Şimdi Ara

Vücut Geliştirmede 5 Yıl Boyuncaki Gelişimim ( SS li) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
7
Favori
9.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tipin itici geldi ama sonuc olarak emek var tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Tebrikler güzel değişim. Tam benim istediğim vücut açıkçası fit, estetik ve kaslı abartı bir şey yok ortada. Ben de 1.5 senedir yapıyorum ama hala rastgele yapıyormuşum gibi geliyor bilgisiz hissediyorum kendimi. Okulla beraber zor oluyor hızlı bir ilerleme kaydedemiyorum. Hedefim mezun olana kadar şöyle bir vücut yapabilmek.

5 yıl için az diyenler haklı ama şunu unutuyorlar; Türkiyedeyiz ve arkadaş öğrenci. Bu iş için hem vakit gerekiyor hem de maddiyat.

Teşekkürler :) İlk 1-2 yıl ben de rastgele yapıyomuşum gibi hissediyorumdum. Sonra biraz hareketlerin formunu araştırdıkça ve düzelmeye çalıştıkça, beslenmeyi, antrenman şiddetini düzenleyince yavaş yavaş gelişmeler gelmişti. Önemli olan istikrar. Bazı dönemler yerinizde sayıyormuş gibi hissedebilirsiniz, önemli değil. Yeter ki bırakmayın devam edin.

Türkiyedeyiz ve öğrenci kısmına da kesinlikle katılıyorum. Aldığım her şey ateş pahası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0the1emre -- 17 Ağustos 2020; 13:33:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

"para ile satın alınamayacak bir emek" yazına takıldım gidip para ile testo enanthate, dianabol veya deca durabolin ile çok basit şekil'de kas kütlesi elde edile bilinir hemde öyle emeğe falan gerek kalmadan  yıllardır bu sporu yaparım toplasam 10 yılı geçmiştir ama hayatım boyunca bırakmadan 5 yıl boyunca hiç spor yapmadım hep sıkılıp bir noktada bırakmışımdır istikrarını tebrik ederim

:D Yani sonuçta para verip steroit alsan da emek gerekiyor para verince yine olmuyo :D Bu arada dediğiniz gibi istikrar anahtar nokta. Teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: optimizatio3n12123

Bayan değil kadın!

Öğrenmek için soruyorum bu kaç yıldır süregelen tartışmayı :D İkisi arasındaki fark nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MertayKardes

tipin itici geldi ama sonuc olarak emek var tebrikler

Tipin itici geldi düşüncesini kendi içinde tutsan, paylaşmasan ortalığa olmuyor mu ? Samimi bir şekilde yaklaşsan ? Çok iğrenç bir insansın :)

• 0the1emre kullanıcısına yanıt

İşin aslı şundan patlak verdi, Baymaktan bayıyor bayan gibi bir anlama çağrışım yapmasındandı. Aslında "bay"la alakalı bayan kelimesi. Bay ise zenginlik vs anlamına geliyor. Neyse kadın kelimesi ise katun hatuna dayanıyor.

• Dostum helal olsun, bu sporu yapmak hem zor hem sıkıcıdır. Bir noktada ciddi sıkıcı bir rutin içinde hissediyorsun, hem beslenme hem spor salonunda geçen süre mental olarak insanı zorluyor.

Bende yıllardır yapıyorum, aşırı sıkıldığım dönemlerde eğlenebileceğim sporları da mevzuya dahil ediyorum. Mesela dövüş sporlarını da yaparak biraz olsun o rutinin dışına çıktım, açıkçası 5 yıldır yapıp böyle bir gelişim sağlaman çok iyi, çünkü hem kilo alıp hem gelişim sağlamak adına bu sporu yapmak daha da zorlayıcı, kilolu birinin de işi zor fakat zayıf birine göre daha kolaydır.

Uzun lafın kısası gayet güzel bir vücudun olmuş, bu sporun ilacı ve motivasyonu takdir görmektir :) Fakat gerçekten başarılı bir gelişim sağlamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Dostum helal olsun, bu sporu yapmak hem zor hem sıkıcıdır. Bir noktada ciddi sıkıcı bir rutin içinde hissediyorsun, hem beslenme hem spor salonunda geçen süre mental olarak insanı zorluyor.

Bende yıllardır yapıyorum, aşırı sıkıldığım dönemlerde eğlenebileceğim sporları da mevzuya dahil ediyorum. Mesela dövüş sporlarını da yaparak biraz olsun o rutinin dışına çıktım, açıkçası 5 yıldır yapıp böyle bir gelişim sağlaman çok iyi, çünkü hem kilo alıp hem gelişim sağlamak adına bu sporu yapmak daha da zorlayıcı, kilolu birinin de işi zor fakat zayıf birine göre daha kolaydır.

Uzun lafın kısası gayet güzel bir vücudun olmuş, bu sporun ilacı ve motivasyonu takdir görmektir :) Fakat gerçekten başarılı bir gelişim sağlamışsın.

Çok teşekkür ederim :) Bu arada evet, sevdiğin şeyi yapsan bile bir rutine giriyorsun ve bazen sıkıcı geldiği olabiliyor. Ben de o zaman başka salonlara gidiyorum ya da bi arkadaşla spor yapmaya çalışıyorum. Farklılık katmak iyi geliyor dediğin gibi.

• Nasıl 24 yaşında olabilir diye sorguladım sadece benden küçük 17 18 derdim görsem .. Vücudun tam benim istediğim gibi ( yani böyle diyincce sdjfgjg kendimde isteidğim gibi ) ama 5 yıllık bi emek değil bence

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Nasıl 24 yaşında olabilir diye sorguladım sadece benden küçük 17 18 derdim görsem .. Vücudun tam benim istediğim gibi ( yani böyle diyincce sdjfgjg kendimde isteidğim gibi ) ama 5 yıllık bi emek değil bence

Evet, yaşımı göstermiyorum :)) 5 yıllık bi emek değil derken daha kısa mı daha uzun mu olması gerekirdi :D

Valla tembelliğimden bi türlü bodye başlamaıdm hani iddalı gibi olmasın da senin gibi vücudu 2 yılda yapanlar var o yüzden 5 yıl çok geldi

Tabii ben aynı tembellikle bu vücudu 10 yılda yaparım orası ayrı ahsdhf

• quote:

Orijinalden alıntı: galaxyg

Valla tembelliğimden bi türlü bodye başlamaıdm hani iddalı gibi olmasın da senin gibi vücudu 2 yılda yapanlar var o yüzden 5 yıl çok geldi

Tabii ben aynı tembellikle bu vücudu 10 yılda yaparım orası ayrı ahsdhf

:))

• Her halinle gayet iyiymişsin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam tebrik ederim öncelikle 5 yıl kararlılıkla devam zor iş

bir sorum olacaktı. ben de evde amatör olarak spor yapıyorum sadece dambıl kullanarak. iki ayı geçtim ve düzenli gidiyorum şimdilik, haftada 4 gün ve 1'er saat yapıyorum (internetten bulduğum bir program, "tüm vücut" için)

amacım hiçbir zaman seninki gibi bir vücut sahibi olmak değil (gerek çalışma, gerek beslenme vs bu kadar disiplinli olabileceğimi düşünmüyorum)

ama sormak istediğim, az da olsa gözle görülür bir değişiklik dambıl ile mümkün müdür? ben sıfır spor geçmişim olduğundan 5 kg dambıl ile başladım ve o bile çok zorluyordu. şimdi 7.5 ardından 10 kg olarak devam etmek istiyorum. hafif bir toplanma ve küçük de olsa daha iyi bir görünüm kaç kg ile başlar acaba, zira 5 kg ya da 7.5 kg gibi ağırlıklarla olabileceğini düşünmüyorum  

• başıma bişey gelmeyecekse ben beğenmedim. 5 yıla yakışmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 3 Eylül 2020; 3:20:36 >

Proteini fazla fazla alıyorsun sanki amacın çok daha irileşmek mi?

80 kilo için günde 140 150 gram protein aldan yeter senin 200leri geçiyor bu hesapla.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.