Şimdi Ara

Vw 147 Ülkeden Fazla Ciro Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son yıllarda yaşadığı emisyon skandallarına ve ödediği milyarlarca dolarlık cezalara rağmen VW başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. 2016 yılında 10.3 milyon araç satışıyla dünyada en çok otomobil satma unvanını Toyota'nın elinden alan Volkswagen şimdi de cirosuyla ülkeleri geride bıraktı.

2016 yılında 217 milyar 300 milyon Euro'luk ciro yapan Volkswagen grubu, bu ciro ile dünyanın 147 ülkesini geride bıraktığı ortayı çıktı. VW elde ettiği ciroyla da dünya sıralamasında en büyük yedinci büyük şirket oldu. Dünyanın 44 ülkesi Voksvagen'i ciro bakımından geçerken, GSMH en yüksek ülkelerden Lüksemburg, Norveç, İzlanda, İrlanda gibi ülkelerin hepsi ciro bakımından VW'nin gerisinde kaldı. 626 bin çalışanı bulunan Volkswagen grubunda Audi, Volkswagen, Koda, Seat gibi otomobil markalar bulunuyor.

Bir vw sahibi olarak helal olsun diyorum.İnşaallah daha büyük işler başarırlar,hamdolsun

• Hamd edecek başka bişey bulamadınmı sefil müslüman

Edit:Elhamdülillah ben de müslümanım ama bu kafa ben de yok çok şükür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle tok kapının malzemeleri kalmayacak.
  • Hocam siz simdi VW cok para kazandi diye Allah`a sukur mu ediyorsunuz? Ben mi yanlis anladim.

Ha hisseniz falan varsa mantikli da yoksa garip yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hemican -- 23 Mayıs 2017; 19:41:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam siz simdi VW cok para kazandi diye Allah`a sukur mu ediyorsunuz? Ben mi yanlis anladim.

VAG din. ilan etse en buyuk muritleri bu ulkeden cikar

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

Hocam siz simdi VW cok para kazandi diye Allah`a sukur mu ediyorsunuz? Ben mi yanlis anladim.

VAG din. ilan etse en buyuk muritleri bu ulkeden cikar

aynen hamdolsun demiş ya bunlarda beyin yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar vw sahibi olunca şirkete ortak olduklarını falan sanıyorlar herhalde. Ne biçim kafa lan bu ?
  • Bana hakaret eden dallamaları kaeele almıyorum.Vw fabrikalarında bir çok Türk işçi çalışıyor onun sayesinde güvenli premium arabalara biniyoruz tabiki vw yi öveceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stolgatr

Bana hakaret eden dallamaları kaeele almıyorum.Vw fabrikalarında bir çok Türk işçi çalışıyor onun sayesinde güvenli premium arabalara biniyoruz tabiki vw yi öveceğim

Premium!

Sana hayırlı akşamlar kardeş,akşam akşam güldürdün.Allah razı olsun.
  • Bu vw fanboylari turunun tek ornegi. Bir de sukrediyor ya saka gibi. Fakirlikten halk arabasi vw'yi premium saniyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeratthull -- 23 Mayıs 2017; 20:40:29 >
  • Konu sahibi troldür arkadaşlar, eski konularını biliyoruz, gülün geçin yani

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Konu sahibi troldür arkadaşlar, eski konularını biliyoruz, gülün geçin yani

bu arkadaşın en sevdiğim 2 konusu; konu 1 https://forum.donanimhaber.com/passat-ile-bayram-ziyaretleri--108152943 konu 2 https://forum.donanimhaber.com/evi-satip-araba-almak-hakkinda-son-edit-annem-aradi--107407166

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Buram buram liseli kokuyor.
  • fabrikada bir çok türk işçi varmışmış türkiyede kaç tane fabrikası var acaba? türkiyeye yatırım yapmayacak bi de öveceğim allah akıl fikir versin

• Yani ne diyeyim bilmiyorum,din yapmadıkları kalmış Volkswagen'i.Allahın metal yığını yapan şirketi işte lan,nedir hamdedecek şey burda ? Harbiden markadan tiksindirdiniz şu fanboylar ve antifanlar.

• Kardeş biz de Volkswagen'e biniyoruz ama sen bence fabrikaya falan ortaksın ?
  • Şöyle bir düşününce "Vag dini" fikri çok saçma gelmedi.

Derinlemesine düşününce çok güzel fikirler ortaya çıkabilir.

• Bence Türkiye'de fabrikası olan tüm otomobil firmalarına söyle %20 civarı vergi avantajı sağlanmalı. Gör bak nasıl koşa koşa geliyorlar fabrika açmaya.

• Güneş'e, Ay'a, maymuna, ineğe,...tapan gördümde, arabaya tapanı ilk defa görüyorum.
    Allah kabul etsin tüm dualarınızı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.