Şimdi Ara

VW CC'yi nasıl bilirsiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
0
Favori
14.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes small overlap de süper sonuçlar almış. bakalım ;

bmw 3 - M
    audi a4 - P
    mercedes c - P
    toyota camry - P
    honda accord - G
    hyundai sonata - M
    kia optima - A
    lexus 350 - P (bunun da kapı sacı ayrılmış)
    mazda 6 - A
    subaru legacy - A

G - Good
    A - Acceptable
    M - Marginal
    P - Poor
  • kapı kopuyor boylece araç içinde sıkışıp kalmıyorsunuz. yolcuyu fırlatan şahinden sonraki en büyük buluş
  • Başlığa girmedem konunun Kopuk Kapı üzerine odaklanacağını tahmin ettim, yanılmamışım.

Yalnız VW meraklısı birisinin bu aracı bilmemesi enterasanmış.
  • Ben overlap vidolarına baktım A4 ün kapısıda kopmuyor ama açılıyor sanırım otomatik kapı yapmışlar. :
  • Hep VW CC nin kapı testi konuşuldu
    sistem olarak iki araç arasında yorum yapan yok mu?
  • yolda görüyorum, dıştan premium araç havası var,vw de beğendiğim tek araç bu, birde 2016 da çıkacak bir crossover ı vardı adını unuttum o da fena değil
  • Abi kolundan tut adamı götür Mercedes bayine bir Cla 'y bindir başka bir arac binmez.Fiyatı 110 na benzinli bayiden bulursun.Galericidende 100 e bulabiklirsin.AMa benzinli olur.Birde vw opel'e binmek var birde mercedes'e binmek var.3.16yı önermişler güze arabada yeni kasanın önü fzla alçak.Birde kasa değişmiş amam sadce ön ve arkada oynamışlar Mercedesde yeni araba yaratmışlar.KAnımca 3.16 mı mercedes CLA mı diye düşünün.Oyum ama vw yana çünkü araba Opelden daha az değer kaybeder
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Kapısı ''sağlamdır''' kaliteli bir araç.

• Güzellik görecelidir ama görünüş bakımından beyaz bir cc birde cam tavan amg den falan daha ihtişamlı duruyor otobanda yanınızdan geçtiğinde tekrar bakıyorsunuz. Herkesin bindiği araca binmekten daha iyidir. Benim içimde olan araçlar kıyaslama olarak değil genel olarak söylüyorum Alfa 159 ve VW CC param olduğunda alacağım iki araçtır.
  • Ne anlamaz sig bir adamsin ya

O arabanin kapisinin kopmasi o kapinin yapisi ile ilgili

Kapida cerceve yok spor araba

Bunu sana 50 kere anlattim ya

Git rav 4'e bak kac parcaya ayrilmis sonra tiguan'a bak anlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUZEY_GÜNEY

quote:

Orijinalden alıntı: aya

quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: aya

bu small overlap testi her CC konusu açıldığında niye ısıtılıp ısıtılıp servis yapılıyor biri söyleyebilir mi? hayır bu testten dört dörtlük, alnının akıyla herkes geçmiş de bir tek CC mi çuvallamış ki ısrarla ezber yapılıyor?

mesele kapının menteşelerinden kurtulup araçtan ayrılması mı? yani o kapı yerinde kalsa her şey tamamdı da, koptuğu için mi sorun oldu? pardon da gerçek şartlarda öyle bir kaza sonucu kopmayıp yerinde kalan kapıyı, kazadan sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? kaza sonrası kapı ile ilgili planlarınız vardı da bu test o planları mı bozdu acaba?

benim bildiğim çarpışma test sonuçları, yolcu kabini içindeki robotların aldıkları hasara göre değerlendiriliyor. araçların kapılarına göre çarpışma testi değerlendirmesini da dünyada zaten yapsa yapsa ancak yüce türk milleti yapardı. ne de olsa dünya medeniyetlerine kattığımız en büyük katkı, kendimiz bir halt yapmayıp, bir tarafımızı devrip, yan gelip yatarken, bildiğimiz, bilmediğimiz, fikrimiz olsun olmasın ota b.ka her konuda bir şeyler yapanları eleştirmek... bu konuda üzerimize laf söyleyebilecek başka bir millet bilen varsa söyleyin biz de öğrenelim...

zaten sıkıntı orada içerdeki manken arbag e değil konsola kafa atıyor

vosvosun savunulucak bir tarafı emin ol yok.

diğerleri de çuvalladı falan bunlar gereksiz yorumlar

Volvo s60 ın testini de izlemeni tavsiye ederim

diyorsun...

IIHS'in testlerinde CC'nin genel derecesi nedir acaba, hiç baktınız mı?

sanırım şu durumda IIHS'e de pek güvenemeyeceğiz. ne de olsa sizin gördüğünüz sakatlıklardan adamlar hiç bahsetmemiş, üstüne bir de en yüksek derece olan G vermişler. referans olarak sizi alacağımıza göre bu adamlar bu işten zerre kadar anlamıyorlar ki konsola kafa atan robota rağmen bu araca geçer not vermişler...

VW CC'yi nasıl bilirsiniz.

Daha okuduğunu anlayamıyorsun cahil. Small dan bahsediliyor.

Karşına çıkan linki koyma bi oku içerikte ne yazıyor anlama fakiri.

hiç bir şey

quote:

ne de olsa dünya medeniyetlerine kattığımız en büyük katkı, kendimiz bir halt yapmayıp, bir tarafımızı devrip, yan gelip yatarken, bildiğimiz, bilmediğimiz, fikrimiz olsun olmasın ota b.ka her konuda bir şeyler yapanları eleştirmek...

gerçeğini değiştirmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 5 Ağustos 2013; 12:50:17 >

• Beyler tartışmayalım lütfen sadece öneri istemiştim. Ramazan günü gerilim olmasın.
  • Mercedes CLA 200 Benzin 1.595cm 3156 PS7G-DCT AMG 111.600TL
    Fiyat olarak da yakın sadece yakıt farkı var. Bu araç daha mantıklı.
  • 42barış83 kullanıcısına yanıt
    Bence bu aracı alan kişi için yakıt çok farketceğini düşünmem çünkü arabaya 100 bin üstü verince ykıt çok önem taşımaz ama yıllık 30.000 km -50.000 km tarzı yapıyorsa yakıt çok önemli .Birde dediğim gibi mercedes farkı var.Mercedes diğerlerinden daha az fark eder.Birde şöyle düşünün vw ya da opel 2000cc vergisi çok yüksek olucak 2000cc vergisi 2300tl ken mercedes vergisi 827 tl olucak.Bakımları atnı olur fiyat olarak çünkü araçlar d segmenti.MerLcedes CLA dediğiniz gibide çok manıklı alıcıyı ikna etmeye bakın güzel araç. @42barış83
  • KUZEY_GÜNEY kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=YSYLE55iYj0 kardeşim volvonuda teker çıkıyor. @KUZEY_GÜNEY
  • iyi biliriz o small overlap testine bakarak araç alınması ya da kalitesine karar verilmesi ne kadar doğrudur tartışılır. CC güzel araba dizeli olmasa da benzinlisi bence ülke şartlarında fiyatını hak ediyor.
  • 42barış83 kullanıcısına yanıt
    Abi senin dediğin model bu aradahttp://www.arabalar.gen.tr/opel-insignia-2-0-cdti-cosmo-i700.html olsa gerek çünkü active selectin dizelini göremedim @42barış83
  • WW nin tek beğendiğim aracı arabaya bakan bida bakıyor
  • Konu yine bilinen noktaya gelmiş. Ulan sanki piyasanın yüzde doksandokuzu mükemmel sonuç aldı bi cc kötü. Cekememezligin böylesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.