Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayıptır sorması Ayvalık git gel kaç km.? İstanbul dan
  • quote:

Orjinalden alıntı: **MaStErS**

Ayıptır sorması Ayvalık git gel kaç km.? İstanbul dan

şu an ayvalıktayım istanbuldan 430 km gidiş dönüş 850 diyelim 90 km ortalamayla 1 depo yeterli
  • quote:

Selam Aleyküm :
    Arkadaşlar jetta 1.6 102 hp kullanan arkadaşlar var mı aranızda aracın performansı nasıl bu konuda kısa bir bilgi verebilecek olan var mı ? Ben şehirlerarası 90 km. hızı geçmeyen biriyim ayrıca arabayı da sakin kullanırım ani hareketler yapmam bu koşullarda yakıt durumu ne olabilir ? Bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.
    Yardımlarınız için teşekkürler Allah razı olsun ...

1.6 102hp tiptronic comfortline modelini kullanıyorum. performans tatmin edici. fakat çok da fazla şeyler beklemeyin. çok seri ve atak değil. benimki tiptronik olduğundan biraz fazla yakıyor gibi. (şehir içi 9 şehirler arası 7 gibi). sakin araba kullananı memnun eder üzmez.
  • dostum sen aracına kavuşmadın mı hala jetta da rcd 30 nun fotosunu bekliyoruzz
    quote:

Orjinalden alıntı: alphi

quote:

Ayıptır sorması Ayvalık git gel kaç km.? İstanbul dan

şu an ayvalıktayım istanbuldan 430 km gidiş dönüş 850 diyelim 90 km ortalamayla 1 depo yeterli
  • JETTA cı arkadaşlar konumlandırıcı arızası ile ilgili işlem yaptıranınız var mı ????????
  • vw Jetta almayı düsünüyoruz 1,4 170 hp i ben isityorum babam ise 1,4 122 hp i istiyor sizce hangi araba alınmalı ve 1,4 170 kullanan warsa sürüs keyfini anlatabilirmi ?
  • dostum bence 1.4 170 ps derin siyah comfortline alırım..iç dçşemeyide bej almayı unutma..manyak bişey lurr
    quote:

Orjinalden alıntı: anilarslann

vw Jetta almayı düsünüyoruz 1,4 170 hp i ben isityorum babam ise 1,4 122 hp i istiyor sizce hangi araba alınmalı ve 1,4 170 kullanan warsa sürüs keyfini anlatabilirmi ?

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===
  • Tsk. gercekten çok güsel arac sizin se ama manuel vites düsünüyoruz we karar kesin jetta ;)
  • YOK DOSTUM ARAÇ BENİM DEİL.BİZDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ SADECE FİKRİMİ BELİRTMEK İSTEDİM BAKALIM ARTIK YIL BAŞINDAN SONRA ALACAZZ.EE MALÜM 170 LİK ARACI BABAYA KANDIRMAK PEK KOLAY DEİL.. ALTAKİ ARAÇ 2008 TSI 140 LIK
    quote:

Orjinalden alıntı: anilarslann

Tsk. gercekten çok güsel arac sizin se ama manuel vites düsünüyoruz we karar kesin jetta ;)

• merhaba

dış hava alma motorunu garantiden bedelsiz değiştirdim. işçilik hariç 182+ kdv imiş parçanın ücreti, pozisyon motoru diye geçiyor adı.

yetkili servise arka park sensörü de taktırdım cobra master. 350 ye mal oldu.

sıra geldi daha yumuşak lastiğe. ADAC testlerine göre aklıma yatan lastik yokohama c.drive (AC01) 205/55R16
    üstünde mich. energy e3a var.
    belki yeri değil ama tavsiyelerinizi almak isterim.
    aynı ADAC testinde top listte pirelli p6 ile continental prem. cont. 2
    ve brid. turanza er 300 vardı
    ancak konfor ve gürültü olarak yoko. açık ara önde..

güvenli sürüşler...

quote:

Orjinalden alıntı: me112

merhaba değerli arkadaşlar

dr_Onur un jettacı olma sürecini okudum. etkisi oldu mu bilmiyorum
    (öyle denk geldi belki) 2. el de olsa jettlandım.

(2007 1.6 BSE manuel primeline beyaz 14500 km)

yol gürültüsü dışında, araçtan memnunum. forumda verilen opsiyon kodlarından da faydalanıp
    aracı tanıdım. sağ aynanın geri vites yeteneğini deneyemedim.
    5RQ outer right rear view mirror: convex
    diye bir opsiyon mevcut. convex umarım beklediğim anlamdadır.

climatic in dış/taze hava alma ızgarasının motoru oldukça
    gürültülü çalışıyor. galiba motoru dişlileri sıyırmış.
    yetkili servis konsolun sökülüp arızaya müdahale edileceğini söyledi
    henüz yeterli zamanım olmadı. garantiden çözülür diye umuyorum

bilgisi olup paylaşan olursa memnun olurum.

herkese hayırlı sürüşler.

• Türkiye'de bir tane göremedim 17'' Grand Prix Jantlı Jetta çok mu pahalı bu jantlar

http://www.vw.com.tr/MODELS/binek/jetta/showpopupimage.html?imageurl=i/vis_promo_polo_02_big.jpg

http://www.vw.com.tr/MODELS/binek/jetta/showpopupimage.html?imageurl=i/vis_promo_polo_03_big.jpg

Aşağıdaki jantlar en güzeli ama sadece Almanya'daki Jetta da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 29 Ağustos 2008; 19:00:42 >

• arkadaşlar jetta tsı 122 motor resmi koyabilir misiniz eniştem 140 beygir aldı motor görünümleri biraz farklı
  • bugün 122 hp TSİ yi inceleme frsatı buldum . kompresörlü abisine göre daha gürültülü çalışıyor ve görünüm olarak daha ihtişamsız görünüyor . hacmi küçük ayrıca kaput içinde ısı yalıtımı konulmamış ,anlaşılan daha az ısınıyor . şu ana kadar herhangi bir arızası bulunmuyormuş . eğer sorunsuzluğu ile kendini kanıtlarsa 102 HP lik mezalıkline nin yerini alabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: telenor

bugün 122 hp TSİ yi inceleme frsatı buldum . kompresörlü abisine göre daha gürültülü çalışıyor ve görünüm olarak daha ihtişamsız görünüyor . hacmi küçük ayrıca kaput içinde ısı yalıtımı konulmamış ,anlaşılan daha az ısınıyor . şu ana kadar herhangi bir arızası bulunmuyormuş . eğer sorunsuzluğu ile kendini kanıtlarsa 102 HP lik mezalıkline nin yerini alabilir....

sevgili telenor kaputu açıp baktığında 122 ve 140 şekilleri farklı dimi 122 likte motor arkasında kapak yok yani kablolar gözüküyor ama 140 lıkta kapak var yanılmıyorum dimi

• 122 likte de kapak var ama küçük hacimli olduğu için kaputun içi ferah kalmış . o yüzden sağdan soldan bakıldığında hortum kablo soket vs ...görüntüleri var. 140 lıkta el bile girmiyor dolayısıyla komple kapalı gibi duruyor . dünyanın ayrıntısı var 140-170 hp lik olanda....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telenor -- 30 Ağustos 2008; 18:00:28 >

• en son resim 122 dimi
  • Jettanın jant seçenekleri

• Jantlar güzelmiş ama pek tercih edilmiyor ki yollarda göremiyoruz fiyatı pahalı olmalı ya da kimsenin varlığından haberi yok Yine de benim favorim 17'' Grand Prix Jantlar içi vidalı olanlar arabaya daha bir sportif görünüm kazandırıyor. Jetta'ya çok yakışıyor katologdaki resimde hala bu aşağıdaki jant kullanılıyor bu jant opsiyoneldi ama belki kaldırılmış olabilir. Bu arada siyah Jetta'nın havası da bir başka güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 31 Ağustos 2008; 0:40:05 >

• dostum sana katılıyrum passatın 122 ik tsı motoru kaputun içinde çok küçük kalıyo ama (ne demişler küçük ama güçlü)görünüme bakmıyacaksın ama 140 ve 170 lik tsı motrlar kaputun dibinde göz dolduruyor

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • merhabalar , forumları okudum. ben opel astra 1998 1.6 kullanıyorum ve arabamı değiştireceğim yakında. bir on güne kadar. karar kıldığım araba jetta 1.4 tsi 122 hp dsg tiptronic model.. ilk defa kullanacağım bir araba olacak. ama gördüğüm kadarı ile performans olarak çok iyi gözüküyor. bu modelin comfortline versiyonunu almak istiyorum. ama biraz sıkışıklık yaşayacağım maddesel olarak. midline biraz daha kolay olacak gibi geliyor. arada bir 4-5 bin ytl fark gözüküyor liste olarak.
    1.sorum: bu model iyi bir tercih mi? (çoğunlukla şehiriçi kullanacağım,işe gelip giderken.genel olarak 100km jhız civarı.)
    2.sorum: 122 beygir yeterli olur mu? (çok hız meraklısı değilim) sollamalarda sorun olmaz yani?
    3. sorum: comfortline için o farkı vermeye değer mi.yoksa midline ile çok fark yok mu donanım olarak (biraz sıkıntıya sokacak gibi duruyor beni)
    yardımcı olursanız çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.