Şimdi Ara

VW Golf Siparişi Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Golf 1.2 TSI Comfortline Manuel + Sürüş Konfor Paketi + Işık Görüş Paketi + Bi-xenon Far opsiyonlu bir araç siparişi verdik. Gemide ya da üretim bandında böyle bir araç olmadığı için sıfırdan özel sipariş olarak geçileceği söylendi. Haziran'ın 10'unda siparişimiz ile birlikte kaporayı yatırdık. Yaklaşık 20 gün sonra takip numaramızı aldık. Şuanda üretim aşamasında gözüküyor ve satış danışmanına sorduğumda araç üretim planına alındığını 35. haftada üretileceğini ve en geç Eylül ortasında teslim edileceği söylendi. İlk defa VW siparişi veriyoruz süreç hakkında hiç bilgimiz yok, üretimin bu kadar geç olmasının nedeni nedir ? Fabrika tatilde diye birkaç yazı okudum fabrika hangi tarihlerde tatilde oluyor ? Araç üretildikten sonra ortalama ne kadar sürede Türkiye'ye gelir ? Teşekkürler.

• Dünya geneli taleple alakalı. Türkiyeyi sona atıyor da olabilirler. Kur farkı inşallah üzmez seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, ben de 3 Haziran'da verdim siparişi. Üretimin bu kadar geç olmasının sebebi hatta sipariş numaranızı da geç almanızın sebebi VW'in gelen siparişleri sırayla üretime alması bu yüzden sipariş süreci gecikiyor. Fabrikanın ne zaman tatile girdiğini tam olarak ben de öğrenemedim ama sanırım Temmuz'da giriyor. Araç üretildikten yaklaşık 15-20 gün sonra teslimat yapılıyormuş.
  • Sürüş konfor ve bi zenon hazırda varsa bence onu tercih edin zaten ışık paket çok kolay takılıyor; hani connectivity pack falan gibi zor bulunan bir şey olsa belki derim ama aradığınızın ikisi rahat bulunabilir gerçi Shetland döşeme varsa zor bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adieu -- 20 Temmuz 2016; 21:09:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrari olsa bu kadar beklenmez.. Bu golfün bokunda boncuk mu var arkadaş anlamadım gitti..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    İkisi hazırda yok hocam xenonsuz hazır var fakat onu da biz istemedik.
  • Kişisel opsiyon olan araçlarda bu süreç normaldir. Vw de biraz daha fazla sürebilir...

Aracınız hayırlı olsun inşallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sipariş vermeden bize de özel sipariş biraz uzun sürer demişlerdi fakat bayi bize 2-2.5 ayda gelir demişti şimdi 3 ay oldu süre.
  • Mclaren-Honda kullanıcısına yanıt
    Aracın üretimi tamamlandıktan 1 ay sonra aracınızı teslim alırsınız diye düşünüyorum

• Normal. Zaten sizin de dediğiniz gibi sırf üretime aktarılması bile bir süreç oluyor. Daha gemi yolu gözleyeceksiniz

Ülkenin ekonomisi de dalgalı, inşallah kur farkı fazla çıkmaz. Zaten çok akla yatılmıyorsa vazgeçilir.

Fakat şu kadar para verdikten sonra bu araç mavi olsa var ya çok farklı olur bayağı hem de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

O golfu toplayan usta kör olmus diyorlar.

Kör haliyle ceed'den iyi araba yapıyor ya gerisi önemli değil.

Beklemeye devam oyleyse. Gelip buralarda aglamaya luzun yok.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Adam gibi konuşamıyor musun sen ? Bir konu hakkında bilgin varsa yaz yoksa da boş boş mesajlar atma.

Bilmediğim bir süreç hakkında bilgi istiyorum ağlamak mı oluyor bu ?
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, zaten opsiyonları zor eklettiğimiz için ve fiyat farkı da olmadığı için kırmızı tercih ettik. Pasifik mavide hep aklım kaldı ama çok güzel renk.

Benim de şuanda en çok korktuğum şey kurun çok yükselmesi. İnşallah Eylül'e kadar normale döner.
  • Kıytırık, sıradan bir golf için 2-3 ay beklemek paranla rezil olmaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mclaren-Honda

Adam gibi konuşamıyor musun sen ? Bir konu hakkında bilgin varsa yaz yoksa da boş boş mesajlar atma.

Bilmediğim bir süreç hakkında bilgi istiyorum ağlamak mı oluyor bu ?

Golfun ceedten iyi oldugunu iddia ederken sen bilerekmi konustun ?.. Burda adamligi one surecek bir diyalogmu gecti simdide hemen savunmaya gectin ?..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.