Şimdi Ara

Vücut sorunu yardım dh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kilo 85
    yaş 19
    kilomu çok fazla buluyorum zayıflamak ve vücut yapmak istiyorum ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fitness salonuna yazıl kardio ve body yap.
  • Boyum 1.82
    kilo 79
    yaş 16

Yaz boyunca sadece yediklerime dikkat ettim ve mümkün olduğunca en geç akşam 6'da yemek yemeye çalıştım, hala da devam ediyorum. Havanın sıcaklığını bahane ederek dışarı çıkmayı da kestim. Çok nadiren canım dışarı çıkmak istiyor, birkaç arkadaşı ayarlayıp çıkıyorum. Çıktığım zaman da bayağı yürüyorum, oturmaya çıkmıyorum. Yerimden hiç kalkmadan mayıs ayının ortasından beri bu şekilde devam ederek 90 kilodan düştüm. Sağlıksız olduğunun farkındayım ve daha sağlıklı kilo vermeye başlamak için spor salonuna yazılmaya karar verdim. Uzun süredir body yapan arkadaşlarım var sağolsunlar bayağı bilgi veriyorlar sorduğum zaman. Git bir spor salonuna yazıl derim ben de, hem sağlıklı bir şekilde kilo verebilir hem de vücudunu istediğin gibi şekillendirirsin.

• Arkadaşım normal algın nasıl bilmiyorum ama bence kilon normal.

Ben 185 - 75 kiloyum. Bi 10 kilo almayı düşünüyorum ancak beraberinde vücut çalışarak tabii. Uzun insanlara zayıf olmak yakışmıyor bana göre. Boy ile kalıp orantılı olmalı.
  • zayıfla ve vücut yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.