Şimdi Ara

Vücut Geliştirmeyi bırakmak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu spor, ağırlık antrenmanlarıyla oluyor ve vücudun geliştikçe gelişiyor yani kilo alacaksın. Kilo ise koşu yapmaya en büyük engel, yüzmeye de engel. Ben hiç 100 kg kaslı adamları havuzda yüzerken/pistte koşarken görmedim.

Ya koşamadıkları için koşmuyorlar(ki bende 100kg iken koşamıyordum), ya da sadece vücut geliştirmeyle ilgilendikleri için(yani kas yapımı, gelişim) koşup kalori harcayıp zayıflayıp küçülmek istemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sokak sporcusu olursan onları da yaparsın.

fitness yapıp illaki kilo almak zorunda değilsin.
  • 100 kg kasli olmaktansa 70 kg fit olurum, hem daha saglikli hem daha göze hoş gelir hem de daha hesaplı :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boy kac? Lebron james misin sen kas kütlesi yaparak 100 kilo olduysan helal olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 31 Ekim 2018; 5:9:22 >
  • vücut geliştirmek kadar boş bir şey yok isabet olmuş. git adam akıllı bir spor branşı öğren hiç olmazsa bir işe yarasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Lanaya-

Boy kac? Lebron james misin sen kas kütlesi yaparak 100 kilo olduysan helal olsun :)
    176cm. Hocam çok var. 90-100kg arasındalar genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

100 kg kasli olmaktansa 70 kg fit olurum, hem daha saglikli hem daha göze hoş gelir hem de daha hesaplı :D
    Hocam 1 ay önce dediğin gibi 70kg idim, şu anda 75. 5kg de vücut geliştirme için beslenme ile aldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    alışkanlıkları bırakmak
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 80kg tertemiz degil mi 1.75-1.80boy araligi icin, biraz cubuk gibide olsa 57kgda basladim bende 1ay oldu 60.5-61 oldum 70te sabit kalirim belki ulasirsam surec icinde ama 75ten fazlasini bu boyda hayal bile etmedim

• Sprinterlara bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E184FE49

Sprinterlara bak
    ilginç bir yazıya denk geldim.

"Uzun mesafe koşular kazanımlarınızı kaybetmenize yol açar. Uzun mesafeli ve uzun süreli koşular yapacaksanız kas kaybı yaşayacağınızı kabul etmek zorundasınız. "

"Bir maratonu daha kısa bir sürede bitirebilmek için ( daha hızlı tamamlayabilmek için) çok uzun saatlerinizi kilometreler koşarak harcamalı, kilonuzu azaltmalı ( bu esnada kas kaybedeceğinizi de unutmamalı) ve aynı zamanda çekeceğiniz acıya hazırlıklı olmalısınız."

"Bir maraton koşusunu tamamlayan her sporcu gerçekten tebriği hakeder, ancak büyük ihtimalle bu sporcunun daha büyük kol ve bacak kaslarına sahip olmak yani kas geliştirmek gibi bir amacı da zaten yoktur."

yazılanlar mantıklı geldi bana da, ancak doğruluğunu kontrol etmem gerek.

yazı:http://www.sporsonik.com/sprinter-maraton/

• quote:

Orijinalden alıntı: Younes Belhanda

100 kg kasli olmaktansa 70 kg fit olurum, hem daha saglikli hem daha göze hoş gelir hem de daha hesaplı :D
    Tercihler hocam. 195 boyum var, olabildiğince kaslı şekilde 100 kilo olmayı dilerdim bir cin çıksaydı lambadan. Gel gör ki kilo alamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Tercihler hocam. 195 boyum var, olabildiğince kaslı şekilde 100 kilo olmayı dilerdim bir cin çıksaydı lambadan. Gel gör ki kilo alamıyorum.

Alıntıları Göster
    dostum ağırlık antrenmanlarına 1 ay ara versen vücudun yağlanır, kaslı görünümden obeze evrilirsin hemen kaslı görünümde yani ulaştığın O kiloda yağlanmamak için ya sürekli devam etceksin yada steroid

• Spora başlayalı bir ay olmak üzere. Boyum 175, kilom 57 Oramı, buramı geliştirmeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Justs

Spora başlayalı bir ay olmak üzere. Boyum 175, kilom 57 Oramı, buramı geliştirmeye devam

Orami burami derken daha detayli aciklarmisin hocam tam olarak nereni?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğğ özel yerler hocam. Herkese söyleyemiyorum.

• Sana 2 doz Bodybuilder Faruk vidyosu yazdım. İlacın bu.

• Sen 100kg kaslı halini rüyanda bile göremezsin hocam o yüzden olmayacak şeyleri dert etme.

• bilemiyorum hocam. ben de 185im ama istemem yine de öyle görünmek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.