Şimdi Ara

VW CC'yi nasıl bilirsiniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
14.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi senin dediğin model bu aradahttp://www.arabalar.gen.tr/opel-insignia-2-0-cdti-cosmo-i700.html olsa gerek çünkü active selectin dizelini göremedim @42barış83

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/insignia-4-door/konfig%C3%BCrat%C3%B6r.html#engine
    benim baktığım site

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

herkes small overlap de süper sonuçlar almış. bakalım ;

bmw 3 - M
    audi a4 - P
    mercedes c - P
    toyota camry - P
    honda accord - G
    hyundai sonata - M
    kia optima - A
    lexus 350 - P (bunun da kapı sacı ayrılmış)
    mazda 6 - A
    subaru legacy - A

G - Good
    A - Acceptable
    M - Marginal
    P - Poor

CC, mercedes, audi ve lexustan iyi puan aldi. Mercedese laf edemiyorlar bu uyanıklar. MARJİNAL. Millete cahil diyen birileri görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 5 Ağustos 2013; 13:23:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önü insignia arkası opel astra. . .
  • Insignia nin realdeki fiyati yanlis o fiyata 195 hp biturbo dizel alinabilir

• 42barış83 kullanıcısına yanıt
    Ben arabalar gen.trden bakmıştım orda active select 200bg benzin gösteriyor.Sizin verdiğiniz beygir değerini 1.6motor dizelde veriyor o zaman arabalar.gen.tr yanlışlık var kusura bakmayın pardon.Yakıtt aklıma geldide insigia 100km /7lt ve daha fzla yakıyor diye duydum mercedesde de 7.1llt yazıyor sitede ama gerçekte ne yakar bilmiyorum.İyice yakıtı araştırın bence. @42barış83
  • kapının tok sesinden dolayı kazada düzeş bi araçtır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ne anlamaz sig bir adamsin ya

O arabanin kapisinin kopmasi o kapinin yapisi ile ilgili

Kapida cerceve yok spor araba

Bunu sana 50 kere anlattim ya

Git rav 4'e bak kac parcaya ayrilmis sonra tiguan'a bak anlarsin

Çerçeve ile alakası yok. A sütununun bittiği noktadan çamurluk içi ve göğüs duvarını oluşturan kısım zayıf olduğundan menteşeler kopuyor. Göğüsün kaymasının sebebide bu kısmın zayıf olması zaten. Kapı sacı kopsaydı sorun yoktu ama kapının düşmesi kötü, çünkü zincileme bir senaryoda tam şoför kapısından bir araç gelip çarparsa direk sürücüye çarpar. Lexus 350 ninde kapı sacı ayrılıyor, ayrılsın çünkü sacın hiçbir mukavemeti ve önemi yok, içindeki bar yerinde olduğu sürece kabul edilebilir.

2014 modellerde bu sorunları çözeceklerdir muhtemelen. Çözümü zor değil sadece hesaplanmamış bir risk o kadar.

• Small overlap da en güvenli araç Accord gözüküyor. Hatta tek "Good" notunu alan araç.

CC'yi ben beğeniyorum genel olarak fakat sürdüğümde garip hissetmiştim kendimi. Ön cam hızı çok çok az gösteriyor. Yani olması gerektiğinden çok az gösteriyor. Sanki ağır çekimde gidiyormuş gibi hissetmiştim kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ne anlamaz sig bir adamsin ya

O arabanin kapisinin kopmasi o kapinin yapisi ile ilgili

Kapida cerceve yok spor araba

Bunu sana 50 kere anlattim ya

Git rav 4'e bak kac parcaya ayrilmis sonra tiguan'a bak anlarsin

Bana bak sığ sensin düzgün konuş

kapının kopması değil vahim olan

mankenin airbag yerine konsola kafa atması ölümcül olan durum

sen ve senin gibiler sayesinde vosvosun ne kadar rezil araçlar ürettiğini öğrenmiş olduk

alman arabası demeye bin şahit ister

sana Meksika usulü kalitesiz jetta arabanla mutluluklar

bana alıntı falan yapma derdin varsa özelden yaz derdini çözeriz rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaMoreau

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Yukarıda arkadaş yazmış diğer markaların sonuçlarını. Hatta bende yazayım

bmw 3 - M
    audi a4 - P
    mercedes c - P
    toyota camry - P
    honda accord - G
    hyundai sonata - M
    kia optima - A
    lexus 350 - P (bunun da kapı sacı ayrılmış)
    mazda 6 - A
    subaru legacy - A

E şimdi gördük bütün markaların sonuçlarını. Mesela Camry içinde, VW CC için yaptığınız eleştirileri hatta kötü söylemleri yapar mısınız? Hadi Camry olmasın da Mercedes C serisi olsun?

tabiki yaparım camry nin de durumu vosvos gibi içler acısı acil yenilenmesi gerekiyor bu araçların

Mercedes de zaten 2014 ocak ayında yeni kasa c serini tanıtıcak amerikada

bize de 2014 şubat gibi gelir heralde

• Bence s60 alınmalı 120.000 liraya en iyisi alınıyor
  • CC'ye o kadar para verilmez.İnsignia'ya da şu motoru koymaları absürt.O rakamlar da yine fazla.Çok karışık bir mesele ben o rakamlara başka araçlar düşünürdüm.
  • İnsignia ile CC arasında tercih sorulmuş; çok bilen DH ahalisi, meşhur, kopan kapı videosunu eklemiş ve sonrasında da bilindik muhabbetler...

Sorunuza gelecek olursak,

Olumlu yanları:

1- 1.4 TSI motorun MTV avantajı ve 160 HP gücü.
    2- Baz donanım CC'nin bile, piyasadaki çoğu D sınıfı arabadan donanımlı olması.
    3- Arabanın spor bir yapıya sahip olması.
    4- Görünüm olarak oldukça heybetli bir yapıya sahip olması.

Olumsuz yanları:

1- 7-DSG şikayetleri
    2- Arabanın çok büyük ve uzun olmasına rağmen, içinin son derece dar ve basık bir yapıda olması.
    3- Sunroff donanımın tamamen açılamıyor oluşu.
    4- DH Otomobil Genel profesörlerinin, CC'nin çarpışma sonuçlarını yeterince yeterli bulmuyor oluşları.
    5- Gündelik hayata uygun yapıdaki bir araba olmadığı.

Bana göre VW'nin alınacak tek arabası CC. İnsignia, gündelik hayata daha uygun bir araba ama CC öyle değil. Bunu da belirtmek lazım.

• Valla CC iyidir kötüdür bilemem ama CC lafını duyunca aklıma direk Kapısı düşen araç videosu geliyor..

• Yeni VW CC 1.4TSI 160 sahibiyiz ve kesinlikle CC diyorum. İnsignia'yı da defalarca gidip inceledik ve CC ondan çok daha iyi bir araç. CC ile ilgili sorunuz varsa cevaplayabilirim.
  • Arkadaş adamın altında 10 liralık mitsubishi, toyota renault honda, gelmiş CC şöyledir böyledir diyor. Senin köyünden CC kaç kere geçtiki sen CC yi kaç kez gördün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

İnsignia ile CC arasında tercih sorulmuş; çok bilen DH ahalisi, meşhur, kopan kapı videosunu eklemiş ve sonrasında da bilindik muhabbetler...

Olumlu yanları:

Olumsuz yanları:

1- 7-DSG şikayetleri
    2- Arabanın çok büyük ve uzun olmasına rağmen, içinin son derece dar ve basık bir yapıda olması.
    4- DH Otomobil Genel profesörlerinin, CC'nin çarpışma sonuçlarını yeterince yeterli bulmuyor oluşları.

Bana göre VW'nin alınacak tek arabası CC. İnsignia, gündelik hayata daha uygun bir araba ama CC öyle değil. Bunu da belirtmek lazım.

100 bin tl ye 1.4 sifir arac alip mtv dusuk diye sevinmek

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

İnsignia ile CC arasında tercih sorulmuş; çok bilen DH ahalisi, meşhur, kopan kapı videosunu eklemiş ve sonrasında da bilindik muhabbetler...

Olumlu yanları:

Olumsuz yanları:

1- 7-DSG şikayetleri

Evet, bence de komik ama bu ülkede C180, 3.16 ya da bunun gibi lüks sayabileceğimiz arabalar, 1.6 motoru geçmeyecek şekilde tercih edilebiliyorsa, biraz durup düşünmek lazım. Yeni gelecek olan 5.20'den ve E180'den bahsetmiyorum bile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Olumlu yanları:

Olumsuz yanları:

1- 7-DSG şikayetleri

Evet, bence de komik ama bu ülkede C180, 3.16 ya da bunun gibi lüks sayabileceğimiz arabalar, 1.6 motoru geçmeyecek şekilde tercih edilebiliyorsa, biraz durup düşünmek lazım. Yeni gelecek olan 5.20'den ve E180'den bahsetmiyorum bile.

Cc nin neresi luks ?

• Çevremdeki çoğu kişi Insignia CC ikilemi yaşıyor. CC daha şekil geliyor Insignia daha performanslı bilemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.