Şimdi Ara

VW CC'yi nasıl bilirsiniz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
14.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: aya

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: aya

bu small overlap testi her CC konusu açıldığında niye ısıtılıp ısıtılıp servis yapılıyor biri söyleyebilir mi? hayır bu testten dört dörtlük, alnının akıyla herkes geçmiş de bir tek CC mi çuvallamış ki ısrarla ezber yapılıyor?

mesele kapının menteşelerinden kurtulup araçtan ayrılması mı? yani o kapı yerinde kalsa her şey tamamdı da, koptuğu için mi sorun oldu? pardon da gerçek şartlarda öyle bir kaza sonucu kopmayıp yerinde kalan kapıyı, kazadan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? kaza sonrası kapı ile ilgili planlarınız vardı da bu test o planları mı bozdu acaba?

benim bildiğim çarpışma test sonuçları, yolcu kabini içindeki robotların aldıkları hasara göre değerlendiriliyor. araçların kapılarına göre çarpışma testi değerlendirmesini da dünyada zaten yapsa yapsa ancak yüce türk milleti yapardı. ne de olsa dünya medeniyetlerine kattığımız en büyük katkı, kendimiz bir halt yapmayıp, bir tarafımızı devrip, yan gelip yatarken, bildiğimiz, bilmediğimiz, fikrimiz olsun olmasın ota b.ka her konuda bir şeyler yapanları eleştirmek... bu konuda üzerimize laf söyleyebilecek başka bir millet bilen varsa söyleyin biz de öğrenelim...

zaten sıkıntı orada içerdeki manken arbag e değil konsola kafa atıyor

vosvosun savunulucak bir tarafı emin ol yok.

diğerleri de çuvalladı falan bunlar gereksiz yorumlar

Volvo s60 ın testini de izlemeni tavsiye ederim

diyorsun...

IIHS'in testlerinde CC'nin genel derecesi nedir acaba, hiç baktınız mı?

sanırım şu durumda IIHS'e de pek güvenemeyeceğiz. ne de olsa sizin gördüğünüz sakatlıklardan adamlar hiç bahsetmemiş, üstüne bir de en yüksek derece olan G vermişler. referans olarak sizi alacağımıza göre bu adamlar bu işten zerre kadar anlamıyorlar ki konsola kafa atan robota rağmen bu araca geçer not vermişler...

VW CC'yi nasıl bilirsiniz.

bir de diyosunnnn yazmışşş

moderate overlap front test için iyi G denilmiş

kapının koptuğu mankenin konsola kafa attığı test small overlap test

http://www.iihs.org/ratings/rating.aspx?id=1674&seriesid=668

linki aç dikkatli oku

burada da görüldüğü gibi sonuç kabul görülemezin de altında yani M

senin karşında cahil insan yok

geçip buraya vosvosun rezilliğini savunma anladın mı?????

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

quote:

CC alabilse mutluluktan dört köşe olacak adamların yorumları beni öldürüyor.

İsimle hitap etmek isterdim ama profil gizli. Buna anlam veremiyorum:)
    Herneyse, Gecen gün benim yorumuma ölüyordunuz, bugün de bu konudakilere ölüyorsunuz. Kaç canınız var merak ettim? Ayrıca, yoneticilere söyleyelim de, dolaylı yoldan ima etmiş olduğunuz "CC alamayacak durumdaki forum üyeleri"nin yorum yapma yetkisini "sizi öldürmemek adına" iptal ettirelim. Ne dersiniz? Belki bu sayede aşağılayıcı tutumunuzdan vazgeçersiniz?

Hadi mundarcılar. Adamın altında 30-40 binlik araba var, CC'yi sanki verseler almayacak öyle yorumlar. Sanırsın 5 serisi sürüyor hepsi.

Şimdi ben çıkıp 5 serisi kötü cart curt desem. Bir önceki kasa dahi 5 serisine çamur atsam ki kendisi çarpışma testinden 4 yıldız almış bir araçtır, olur mu. Bence olmaz.

"Mundarcılar" derken direk şahısların kendilerine hitaben söylemeniz, kaba ve aşağılayıcı konuşmanızı haklı çıkarmasa da bu uygunsuz konuşmada doğru olan tek şey olurdu.

Maddi durumu 30-40 bin liralık arabalara binmeye yeten bir kişiye CC verdikten sonra almayanın akıl ve ruh sağlığında ağır sorunlar var demektir zaten. Burada yanlış olan birşey yok, ancak yanlış olan o kişilerin "o kadar param olsa CC almaz ...'yi alırdım" demesine tahammülünüzün olmaması, onların söz hakkı yokmuş gibi tavır takınmanız ve bu durum neticesinde aşağılayıcı tutumunuzu sürdürmeye devam etmenizdir. Sorarım size, hiç mi aklınızdan "şu kadar param olsa ..... aracı almazdım, onun sorunları var, gider ...'yi alırdım" şeklinde bir düşünce geçirmediniz? Bence bu tutumunuzu bırakın. Özgür irade, isteyen istediğini düşünür, beğenir, beğenmez.. Saygı duymak gerekir.

Kendime gelecek olursam, CC almayı isterdim ancak 1.6 dizeli maalesef yok 1.4 TSI için ise çok uzun bekleme süresi vardı. Bayide zaten yoktu, eşime internetten gösteriyordum arabayı. 2.0 dizeli ise neredeyse BMW 3.20 d fiyatına olduğu için o fiyat aralığında BMW'yi tercih ederdim. Profilim açıktır, geçtiğimiz yıl CC ile ilgili neler söylediğimi bulabilirsiniz. Ayrıca İzmir VOSMER'lerde kayıtlarım var, CC için kaç kere gittiğime dair.

Sonuç olarak, umarım beni anlayabiliyorsunuz. Niyetim tartışma yaratmak değil, olası tartışmaların önüne geçmektir. İyi akşamlar..

• Valla acayip yorumlar var. 100bin ciddi para asgari ucretin 770tl oldugunu dusunursek hele. Cogu insanin hayal edemiyecegi paralar. Yok kapisi kopuyor yok bilmem ne diye aklimda soru olacagina ki aile icin dusunulen buyuk araclar bunlar bence daha guvenli akilda soru isareti birakmayan bir araci trrcih ederdim volvo s60 cok iyi bir arac bence. Yada ikinci el bmw yada merceses alirdim businnes siniflardan. 100bin uzeri para verebilecek maddi durumu olanin mtv derdi ve yakiti cok fazla dusuncegini sanmiyorum zaten oyle bir aracin yillik kaskosu 2.5 3 binlirdan asagi degildir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herneyse, Gecen gün benim yorumuma ölüyordunuz, bugün de bu konudakilere ölüyorsunuz. Kaç canınız var merak ettim? Ayrıca, yoneticilere söyleyelim de, dolaylı yoldan ima etmiş olduğunuz "CC alamayacak durumdaki forum üyeleri"nin yorum yapma yetkisini "sizi öldürmemek adına" iptal ettirelim. Ne dersiniz? Belki bu sayede aşağılayıcı tutumunuzdan vazgeçersiniz?

Hadi mundarcılar. Adamın altında 30-40 binlik araba var, CC'yi sanki verseler almayacak öyle yorumlar. Sanırsın 5 serisi sürüyor hepsi.

Şimdi ben çıkıp 5 serisi kötü cart curt desem. Bir önceki kasa dahi 5 serisine çamur atsam ki kendisi çarpışma testinden 4 yıldız almış bir araçtır, olur mu. Bence olmaz.

"Mundarcılar" derken direk şahısların kendilerine hitaben söylemeniz, kaba ve aşağılayıcı konuşmanızı haklı çıkarmasa da bu uygunsuz konuşmada doğru olan tek şey olurdu.

Maddi durumu 30-40 bin liralık arabalara binmeye yeten bir kişiye CC verdikten sonra almayanın akıl ve ruh sağlığında ağır sorunlar var demektir zaten. Burada yanlış olan birşey yok, ancak yanlış olan o kişilerin "o kadar param olsa CC almaz ...'yi alırdım" demesine tahammülünüzün olmaması, onların söz hakkı yokmuş gibi tavır takınmanız ve bu durum neticesinde aşağılayıcı tutumunuzu sürdürmeye devam etmenizdir. Sorarım size, hiç mi aklınızdan "şu kadar param olsa ..... aracı almazdım, onun sorunları var, gider ...'yi alırdım" şeklinde bir düşünce geçirmediniz? Bence bu tutumunuzu bırakın. Özgür irade, isteyen istediğini düşünür, beğenir, beğenmez.. Saygı duymak gerekir.

Kendime gelecek olursam, CC almayı isterdim ancak 1.6 dizeli maalesef yok 1.4 TSI için ise çok uzun bekleme süresi vardı. Bayide zaten yoktu, eşime internetten gösteriyordum arabayı. 2.0 dizeli ise neredeyse BMW 3.20 d fiyatına olduğu için o fiyat aralığında BMW'yi tercih ederdim. Profilim açıktır, geçtiğimiz yıl CC ile ilgili neler söylediğimi bulabilirsiniz. Ayrıca İzmir VOSMER'lerde kayıtlarım var, CC için kaç kere gittiğime dair.

Sonuç olarak, umarım beni anlayabiliyorsunuz. Niyetim tartışma yaratmak değil, olası tartışmaların önüne geçmektir. İyi akşamlar..

Burada adam gibi yorum yapana ben bir şey demem.

Adam çıkmış aklınca dalga geçiyor yok kapısı kopuyormuş, yok orası çıkıyormuş, tok kapı yüzünden popülermiş. Ya kafası çalışmıyor mu bu insanların, tüm dünyadaki müşteriler keriz, bir tek bu zekiler akıllı.

Sen dersin ki ben 3 serisi alırım, ben bir şey demem. Fakat, direkt olarak senin sahip olduğun araçtan bariz daha iyi aracı böyle eleştirmek komedidir.

İyi Akşamlar...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahirismaileren

Mercedes CLS yi taklit etmek için piyasaya çıkmış ama bunu becerememiş olan bir model bence VW CC,

ben olsam onun yerine 2inci el temiz bir CLS bakardım.
    53bin € VW CC için fiyat yazmışsınız,
    o paraya 2inci el dizel bir CLS dahi bulunabilir.

Al işte bu insanlarla aynı ortamda tartışıyoruz.

Bir kere bu araç CLS'nin rakibi değil kafana sok bu bir.
    CLS'nin rakibi VAG grubunda Audi A7'dir bu iki.
    Audi A7 bilmem gördünüz mü premiumun kralıdır bu üç. CLS ile kıyaslanır, sen onu alırsın ben bunu.
    Sıfır araba ile ikinci eli kıyas saçmalığından ne zaman kurtulacaksınız bu da dört.

A7 ile ilgili düşüncelerinize aynen katılıyorum. O sınıfta araç tercihim A7 olurdu. Çok ama çok şık bir araç, hele o kanadı yok mu??

VW CC'yi nasıl bilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42barış83

Mercedes CLA 200 Benzin 1.595cm 3156 PS7G-DCT AMG 111.600TL
    Fiyat olarak da yakın sadece yakıt farkı var. Bu araç daha mantıklı.

Hocam cla mart 2014'e kadar yok. Siparislerini doldurmuslar. Baktiginiz iki arac da cok begendigim araclar. Ama insignia'nin yenisine bakmanizi tavsiye ederim. Onumuzdeki ay satisa cikacak deniyor.

• İyidir al
  • quote:

quote:

Mercedes CLS yi taklit etmek için piyasaya çıkmış ama bunu becerememiş olan bir model bence VW CC,

Audi A7 bilmem gördünüz mü premiumun kralıdır bu üç. CLS ile kıyaslanır, sen onu alırsın ben bunu.
    Sıfır araba ile ikinci eli kıyas saçmalığından ne zaman kurtulacaksınız bu da dört.

ilk önce yazdıklarımı doğru dürüst oku
    ve
    senin okuma özürlü olman insanlara hakaret etmeni mazur göstermez.

CLS'nin rakibi demedim.
    CLS'yi taklit etmek için piyasaya çıkmış bir araçtır VW CC.
    Audi A7'nin CLS'nin rakibi olduğu konusunda hem fikiriz,
    ama bu VW markası adı altında CLS'nin bir taklidi olduğu gerçeğini değiştirmez.

ve sıfır ile ikinci kıyaslamasının saçma olduğunu düşünmüyorum.
    ikinci el bir Audi A7 veya CLS benim için her zaman sıfır VW CC den daha iyi araçlardır, daha alınasıdır.

dipnot: traktörden kamyona, pickuplardan en lüks arazi taşıtlarına kadar her türlü araçla haşır neşir olmuşluğum var. 3 kıtada 10 seneden fazla yurtdışında kalmışlığım var.
    profilimde gizli değil. bakabilirsin istediğin zaman. beni günlük tartıştığın liselilerden değilim. muhabbetin seviyesini koruyalım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Burada adam gibi yorum yapana ben bir şey demem.

Adam çıkmış aklınca dalga geçiyor yok kapısı kopuyormuş, yok orası çıkıyormuş, tok kapı yüzünden popülermiş. Ya kafası çalışmıyor mu bu insanların, tüm dünyadaki müşteriler keriz, bir tek bu zekiler akıllı.

Sen dersin ki ben 3 serisi alırım, ben bir şey demem. Fakat, direkt olarak senin sahip olduğun araçtan bariz daha iyi aracı böyle eleştirmek komedidir.

İyi Akşamlar...

bir test videosu aracılığı ile bir markaya veya modele böyle laflar etmek o markayı karalama çabasıdır bencede.

ama "objektif olmak şartıyla" sahibi olsun olmasın, marka ve model karşılaştırması yaparak araçlar hakkında eleştiri yapmak bence herkesin hakkı ve hatta yapıcı eleştiri yapmak o araçları kullanmış kişilerin bence görevidir.

ama siteminizi haklı buluyorum. bu eleştirilerde yapıcı bir yaklaşım maalesef yok

• Almayı düşündüğüm arabamdir kendileri. Ama gecen seneki 77-78 bin fiyat aralığında. Baz donanıma sunroof ekleyip, 80.000 civarı almayı planlıyordum. 100 bin lira da vermem acikcasi.

• quote:

quote:

quote:

ilk önce yazdıklarımı doğru dürüst oku
    ve
    senin okuma özürlü olman insanlara hakaret etmeni mazur göstermez.

CLS'nin rakibi demedim.
    CLS'yi taklit etmek için piyasaya çıkmış bir araçtır VW CC.
    Audi A7'nin CLS'nin rakibi olduğu konusunda hem fikiriz,
    ama bu VW markası adı altında CLS'nin bir taklidi olduğu gerçeğini değiştirmez.

ve sıfır ile ikinci kıyaslamasının saçma olduğunu düşünmüyorum.
    ikinci el bir Audi A7 veya CLS benim için her zaman sıfır VW CC den daha iyi araçlardır, daha alınasıdır.

dipnot: traktörden kamyona, pickuplardan en lüks arazi taşıtlarına kadar her türlü araçla haşır neşir olmuşluğum var. 3 kıtada 10 seneden fazla yurtdışında kalmışlığım var.
    profilimde gizli değil. bakabilirsin istediğin zaman. beni günlük tartıştığın liselilerden değilim. muhabbetin seviyesini koruyalım

Ya bırak gözünü seveyim, CLS'nin taklidiymiş. Hala anlamsız konuşmalara devam.

O zaman C segmentinde de herkes Golf'ü taklit ediyor. Nasılsa düz mantıksın, buna da ses çıkarmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zapi

Almayı düşündüğüm arabamdir kendileri. Ama gecen seneki 77-78 bin fiyat aralığında. Baz donanıma sunroof ekleyip, 80.000 civarı almayı planlıyordum. 100 bin lira da vermem acikcasi.

Bende sizin gibi düşünüyorum 80 bin tl olsa en uygun seçenek CC lakin 100 binin üzerinde bir fiyat macera aramak gibi sanki

• Konuda CC sahibi olmayan ve hayatında sürmemiş insanlar yorum yapmış. CC sahibiyiz ve kendi aracım olan Golf 6'yı sürdükten sonra sanki premium bir araç kullanıyormuşum hissi veriyor ki bence bu o fiyata yeter de artar bile. 80 binlik araçla CLS, Audi A7, 5 serisi vs. karşılaştırılmış... Sizce mümkün mü zaten o kadar iyi olması? O kadar iyi olsaydı 80'e mi satılırdı? Kendi içinde güzel bir araç daha niye 100bin daha pahalı araçlarla karşılaştırıyorsunuz?
    Buyrun size aracın eksilerini sayayım;

1 - Görüş açıları çok kötü. Ön direkler yolu görmenizi imkansız hale getiriyor.
    2 - Ön cam az da olsa yansıma yapıyor. Geceleri uzunları açık araçlar rahatsız ediyor. Biz ön cama film çekmekte bulduk çözümü.
    3 - Arka koltukları dar. Baş mesafesi çok kötü olmasa da camların boyutu nedeniyle klostrofobik hissediyorsunuz.
    4 - Kapıları açtığınız zaman camın otomatik inmesini beklemezseniz fitillere zarar verebilirsiniz. Camın otomatik inmesi nedeniyle cama takılan filmlerin de ömrü çok uzun olmuyor. Düzgün yapılmazsa filmler hemen atıyor.

Buyrun bu kadar. Başka de eksisi yok. Bunu kullanan biri olarak söylüyorum size. Oturduğunuz yerden sallamakla olmuyor bu iş.

Edit: Ek olarak bu, 3 yıl 5 serisi, 8 yıl da 7 serisi kullanmış olan babamın da fikridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 7 Ağustos 2013; 16:40:46 >

• Merhaba hâla kullanan varsa bir konuda yardıma ihtiyacım var.

12 yıl sonra tavan döşemesi atmaya başladı artık, tavan döşemesini değiştiren var mı?

Bir de direksiyon üzerinde ki tuşlar artık çalışmıyor. İlk çalıştırmada Airbag uyarısı veriyor sanırım soket arızalandı fakat Youtube’dan izlediğimde airbagı sökmek kolay gözüküyor fakat ben çıkaramadım. Herhangi bir püf noktası var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.