8 yıllık tecrübem, 45 cm kolum var boş yapma elemanın vücudu kıskanan bir zarganasın işte. ahahahaa < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vücut Geliştirmede 5 Yıl Boyuncaki Gelişimim ( SS li) (6. sayfa)
-
-
bel çevresi yağları için doğal elma sirkesi çok etkili. tabi beslenmeye dikkat etmek şartıyla.
-
Kadınların bakışında değişiklik olmuştur mutlaka
-
Hocam 5 yılda estetik bir vücut yapmışsınız fakat gelişim az olmuş sizin yaptınız vücudu 1.5 senede kendim yaptım 150kg squat 100kg bench 120kg deadlift boyum 1.70 kilom 68
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -QAism-
Hocam 5 yılda estetik bir vücut yapmışsınız fakat gelişim az olmuş sizin yaptınız vücudu 1.5 senede kendim yaptım 150kg squat 100kg bench 120kg deadlift boyum 1.70 kilom 6868kg, 1,5 yılda 100 kg Bench? ahaahahahhaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve geçince video ss atarima arkadaşımız 5x5 stronglift bilmediği için imkansız geldini saniyorquote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934B68kg, 1,5 yılda 100 kg Bench? ahaahahahhaa
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -QAism- -- 16 Ağustos 2020; 15:12:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -QAism-
Hocam 5 yılda estetik bir vücut yapmışsınız fakat gelişim az olmuş sizin yaptınız vücudu 1.5 senede kendim yaptım 150kg squat 100kg bench 120kg deadlift boyum 1.70 kilom 68Aferin o zaman devammmmmmm :D::DD
-
Mermi 2 lira
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dostum süper olmuş.Ben olsam öyle bırakırdım.Daha fazlası abartı görünebilir.
-
taş olmuşsun :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: KanameSamaDostum süper olmuş.Ben olsam öyle bırakırdım.Daha fazlası abartı görünebilir.
Herkes öyle diyor. Fazlası abartı olur, hoş görünmez vs. Ki zaten bundan fazlasını öyle kolay kolay yapamam artık bu aşamadan sonra. Ekstra bir çaba sarfetmem gerekir gibime geliyo. Birazcık daha kas kütlesi eklersem hoş olur :) Teşekkürler bu arada :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: eminehaksevertaş olmuşsun :D
:D:D Teşekkür ederim
-
Asılma hemen :):):)
Bazı yerler irileşirken bazı yerler ufak kalıyormuş ne kadar doğru ? :)
Tebrikler güzel değişim. Tam benim istediğim vücut açıkçası fit, estetik ve kaslı abartı bir şey yok ortada. Ben de 1.5 senedir yapıyorum ama hala rastgele yapıyormuşum gibi geliyor bilgisiz hissediyorum kendimi. Okulla beraber zor oluyor hızlı bir ilerleme kaydedemiyorum. Hedefim mezun olana kadar şöyle bir vücut yapabilmek.
5 yıl için az diyenler haklı ama şunu unutuyorlar; Türkiyedeyiz ve arkadaş öğrenci. Bu iş için hem vakit gerekiyor hem de maddiyat.
-
"para ile satın alınamayacak bir emek" yazına takıldım gidip para ile testo enanthate, dianabol veya deca durabolin ile çok basit şekil'de kas kütlesi elde edile bilinir hemde öyle emeğe falan gerek kalmadan yıllardır bu sporu yaparım toplasam 10 yılı geçmiştir ama hayatım boyunca bırakmadan 5 yıl boyunca hiç spor yapmadım hep sıkılıp bir noktada bırakmışımdır istikrarını tebrik ederim
-
Sırf "son fotolar nerede, hepsi ilk yıllık" "bunu 6 ayda yaptım ben" "çöp" "bu vücuda tek atarım" yorumlarını görmek için girdim. Yine şaşırtmadı. Lan bir kere de helal olsun güzel çalışmışsin bilmem ne deyin.
Valla şahsen ben bu tarz düzenli bir çalışmaya helal olsun diyorum. 5 yıllık bir düzen kolay bir şey değil, keşke ben de becerebilsem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X