Şimdi Ara

VW JETTA İÇİN EKPERTİZ YAPILABİLECEK EN İYİ YER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEN 2010 MODEL TDI BİR VW JETTA ALACAĞIM. ÖNCELİKLE ARACI TANIYANLAR BANA Bİ BİLGİLENDİRME , BİRDE EKSPERTİZ YAPTIRACAĞIM. ONUN İÇİN Bİ YER. İSTANBUL AVRUPA YAKASI olURSA MEMNUN OLURUM.
    ARAÇ 2010 MODEL 115000 DE KAPUT VE ÇAMURLUK DEĞİŞİK Bİ ÇAMURLUK DA BOYALI. TEMİZ. TDI PRİMLİNE. FİYATI 36500. ARACIM BU Bİ BİLGİLENDİRME + EKSPETİZİ SÖYLERSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM.

• Ekspertiz için yetkili VW servisine gitmeninizi öneririm.

Yanlız forumda sıkça görebiliyoruz, aracı alırken yaptırdığı ekspertizde servis 1 parça boya var dediği halde; aracını satarken alıcının farklı yerde yaptırdığı ekspertiz raporunda 2 parça boya çıkması gibi.
  • öncelikli olarak aracın şasi no sunu ya da plakasını 5664 e yollayın, araca ait başka hasar kayıtları var mı öğrenin.. Fiyat konusunda fikrim malesef yok,en iyi kaynak sahibinden.com.

önden iki parça değişimi öneminden daha çok bu parçaların değişmesine sebep olan hasar, şasi ve podyelere zarar vermiş mi ? bunun kontrolü çok önemli.

Ekspertiz olarak çevrenizde ciddi iş yaptığına inandığınız bir firmaya götürebilirsiniz, kafanızda soru işareti varsa yetkili servis biraz tuzludur ama gidilebilir.

İzmir de bir araç bulursan da dynotest oto ekspertiz ile daha önce çalıştım ve nasıl iş yaptıklarını biliyorum. Güvenilirdir ve şehir dışı müşterileri için de hizmet vermekteler, İzmir de bulduğun bir aracı onlara yönlendirip ,oraya gitmeye gerek kalmadan bilgi alabiliyorsun.
  • Jettaya ekspertiz yaptirmaya gerek yok. Jant kapaklari yerinde ise kaputu acin motoru yerinde ise ve icine bindiginizde direksiyon var ise eksik yoktur alabilirsiniz. Boya kontrolu icin de boya okuyucu alin gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Arabamda dendiğine göre bu tutanaklara baktım. Sorgulattım sadece arabada 2 kaza var. Birine arkadan vurmuş arabada birşey yok. Biride çamurluk işte. Bagaj kapağına şemsiyelik düşmüş.Bu yani fiyatı da bence uygun 1.6 TDI Primline için 36500 TL
  • SACRED REICH S kullanıcısına yanıt
    Sorgulattım fakat bana kaza raporu çıkardı. 7000 küsürlük bir olmak üzere 7 kazası var. Bana 7000 küsürün bagaj kapağı olduğunu söyledi.
  • 5664'de sorguladığımda bu çıkıyor. Bi yardım edin bu araba alınır mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanaryabogan

5664'de sorguladığımda bu çıkıyor. Bi yardım edin bu araba alınır mı ?

MaşAllah arkadaş öylebi araç kullanmışki o hasar ücretlerine biraz daha para ekleyip iyibi 2. el araç sahibi olabilirmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan261 -- 3 Ekim 2013; 23:19:39 >

• Kaskodan parayı yüksek gösterme vs ne bilim pert kayıtsız hasar kayıtsız bir araç. Dendiğine göre gerçi yarın detaylı bir ekspertize sokacağım da.
  • sadece bagaj kapağı hasarı için iddialı bir meblağ, ekspertize sokun aracı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.