Şimdi Ara

Vw golf 7 ilk çalıştırma marş geç alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım golf 7 1.6 tdi üzerindeki aküyü 2014 ten beri kullanıyorum . Sorun şu ilk çalıştırmada marş 5-6 sn kadar geç alıyor ancak daha sonra gün içinde hiç böyle bir problemle karşılaşmıyorum. Aküdendir diye düşündüm ancak kontrol ettirdiğimde içindeki akım değerinin normal olduğu söylendi. Başka ne bu probleme sebep olabilir . Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erulisse -- 7 Eylül 2020; 13:53:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Marş motoru kömürüne baktırabilirsiniz.
  • Dostum Mazot filtresinden kaynaklanıyor olabilir mazot filtrene baktır derim
  • dizel araç ise "kızdırma bujileri" de buna sebep olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorundan muzdaribim uzun süredir böyle.mazot filtresi değişiminden sonra da devam eden bir durum. Aküde iyi durumda işin aslı en başından beri böyleydi ama artık canımı sıkmaya başladı ilk çalıştırmada ciddi sarsılmaya başladı.konu sahibi ya da diğer arkadaşlar var mı bir öneriniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: soldier_x

Aynı sorundan muzdaribim uzun süredir böyle.mazot filtresi değişiminden sonra da devam eden bir durum. Aküde iyi durumda işin aslı en başından beri böyleydi ama artık canımı sıkmaya başladı ilk çalıştırmada ciddi sarsılmaya başladı.konu sahibi ya da diğer arkadaşlar var mı bir öneriniz?

kızdırma bujilerini takım halinde yenileyin hocam.

• Kızdırma bujisi, mazot filtresi, marş motoru, marş motoru kömürü/burcu, akü. Kızdırma bujisi kaynaklıysa yanmamış mazot çok olacağı için arkadan duman atar belirgin şekilde. Bir başka anlama yolu da bir kaç kez (20-30 sn bekleyip) kontak açıp kapatarak yine aynı olay oluyor mu bakmak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 Otomatik Marş Almıyor.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.