Şimdi Ara

Vw Bora 1.6 pasific ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2004-tr-de-tek-85.000kmde-boyasiz-wv-bora-1.6pasific-253440466/detay

Arkadaşlar bu araci gittim baktım araba ilk elden 85000 km de değişeni boyası yok ufak tefek çizikler haricinde araba sağlam temiz 32 bin TL fiyat söylediler...

Sizce fiyat eder mi ? Ne kadar vermeliyiz buna.... Araba hoşuma gitti garın daha detaylı konusucaz daha önce Getz düşünüyordum getzden boraya dönüş yaptım... Yardımcı olabilir misiniz. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk elden olup olmadığını herhangi bir sigortacıdan sorgulatıp öğrenebilirsiniz.Araba temiz duruyor ama km orjinal mi asla emin olamazsınız.Satan galeri olunca şahsen ben güvenmem.Bir de pacific yanılmıyorsam boşu.Bu paraya comfortline donanım bulabilirsiniz.

• O fiyatlara T25 Toyota Avensis,Chevrolet Cruze bakın derim

• Bi kaç aydır boraların fiyatlarını araştırıyorum eğer bilgiler doğru ise fiyat ne az ne fazla tam orta belki biraz daha pazarlık olabilir. Comforline lar biraz daha eski 2000 2001 model. En önemli konu bilgilerin doğru olup olmadığı doğru ise araç güzel, hayırlısı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wolsvagen bora 1.6 alınırmı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.