1.0 tsi motorlar için görüşleriniz nedir? İkinci el golf 7 bakıyorum baktığım fiyat aralığında km ler genelde 80-100 bin civarı. Bu civardaki km lerde 1.0 motor terchi etmede sıkıntı var mı? |
VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2685. sayfa)
-
-
Arkadaşlar birkaç aydır yağmurlu havalarda ve araç yıkandığı zaman sol arka kapı eşiğinde su oluyor. Şimdilik o kısma bez koyarak idare ediyorum. Su, iç kapı döşemesi plastiği ile kapı arasından sızıyor ve eşikteki conta üzerinde birikiyor. Bu kısma silikon çekilse olur mu? Veya bunu çözmenin pratik bir yolu var mı? -
2019 1.0 tsi manuel vites aracım çok güzelidi. Performans ve yakıt tüketimi çok mantıklı geldi. Sadece jant 15' olduğu için lastiği ince tutuşu biraz zayıf kaldı. Tüketim benzin 5.7 litre idi. Sonra dsgye t-roc a geçtik. -
kapı altındaki su tahliye kanalları tıkanmış olabilir. ordan çıkamayıp kendine yol arıyordur.
yarın kapıyı açıp aydınlık bir yerde altına yatın bakalım,
-
Tsi motorlar bir miktar yağ yakıyor,fazla şıkıltırınca daha fazla yağ yakıyorlar, 120 bin km’den sonra bu yağ tüketiminin sebebi bilinmiyor,aracın motorunu ellettirmeyin, motor yağı lambası yanınca yağ seviyesini tamamlayıp 500 bin km’ye kadar kullanmaya devam ediniz👍🏾 Zaten servis motor yağını eksik koyuyor,15 bin km’yi yağ lambası yanmadan tatmamlamak zordur, Helix yağı kullanın tam sentetik, vw omay kodlu yağ.
-
Arafa bir fren spreyi sıkıp balatalar bitene kadar kullanmaya devam.
-
Arkdslar 2015 1.4 tsi comfortline golf aracimi park etikden sonra bi yanik kokusu geliyo kaputu aciyorum sorun gozukmuyo aracda uyari filanda yok araci alali 10 gun oldu ne olabilir acaba bide arac da ses sistemi kuruluydu elektrik aksamindanmi yapiyo acaba tskler -
1.0tsi 115hp için 3.yıl periyodik bakım fiyatı alan veya yaptıran var mı? -
arkadaşlar bakıma son 700km diyor araba... yakında servise gideceğim fakat öğrenmek istediğim silecekleri serviste mi değiştirmeliyim yoksa kendim yapabilir miyim? ön arka yağmurlu havalrda baya sıkıntı...tam temizlemiyor suyu. arka silecek baya ses yapıyor. tavsiye marka vs verebilecek var mı?
-
hocam gidin tanınan bilinen bir aksesuarcıdan taktırın istediğiniz silecek lastiğini. bu arada şunu da söyleyeyim en iyisini de taktırsanız ömrü en fazla 1 yıldır silecek lastiğinin. ben geçen sene iyisi olsun diye bir ton para verip bosch taktırmıştım onlarda 1 sene sonunda eskidi ses yapmaya başladı bu sene gidip standart bir marka taktırıp geçtim.
-
eyvallah hocam... silbak 310 tl ön arka takım sipariş verdim. yorumlar iyi herkes senin gibi düşünüyor çok para vermeye gerek yok diyorlar.
-
Arkadaşlar merhaba .tavsiye edebileceğiniz iyi kaporta ustası var mı ? İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum -
Boyasız düzeltme ise maslakta Recai usta👍
-
Hocam, 2019da Bosch aerotwin yeni silecek sipariş edip takmıştım. Hala ilk günkü gibi siliyor. Herhangi bir yırtılma ve ya sesli çalışma yok henüz. -
doğrudur.
-
Arkadaşlar merhaba. Golf 7.5 ikinci el araç aldım. Önceki aracım 2016 golf 7 idi. Golf 7 süspansiyonları daha yumuşaktı. Golf 7.5 daha vuruntulu sert geldi. Ama 7.5 da daha iyi yol tutuyor. Lastikler aynı michelin primacy 4+. Acaba 7.5’ta süspansiyon ayarı değişti mi yoksa başka bir nedeni mi var? -
Arkadaşlar 0km olarak aldığım 8 sene bindiğim aracımı satıyorum ilgilenen olursa
https://forum.donanimhaber.com/ilk-sahibinden-golf-7-allstar-paket-1-2-dsg--158605622
-
Golf mk7 mib1 ekrani degistirmek istiyorum. Marka ve model onerinizi bekliyorum.
-
19 TSI manuel golfte 15" jant sebebiyle yumuşak sürüş keyfi vardı. Ama yol tutuşu ise biraz gevşek kalıyordu. Süspansiyon sistemi ise gayet makuldü. Bence c sınıfının üstünde idi. -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X