Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çoğu zaman jetta'nın yandan durusunu beğenmiyorum.ara sıra güzel diyorum ama genelde beğenmiyorum.önden ve arkadan güzel ama ne biliyim.sizce nasıl?

• arkadaşlar jetta 1.4 tsı 122 comfortline dsg alarak aranıza katıldım üyeliğimi başlatırsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphi

arkadaşlar jetta 1.4 tsı 122 comfortline dsg alarak aranıza katıldım üyeliğimi başlatırsanız sevinirim

alphi hayırlı olsun aracın. Araştırma aşamasında oldugumuz bir araç almışsın. Yorumlarını ve resimleri bu konuya eklersen memnun kalırız.
    Herkesin kandili mübarek olsun
  • en kısa zamanda fotolarla buradayım performans süper
  • quote:

en kısa zamanda fotolarla buradayım performans süper

az daha sormayı unutuyordum.7 - DSG dimi?
    alphi sana soracağım soru çok.bıkmazsın umarım
  • 7 dsg araç güzel
  • kulübün hareketlenmesi lazım arkadaşlar araçlardan bıktık mı
  • herkese selamlar... üç haftadır jetta 1.6 tiptronik aracımı brc my07 kit ile kullanıyorum. şimdilik çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. benzinli halinden farkı yok. iki depo kadar kullandım bi ölçüm yaptım. araç şehir içi klima açık 50 liralık aygazla tam 250 km yol yapıyor. yani 20 ykr yakıyor. bu değer sizce normal midir?
  • bende sizin gibi düşünüyorum bi gariplik var jettanın tasarımında bazen çok güzel diyorum bazen beğenmiyorum ama çok güzel bir araba vw yapmışsa iyi yapmıştır :)))
    quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

bende mi bi gariplik var?
    çoğu zaman jetta'nın yandan durusunu beğenmiyorum.ara sıra güzel diyorum ama genelde beğenmiyorum.önden ve arkadan güzel ama ne biliyim.sizce nasıl?

• jetta is my comfort
  • quote:

Orjinalden alıntı: myanmaz

herkese selamlar... üç haftadır jetta 1.6 tiptronik aracımı brc my07 kit ile kullanıyorum. şimdilik çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. benzinli halinden farkı yok. iki depo kadar kullandım bi ölçüm yaptım. araç şehir içi klima açık 50 liralık aygazla tam 250 km yol yapıyor. yani 20 ykr yakıyor. bu değer sizce normal midir?

bence normal benzinli ve otomatik vites ayrıca klima açık bence güzel benzinli olsa 350 den aşağı yakmazdı birde o yönden bakın :d
  • 2008 115 km refleks gümüş 1.4 122 dsg
  • yarın fotolarımı koyuyorum
  • sabırsızlıkla bekliyoruz alphi
  • arkadaşalr geri vitese takınca sağ aynasının aşağıya eğilme olayı nasıl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphi -- 4 Ağustos 2008; 0:56:05 >
  • hill hold için bir şey yapmaya gerek var mı
  • Geri vitese takın. Sağ aynayı kaldırımı görebileceğiniz şekilde ayarlayın.
    İleri viteste hızınız 10 km/h (yanılmıyorsam) ı geçtiği anda ayna otomatik olarak eski pozisyonuna gelecektir.

Eğer hıza bağlı değilde siz kendiniz eski pozisyona getirmek istiyorsanız ayna ayarlarını yaptığınız küçük kumandayı L ile R nin ortasına getirin.
    Araç geri viteste olsa bile ayna eski halini alacaktır.

İyi günler

quote:

arkadaşalr geri vitese takınca sağ aynasının aşağıya eğilme olayı nasıl oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: saudek

Geri vitese takın. Sağ aynayı kaldırımı görebileceğiniz şekilde ayarlayın.
    İleri viteste hızınız 10 km/h (yanılmıyorsam) ı geçtiği anda ayna otomatik olarak eski pozisyonuna gelecektir.

Eğer hıza bağlı değilde siz kendiniz eski pozisyona getirmek istiyorsanız ayna ayarlarını yaptığınız küçük kumandayı L ile R nin ortasına getirin.

İyi günler

quote:

L ile R nin ortasındayken geri vitese aldığımda sağ ayna tekrar kaldırımı gösterecek şekilde değişecek di mi vitesi D ye aldığımda tekrar düzelecek mi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saudek

Geri vitese takın. Sağ aynayı kaldırımı görebileceğiniz şekilde ayarlayın.

İyi günler

quote:

L ile R nin ortasındayken geri vitese aldığımda sağ ayna tekrar kaldırımı gösterecek şekilde değişecek di mi vitesi D ye aldığımda tekrar düzelecek mi

Hayır. Geri vitese bağlı otomatik ayna hareketi sadece kumanda R de iken olur. (Buradaki R vites değil aynanın pozisyonu, karışmasın.)

• şimdi geri viteste sağ aynayı kaldırımı görecek şekilde ayarladıktan sonra ileri viteste 10-15 km hıza bağlı kalmamak için kendiliğinden düzelmesi için L ile R arasında mı kalacak yoksa bir daha ki geri vitese aldığımda kaldırımı görebilmek için kontrol düğmesi R de mi kalacak
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.