Şimdi Ara

VW CC den sonra hangisi? Bmw Mercedes Range?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Jon doe Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, VW CC aracımı geçen yıl ilk sahibinden aldım. Uzun yıllar şoförü tarafından makam aracı olarak kullanılmış. Komple yetkili servis bakımlı, lastikleri, silgeçleri bile serviste değişmiş çok iyi kondüsyonda maasrafsız bir araç. Yasak değilse ilan linkimi bırakıyorum belki ilgilenem olur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2.sahibinden-vw-cc-yetkili-servis-bakimli-camtvn-k.isitma-perde-1226958224/detay

CC nin tadını aldım, kaza bela olmadan satıp başka araca geçmek istiyorum. Max 1.3m bütçe ile ne önerirsiniz.

2012 Range Evoque 2.0 benzin 190km hatasız 1.3m

2014 Bmw 5.20i 250km 4parça boyalı 1.3m

2016 Bmw 4.18i 220km 3parça boyalı 1.2m

2014 Mercedes Cla 230km 3parça boya 1.25m

2014 Gla 235km 3parça boya 1.3m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 27 Nisan 2025; 12:56:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şikayetiniz yok ise bence satmayın. O fiyatlara yine temiz ve sorunsuz bir araç denk getirme ihtimaliniz piyango vurması gibi. En azından 1.8 bütçelere çıkana kadar aracınızın tadını çıkarın. Temiz bir f10 520i bulana kadar devam edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacklotus01 -- 27 Nisan 2025; 13:51:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    Asıl şaşırdığım nokta CC ye talip çıkmaması hocam.

Evoque, Gla ve M sport 5.20i sıralamam bu şekilde. Estroil veya kırmızı 4.18i M sportta olabilir.

4.18i ve 5.20i kullandım performansı pek tatmin etmedi açıkcası. Detaylı komtrol ve ekspertiz yaptıracağım tabiki, umarım bir sorun yaşamam. Haftada 2gün biniyorum sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metintekin kullanıcısına yanıt
    Ustam cc ne yazık ki tutmadı. Biraz piyasası ağır. Kişisel algılamayın ama fiyatlarda yüksek bir nebze. Çünkü bir önceki kasa passattan devam eden bir model.
    Çok baktım zamanında ama temiz düşük km bulamadım, bulduklarım da çok pahalıydı…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A4 MÜ ? VW CC Mİ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.