Mayıs 2016 'dan beri Bora kullanıcısıyım(2001 1.6 8V Comfortline). Farlardan çektiğim kadar hiç bir şeyden çekmedim. iki gün önce yeni ampul aldım taktım(Philips Xtreme Visions %130). 6 aydır boşa kör gibi dolanmışım. Farları temizletmeyi düşünüyordum; VAZGEÇTİM.
Okuyupta cevap verebilecek olan olursa benimde bikaç sorum var:
1. Aracım kapı açık uyarısı vermiyor.(Kapı açık kaldığı halde iç aydınlatma sönüyor. Yolda giderken yol sesi fazla geldiği için anlayabiliyorum) 2. Kontağı kapatınca far açık kaldı uyarısı da vermiyor. 3. Debriyaj çok yukarıda kavrıyor. 4. Sağ ön cam kapanıp açılırken sanki içinde bişey kırılıyormuş gibi ses geliyor. 5. Birinci ve geri vitese zor giriyor. 6. Motor benzinde de gazda da olsa rölantide tekliyor. Soğuk motor ilk çalıştırmada gaza biraz basılı tutmazsam stop ediyor. Sıcakta olsa ışıklarda ilk kalkışta devir almıyor yani stop etmekten zor kurtarıyorum, dik yokuşa denk gelince stop ettiği de oluyor. 7. Koltukta sanki oturağın sağ tarafı sola göre çökmüş gibi, bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Arabada yan duruyorum sanki.
Kesin cevabı olan varsa bekliyorum.
Bir de kolçağı kırdım, nasıl bişey alsam diye düşünüyorum. Koltuk kılıflarını da değişsem ne tavsiye edersiniz. Şöyle destekli olanlardan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme