Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53.704
Cevap
450
Favori
3.653.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26812682268326842685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 yaşında araç için serviste ağır bakımlarını yaptırmaya değmez hocam. saniyede güvenilir sağlam bir usta bulun hatta parçaları en iyisinden kendiniz alın ona yaptırın derim. sizin ki bir aracı kazası yoksa her türlü değerinde satarsınız. benim düşüncem bu yönde yine de siz bilirsiniz.

• Teşekkürler @muten_roshi ,

Golf ikinci el ilanlarında bazen "iyi niyet garantisi devam ediyor -- tüm bakımları servisten" gibi ifadeler görüyorum da ondan dedim ama size hak veriyorum. Servis %30 indirimle 8800 TL istedi; sanayide güvendiğim bir yer full triger devirdaim v kayışı, yağ bakımları, filtreler, bujiler için 6000-6500 TL arası olur dedi. Bir-iki yerden daha fiyat alacağım bu durumda. Sanırım parçaların kendileri de çok pahalandı tabii, ama benim onları gidip kendim gidip araştırıp alacak vaktim yok. :)

• bence 1000-1500 fark için servisten kaçmayın.

arabanın ticareti değil de selameti için.

sanayi ustası bireyselde daha iyidir ama büyük bakımlarda parça garantisi, işlemlerin kayıt altında oluşu, kurumsal muhataplık vs gibi unsurlar nedeniyle yetkili servisi tercih ederim.

• emre-isik E kullanıcısına yanıt

servis ile sanayi arasında yarı yarıya fark yoksa bu rakamlar ile servisi tercih ermek tabi ki daha mantıklı olur.

• Araba 2 gün önce 1400 km sonra bakıma gidin uyarısı verdi (şuan 1000km kaldı diyor) 5yıl bakımı olacak bu yıl km den bakıma gireceğim hep seneden ötürü girerdim bakıma. bayi aradım yağ filtreler ve buji dahil 5200 tl dedi. geçen yıl sadece bujiye 3500 demişlerdi. 3820 buji değişimi olmadan... bu fiyatlar bayiden bayiye değişiyor mu arkadaşlar? ben buji için fena fiyat çekerler diyordum.

• murat8550 kullanıcısına yanıt

Benim araçta 3cü bakıma girecek. Tüm filtreler, yağ ve fren hidroliği değişecek. 5300 tl fiyat söylediler. Başka bir ildeki bayi aradım onlarda aynı fiyatı verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

2016 Model, servis bakımlı aracımızı ihtiyaç sebebiyle satıyoruz, araç 50.000km'de çok temiz, özenle kullanılmıştır. İlk ve tek sahibi olduğumuz için araç konusunda her şeye kefiliz.

Bu temizlikte bir aracın forum ahalisinden birine gitmesini çok isterim :)

İlgilenen olursa:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-50.000-km-temiz-vw-golf-7-1090714956/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dedefon -- 13 Nisan 2023; 10:2:47 >
  • Merhabalar,

Audi A3ten Golfe 7.5 Highline a geçmiştim. Her iki aracın da +ları ve -leri var ancak yol ve lastik sesi anlamında golf beni baya rahatsız etti. A3e göre çok ciddi gürültü alıyor. (golfte sunroof var a3te yoktu mutlaka bunun da etkisi vardır). Dün tekrar iki aracı da karşılaştırırken kapılarda bir fark keşfettim. A3lerin hem kapılarında hem de kapının kapandığı gövdede fitiller varken golfte sadece aracın gövdesinde var. Yani Golf kapısında fitil yok. Bu ciddi gürültü farkı bundan da olabilir diye düşünmeye başladım.

• valorank kullanıcısına yanıt

golf 7.5 var bende. ön teker çamurluk plastikken arka teker çamurluk keçeden... plastik olarak yalıtım sıkıntı... tabi önden çekiş nedeniyle daha dayanıklı olması için yapmış olabilirler.

kapıya fiitil koymakzor değil halbuki. ama kapı içinde keçe olabilir a3 te. ender elektronikte var golf yalıtım paketi. keçe koyuyorlar kapı içlerine. kapıdan alıyor sesi fena.

• Dün yıllık bakıma girdi araç.5. yıl bakımı 52bin km, bujileri de değiştirdim yağ,yağ filitresi ve buji toplam 3,900 tl. Serviste devirdaim pompasında kaçakolduğunu sızdırdığını fakat kuruduğu için şuan kaçağın durduğunu söyledi arkadaş. arıza ışığı yanarsa gel dedi... 5200 tl fiyat verdi.

dışarda daha uygun yaptırma ihtimali vardır heralde... bosgh gibi yerlere soracağım bu arızayı yaşayan var mı? neden kaynaklı olmuş olabilir?

• Herkese selamlar bende aranıza yeni katıldım
    2015 model 1.2 TSI manuel comfortline araç aldım fakat teybinde ne BT var nede geri görüş kamerası bu üzdü .
    USB bile yok ayıp bence onun dışında hangi yağ iyi gelir bu motora araç 58 binde.
    Farlara LED takmak istiyorum arıza ışığı yakarmi acaba

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Aynı aracı kullanıyorum 2016 modeli.
    Yağ olarak tercihim Shell helix hx8 5-30. Tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2020 model 1.5 tsi motor aracım 32bin km de 3cü yıllık bakımına girdi. yetkili serviste hava, polen, yağ filtreleri ve yağ değişimi yapıldı. ekstradan klima temizliği yapıldı. toplam fatura 5.500 tl.  

• Yigit3735 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam Bluetooth ve geri görüş kamerası için ne yaptınız acaba bunların olmaması üzüyor

• echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Bluetooth var benim araçta. Geri görüş kamerası yok. Ben yaptırmadım ama vag’cılatir hallediyor bu tarz aksesuarları

• Arkadaşlar merhaba

2013 golf7 comfortline sahibiyim

Eşim kullanıyor. Araç daha 38 bin km de.

Geçenlerde arabayı ben kullandım. (epeydir binmiyordum)

- Kasislerden geçerken ve çukurdan geçerken gacır gucur ses geliyor (amortisörlerden değil gibi )

- 130 km hıza çıkınca araba titreme yapıyor

- Ara ara abs lambası yanıp sönüyormuş ( Hanım ben görünce bana epeydir öyle o diyor :))

Sebepleri hakkında deneyimi olan arkadaşım var mı acaba?

Bulunduğum yerde kaliteli usta bulmak zor, bayiye de gıcığım

• Aynısı benim araçdada var tümsek den geçerken gacır gucur ses yapıyor sağ tarafdan tahminin helezon yaylar

• aynı ses 2020 benim golf te de var. biraz araştırdım bunun kronik bir sorun olduğunu öğrendim. pek fazla kafaya takmıyorum artık o sesi.

• MeTeN kullanıcısına yanıt

gacır gucur ses kronik... burçlardan geliyor... diğer arabalarda plastikken voswagen de kauçuk. özellikle kışın daha da artar o ses... yazın nispeten baya azalır.

diğer konularda benim araç 3 si,lindir zaten titreme yapıyor. ama 130 km felan değil... 60-80 arası belirgin.

• Arkadaşlar merhaba. 2013 Golf 7 1.4 tsi 122hb motor, arabam yağ yakıyor. Son iki ayda 3,5 lt yağ eklemek zorunda kaldım. Bu sorun ile ilgili çözüm önerisi olan var mı? Teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 26812682268326842685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.