Şimdi Ara

VW 5 MILYON ARACI GERI CAGIRDI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Emisyon meselesinden oturu EA189 kodlu 2.0 TDI motorlu araclar geri cagirilmis. Bunlar Golf 6, Passat B7 ve Tiguan. Euro6 araclar geri cagirilmadan etkilenmiyor.

http://www.vwvortex.com/news/volkswagen-news/statement-dr-herbert-diess-ceo-of-the-volkswagen-passenger-cars-brand-we-are-working-at-full-speed-on-a-solution/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlaşılan yeni yazılım yazmışlar

• 2.0tdı 130hp olsunlar,1.9 tdı 130 ile roll atarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Eylül 2015; 0:38:16 >
  • Türkiyedeki fanlar olduğu müddetce vw hiçbir zarara uğramaz Batmaz.

Yakında sahibindende "vagı kurtarmak için satilik" ilanları görmeye başlarız.

• elin oğlu amma sağlam geçirdi veya yukardaki dualarımızı kabul etti.
  • çağırıpta napcaklarmış onu merak ettim şimdi. motoru egzozu falan değiştirip emisyonu 40 kat azaltacaklarmıymış ?
  • biraz önce genel merkeze email attım '' çağırıp napıcanız,motoru mu değiştireceniz'' dedim , '' yok canım,fitillere vazelin sürüp göndericez '' dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vw sıkıntı yapmasın bence.Dh deki fanları çağırıp bir iki eğitimle Türkiye'de satışını bile artırabilir.Krizi fırsata çevir vw
  • motoru komple değiştirsinler
  • Yakında 1.6 ları da çağırmaya başlarlar..Alman bakan 1,6 larda da problem ihtimalinden bahsediyordu. Bunca aracı koyacak yer bulamadık diye dükkanı kapamasınlar
  • Herkes aynı fikirde.

Geri çağırma esnasında çok büyük ihtimalle yazılım güncellemesi ile birlikte motor gücü aşağı çekilip tüketim artacak. Yani 140'lık 2.0 TDİ 120-130 beygir seviyesine inebilir.

Ya da Adblue eklenecek fakat bu araçlarda Adblue deposuna yer ayrılmadığı için pek ihtimal dahilinde değil.

Ayrıca Euro6 motorlar konusunda VW'nin açıklamasına inanmadan önce İngiltere'nin test sonuçlarını beklemek lazım bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.