Şimdi Ara

VW GOLF 7 ANA KONU. Tüm Paylaşımlar buradan (2682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53.704
Cevap
450
Favori
3.653.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26802681268226832684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben T-roc içine oturunca Golf'ten ziyade Polo içine oturmuş gibi hissettim, tavan vs daha yüksek olmasına rağmen. Araç ölçüleri Golf'e benzer ama iç mekanda ne yaptılarsa ferahlık hissi düşük geldi bana.

• gurkans G kullanıcısına yanıt
    Araçta çift renk, acc, ön bölge asistanı, proaktif yolcu koruma paketi ve f1 vitesleri var. Full pakette bile hız sabitleyici olmaması tuhaf. Zaten vw çalışanlarının bile yadırgadığı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 3 Kasım 2022; 4:6:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

hocam araç kaça satıldı acaba?

• lebu kullanıcısına yanıt
    553’e sattım.

• hayırlı olsun, çabuk satılmış

Sağolun. Aracım temiz ve fiyat makuldü. Beklemediğim şekilde bulunduğum küçük ilçede birine sahibindende beni bularak sattık. Hem meslektaştık hemde arada ortak tanıdıklarımızda olunca ticaret daha güvenilir bir ortamda stressiz oldu 2 taraf içinde. Bugünde benim troc um geldi. Bi 100 km yaptık. Çok keyifli araç ama golf cidden farklı bir hissiyat. Malzeme kalitesi trocu sollar o kesin. Bikaç senede troc kullanır sonrasında artık c-suv mu olur başka bişey mi hayırlısı.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

o aradığınız hissiyatı size anca tiguan verebilir hocam, t-roc maalesef biraz ucuza kaçılmış bir model

• r1ppin kullanıcısına yanıt

Merhaba;

Mesela hangi özellikleri ile ucuza kaçılmış bir model T-roc? Segmentlerinin farklı oluşundan kaynaklı doğal farkları ( ki Golften küçük de değilmiş araç bu da ayrı bir önyargımdı) bir kenara bırakırsak , bu aracın ucuza kaçılan özellikleri nelerdir? Fiyatı yüksek , bunu kabul ediyorum. Maddiyat dışında olan özel bir durumum olmasa T-roc yerine, daha büyük olduğu için gider Tiguan alırdım farkını verip, 250-300bin kadar bir fark vardı.

Bu önyargılar sonucunda aracı alırken eşime öyle bir psikolojik baskı kurmuşum ki kadın yeni araç almanın keyfini bile yaşayamadı. Araca ilk bindiğinde, benim dolduruşumdan kaynaklı önyargılardan dolayı zerre keyif alamadı.

Şu anda alınabilecek en dolu Golflerden biri ve sadece ACC eklenmiş T-roc Rline aşağıda garajımızda yan yana duruyor. Birinden inip diğerine binip kıyaslama şansına sahibim. Açıkçası ben bu kadar yerilecek bir yerini görmedim arabanın. Ergo koltuk ile standart koltuk elbette çok farklı, ya da DLA olup olmaması fark yaratıyor ama onlar da zaten hiçbir paketin standart donanımı değil, sipariş üzerine eklenmişti.

Tek eleştirim , yaklaşık 10 bayiyi aramama ve istediğim aracı getirin fiyat önemli değil demiş olmama rağmen, istediğim opsiyonlarda aracı alamamış olmak. O da model değil mevcut tedarik politikası ile ilgili bir durum. Gönlüm , otonom sürüş, IQ led , ergoactive koltuk paketli bir araçtan yanaydı olmadı. Neyse ki kamera standart olduğundan lane, sign ve high beam assist paket olsa da olmasa da açılıyor. ACC olunca geriye çok fazla bir eksik kalmadı sürüş paketinde olan. Blind spotu çok kafama takarsam retrofit ile çözerim.

Birkaç ay sonra şirket aracımı superb ya da tiguan ile değiştireceğim. Şayet Tiguan'ı seçecek olursam onunla ilgili de birebir kullanıcı kıyaslaması yaparım.

• ben eski işim dolayısıyla, 3 modeli de kullandım , golf, tiguan ve t-roc.. ben şahsen t-roc tan diğer iki araç gibi zevk alamadım, bunun içinde bir çok parametre var, öncelikle malzeme kalitesi, sonra sürüş keyfi. boyut ve segment olarak bir eleştirim yok zaten sonuçta farklı kesime hitap ediyor ve her segmentte araba üretmeli bir marka ama bir kullanıcı olarak T-roc kaliteli bir araç diyemiyorum , 0 t-roc yerine 2. el golf veya tiguan bugünün koşullarında tercihim olurdu

• 2014 model otomatik bluemotion comfortline aldım. 70000 km'de apple car play otomatik park vs var. ekstra olarak şerit takip ve çarpışma önleyici eklenebilir mi? ek özellik ne ekletebilirim acaba?

• dicey_celo D kullanıcısına yanıt

eklenebilme konusunda model yılı nönemli en iyisi ender elektronikten bakabilirsin marka model girince çıkıyor. ben avcılarda vagcenter da yaptırdım çığu eklemeyi.

• dicey_celo D kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun

eğer yoksa

otomatik katlanır ayna, kayar sinyalli led stop eklenirse güzel durur

• Forumdaşlar, Golf 7.5 için daha aydınlık, daha iyi gösteren far öneriniz var mı? Fiyat-performans önerileriniz iyi olur.

Ender sitesine baktım 15-20 bini buluyor :)

• Satış rakamlarında C HB ler bitmiş maalesef.

C4 en son kasa SUV gorunum oldugu icin su an Golf u tokatliyormus

Polo Passat Golf hepsi kötü gidiyor maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurkans G kullanıcısına yanıt

Satılmıştır.

• Selamlar, ASM TEKNİK Ali usta ile irtibata geçtim yetkili servis artık çok pahalı olduğundan Ankara'da güvenilir VW ve Audi aracımız için tecrübeli usta yeri arıyordum, aracımın bakım ve balata değişimi gibi işlemleri vardı, telefondan bilgi aldığımda bakım ile alakalı ve kullanılacak parçaların marka ve fiyatlarını verdiler, Man filtre ile yaptırmak istedim en kaliteli ürün olduğu için, motor yağı ile alakalı kafamda soru işareti vardı Ali usta Castrol motor yağı kullanıyoruz ve ürünlerimiz hepsi faturalı ve Castrol'den şifreleme sisteminden yağ bidonun teyitini alabiliriz diyince bakım yaptırmak için gittim, aracı ilk aldığımız da sıfır iken motor arızası olmuştu sıfır araç olduğu için servis ile sıkıntı yaşamıştık ama oradan hatırladım Ali usta Ankara yetkili servisin Master teknisyeniydi ve kendisi bu konuda çok tecrübeli ve problem çözmede kendisi çok iyiydi, yetkili servisin de müdürleri bu konuda söylemişlerdi kendisini görünce kendi servisimi buldum dedim :) Ali usta da beni hatırladı kendileri servisten ayrılıp dükkan açmışlar, çalışanlar ve Ali usta çok ilgilendi yaptığı tüm işlemleri ve parça kalitesini anlatıp da taktı, kendileri yaptıkları işlemlere de garanti verdiklerini söyledi sizlerede tavsiye ederim zaten genellikle müşterileri servisten tandıkları oluyor, kendilerine söyedim yorum yapıcağımı teşekkür ederim. (başka bir konuda yorumları görmüştüm faydalı olması amacı ile paylaşım yaptım) Ali usta: 0507 428 10 78

• hassann0606 H kullanıcısına yanıt

her şeyi yazıp en önemli detayı atlamışsınız hocam. bakım fiyatları nedir onu da öğrenelim?

• Merhabalar
    2017 1.0 A3’ten 2019 Highline Golfe geçtim geçen hafta. geçme sebebim 1.0 motorun düşük hızlarda aşırı titreşim yapmasıydı. İki araç için karşılaştırma yapıcam. Golf donanım olarak daha dolu bir araç. A3 dynamic paketti zaten. Ben audinin iç tasarımını çok beğeniyordum, her ne kadar sade gözüksede kaliteli hissettiriyordu. Golf iç tasarım olarak daha eski hissettiriyor ama dijital gösterge ve carplayli orta ekran audiye göre daha iyi tabiki. (Dijital gösterge baya basitmiş, ben audi göstergeleri gibi daha falza değişebilen bir ekran bekliyordum ancak analog göstergenin dijital hali gibi duruyor. Carplay olayı zaten mükemmel bir şey, bi daha bi araç alıcaksam kesinlikle carplay olmasını isterim. Katlanır ayna, cam tavan led stop ve farlar golfteki diğer artılar. Ancak lastik sesini golfte çok belirgin şekilde fazla hissettim. Haftasonu sakaryaya gidip gelirken test ettiğimde, arkadan fazlaca lastik uğultusu geliyordu. Audide çok daha sessiz hissediyordum( cam tavan olmamasının mutlaka etkisi vardır). Onun dışında, 2 yaş genç olmasına rağmen golfün arka kapılarından çukur veya tümsekten geçerken trim sesi geliyor. Ve de direksiyon araç hareket etmezken hafif sağ veya sola çevirince, tık diye ses geliyor alt takımlarından. Aldığım gün hiç farketmedim, hava daha sıcaktı bunla bi alakası var mı bilmiyorum. Yol tutuşunda audi daha oturaklı hissettiriyordu. Golfteki motor sesi de şaşırttı, audiye göre daha fazla geliyor. Tabi motor hacminde ciddi fark var, ne derece etkisi var bilmiyorum. Hoşlanmadığım başka bir durum da, autohold kapalıyken yokuşkalkış çalışmıyor. Audide autoholdtan bağımsız şekilde, yokuş kalkış herzaman çalışıyordu.

• Merhaba,

2013 model Golf VII TSI ACT 140ps Comfortline aracım var ve çok memnunum. Şimdiye kadar tüm yıllık bakımlarını VW'de yaptırdım. Ancak bu yıl 120 bin km bakımı detaylı olacağı için çok yüksek fiyat verdiler. Aracımı yazın ortasında satmayı düşünüyorum. Sizce bu son bakımı VW yerine sanayide yaptırsam (aynı içerikle), aracı satarken bir kaybım olur mu? Ya da VW'de yaptırırsam bu durum satabileceğim fiyatı yükseltir mi?

Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler,

Emre

• 
Sayfa: önceki 26802681268226832684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.