< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Vücut Geliştirmede 5 Yıl Boyuncaki Gelişimim ( SS li) (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Punisher9
Günde 50 50 50 yeterli olur muBaşlangıç için dediğin haraketleri yapabilirsin. Sayı saymana gerek yok bence zorlandığın (birazcıkta zorla kendini hemen bırakma :) ) yerde bırakırsın.
-
Güzel vucut yapmışsında kardiyoyu sağlık açısından önemsemelisin kas kütlesi arttıkça kalbe binen yük artar vucut geliştirmecilerin kalp krizi vs geçirmelerinin nedenlerinden biride budur aslında ağırlık nasılki kasları çalıştırıyorsa kardiyoda kalbi çalıştırır,geliştirir.
-
Dostum sen bazılarının kusuruna bakma. 20 cm kollarıyla ahkam kesiyorlar. Vücudun gayet iyi, çalışırsan daha da iyi olur. Azmin için tebrikler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ReflexActionGüzel vucut yapmışsında kardiyoyu sağlık açısından önemsemelisin kas kütlesi arttıkça kalbe binen yük artar vucut geliştirmecilerin kalp krizi vs geçirmelerinin nedenlerinden biride budur aslında ağırlık nasılki kasları çalıştırıyorsa kardiyoda kalbi çalıştırır,geliştirir.
Evet doğru söylüyorsunuz. Eksikliklerimden biride bu, bi nebze eksik kaldı kardiyo çalışmaları. Teşekkürler :)
-
Kendimi kanıtlamam lazım vol1
-
-
Body mody hikaye.Günde 25 dk tempolu yürüyüş yeterliydi ama oldu da bitti neyse ki daha ortalama 55 senen var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raaitben10 -- 14 Ağustos 2020; 6:51:9 > -
Ortada 5 yıllık bir değişim görünmüyor yinede güzel vücut. Haftada kaç kızı yatağa atıyorsun hocam bu vücutla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DUKENMEZ -- 14 Ağustos 2020; 9:49:12 > -
Çok az. Yerinde sayman yüksek ihtimal
@crux07 Yediklerinize dikkat ederek ( bundan kastım abur cuburu keserek, yemekler yapılırken kızartma filan kullanılmaması, yağlı yiyeceklerden kaçınma ) ve bir miktarda antrenman sonlarınıza 15-20 dk sabit tempoda devam eden kardiyo ekleyerek yağ oranınızı düşürebileceğinizi düşünüyorum.
-
-
Güzel vücut ama 5 senelik bir emek için çok kötü ben daha iyi vücudu 4 ayda yapmıştım. Haftada 6 gün 4 gün kickboks 2 gün fitness ile..
-
quote:
Orijinalden alıntı: KahveDüşkünüGüzel vücut ama 5 senelik bir emek için çok kötü ben daha iyi vücudu 4 ayda yapmıştım. Haftada 6 gün 4 gün kickboks 2 gün fitness ile..
Helal lan sana bravoooo aslan parçası, d0rudur inanıyorum sana :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0the1emreHelal lan sana bravoooo aslan parçası, d0rudur inanıyorum sana :)
Alıntıları GösterAl işte yüz verdik ya burnu kalktı hemen, bu yeni nesil en ufak işi yapınca hemen burnu kalkıyor, bir ego kasıyorlar, yazık..
6 sene fitness + 2 sene kickboks spor tecrübemle kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim tosun.
Bu kadar büyütme yani, haftada 6 gün çalışamıyorsan o halinde gerçekten çöpsün, ben 4 ayda haftada 6 gün çalışarak yaptım ama iskeletorlar bile 6 ayda şu an ki halinden daha iyisini rahatlıkla yapabilirler güzel bir programla..
Edit: Tekrar baktımda gerçekten kötü; göğüs, omuz, karın ve bir miktar kol çalışmışsın, bunların yanında birkaç hareket de sırt eklediğin için üst-ön vücut gelişmiş ama bacak ve kalça hiç yok. Direk None hatta null.. Ee ne anladık o işten.. Toprak atıcam şimdi eleştirip de neyse..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KahveDüşkünü -- 14 Ağustos 2020; 18:28:34 >
-
Benim 41 pumpsuz 42 pumplu kolum ama seninki kadar iyi görünmüyor, genetik hakikaten önemli. Benimki gibi kolun nerdeyse dizine kadar geliyorsa maymun gibi, o zaman kol fındık gibi kalıyor hep :D 1.5 yıl oldu benim de 1.84 83kgyim umarım senin gibi forma ulaşırım günün birinde
quote:
Orijinalden alıntı: imperial93Benim 41 pumpsuz 42 pumplu kolum ama seninki kadar iyi görünmüyor, genetik hakikaten önemli. Benimki gibi kolun nerdeyse dizine kadar geliyorsa maymun gibi, o zaman kol fındık gibi kalıyor hep :D 1.5 yıl oldu benim de 1.84 83kgyim umarım senin gibi forma ulaşırım günün birinde
Belki yağ oranınız biraz fazladır o yüzden hatlar keskin durmuyor olabilir. Eğer antrenmanlarınız ve beslenmenize dikkat edip sürekli bir şekilde ilerlerseniz çok kolay istediğiniz forma ulaşabileceğinizi düşünüyorum :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: KahveDüşkünüAl işte yüz verdik ya burnu kalktı hemen, bu yeni nesil en ufak işi yapınca hemen burnu kalkıyor, bir ego kasıyorlar, yazık..
6 sene fitness + 2 sene kickboks spor tecrübemle kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim tosun.
Bu kadar büyütme yani, haftada 6 gün çalışamıyorsan o halinde gerçekten çöpsün, ben 4 ayda haftada 6 gün çalışarak yaptım ama iskeletorlar bile 6 ayda şu an ki halinden daha iyisini rahatlıkla yapabilirler güzel bir programla..
Edit: Tekrar baktımda gerçekten kötü; göğüs, omuz, karın ve bir miktar kol çalışmışsın, bunların yanında birkaç hareket de sırt eklediğin için üst-ön vücut gelişmiş ama bacak ve kalça hiç yok. Direk None hatta null.. Ee ne anladık o işten.. Toprak atıcam şimdi eleştirip de neyse..
Alıntıları GösterYeni nesil ? biraz kol çalışmışım, bir kaçta sırt hareketi eklemişim ? Ya boş yapma da yol al.
Sen ve senin gibilerin yaptığı eleştiri değil koçummm. Çekememezlik...
-
Teşekkürler hocam anladım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X