düşünmen gerek :) Kimse kimseye hayrına yardım etmez bunu unutma. Bugün benim vücut geliştirmede ilk günüm olacak, spor olarak değil ama hayat felsefesi olarak yapmaya başlayacağım bu sporu. Araştırma yapmalı, okumalısın internette bir çok yazı mevcut bu konuda.

Beslenme ile ilgili şunu söyleyebilirim. Günlük olarak karbonhidrat, yağ ve protein oranını dengelemeli ve şu şekilde almalısın; kilonx4= ... gr. karbonhidrat, 70 gr. civarı yağ ve kilonx1,5= ... gr. protein.

Ücretsiz salon varsa ne güzel, bir yere yazılmana gerek yok çünkü kimse adam gibi ilgilenmez, kendinin hocası yine kendin olacaksın, beslenmede olduğu gibi. PM atarsan araştırıp oluşturduğum ilk ay başlangıç programımı sana atarım.
  • Hocam her soylrdiginize hak veriyorum.Toz olayina takildim ama . Tozsuz ilerlemez bi yerden sonra diyolar ve alirsamda 3 4 ay almayi dusunuyorum .bi kutu 2 ay gitse 2 kutu almam gerekicek 4 ayda.daha sonra salon ve sinavlarla olan vucudumu korumayi dusunuyorum .ne kadar dogru bilmiyorum

• Düzenli beslendiğinde, vücudunun istediği miktarda proteini tükettiğinde hiç gerek yok. İlerlemez diyenler büyük ihtimalle spor hocalarıdır, satmak için her şeyi diyorlar :) Ya da tam olarak konuya hakim olmayan kişiler olabilir. Takviye ürünler o kadar sağlıksız ki 1 gram faydası varsa 10 gram zararı vardır inan bana. Yumurta ve tavuk göğüsten karşılarsın kolaylıkla günlük protein ihtiyacını. Toz tamamiyle işin kolayına kaçma, aldatmaca diyebilirim.
  • Hocam bu toz isini tekrar dusunucem .Aylik programinizi alma sansim var mi ?

• Vücut ham olduğu için ilk ay programı genel hatlarıyla kasları çalıştırmaya yönelik, PM attım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 aylik vucut degisimim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.