Dün fitness'e kaydımı yaptırdım.İlk kez vücut geliştirmeye gidicem,1yıl+4 ay hediye diye bir paket vardı,ona üye oldum.Ayda 75 tl iyimi kötümü? Birde önerileriniz ve öğütleriniz var mı?ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum,hoca haftanın istediğin 5 günü istediğin saatte gel falan dedi. Birde,yüzme ile vücut geliştirme olmuyor mu aynı anda?hoca birinden birini tercih et,yoksa kendini geliştiremezsin diyor? Ve son olarak,ağustosta 2 hafta tatile çıkıyorum,acaba gelincemi başlıyayım şimdi mi? teşekkürler herkese...
Fitness ile Vücüt Geliştirme arasındaki farkı öğrenmelisin ilk önce.
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkDefender
Fitness ile Vücüt Geliştirme arasındaki farkı öğrenmelisin ilk önce.
o linktekiler hiç bilmediğim terimlerle,daha profesyonel konuşuyolar fransız kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: @rd@
yağ yakıcı bir toz var. zararlımı o??? bilgisi olan varmı??? ...
Hocam onlara bulaşma hiç çok zararları var araştırdım ben
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
quote:
Alıntıları Göster
Böyle olmak istiyorsanız sporcu besini takviyesi olmadan olmaz. Zamanla sadece beslenmeyle olmadığını göreceksiniz, sormanıza gerek yok. Sporcu besini kullanmayıp fotoğraftakine benzer vücuda sahip olan varsa SS bekliyoruz... İnsanları kandırmayın artık... Şu forumda 139 kişi body çalışıyor, kaç tanesi böyle...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 19 Temmuz 2010; 14:44:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: DHzgn
Böyle olmak istiyorsanız sporcu besini takviyesi olmadan olmaz. Zamanla sadece beslenmeyle olmadığını göreceksiniz, sormanıza gerek yok. Sporcu besini kullanmayıp fotoğraftakine benzer vücuda sahip olan varsa SS bekliyoruz... İnsanları kandırmayın artık... Şu forumda 139 kişi body çalışıyor, kaç tanesi böyle...
İlk Gün fazla abanma 1 er set yap hamsın çünkü diğer türlü yamulur agzın burnun ayrıca 1gün çalış diğer gün dinlen kas ağrılı olarak çalıştırılmaz ağrısının geçmesi gerek
deme bea. çok çekici geliyordu ...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _ARTiZ_
quote:
deme bea. çok çekici geliyordu ...
Alıntıları Göster
Yanlış ay seçimi..Kuvvetin büyük bir kısmı aşırı sıcaktan ter olarak kendiliğinden gidecektir.. Ramazan var..Kötü bir dönem.
Ekim-Şubat arası soğuk aylarda aralık vermeden başlaan bir çaylak,senin girdiğin aydan en az 2 kat daha iyi gelişir..
quote:
Orijinalden alıntı: _OlguN_
Yanlış ay seçimi..Kuvvetin büyük bir kısmı aşırı sıcaktan ter olarak kendiliğinden gidecektir.. Ramazan var..Kötü bir dönem.
Ekim-Şubat arası soğuk aylarda aralık vermeden başlaan bir çaylak,senin girdiğin aydan en az 2 kat daha iyi gelişir..
Alıntıları Göster
doğru,acaba para iadesimi istesem,çünkü 15 gün tatile de gidicem.Ama ramazanda iftardan sonrada çalışmaya gidilebilir,çünkü akşam 23.00 e kadar açık ve evime 10 dk mesafede...