Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracında ya da tanıdığında TELEFLEX GFİ LPG sistemi kullanan varmı sanırım çok farklı ve güzel bi sistemmiş. Jetta da nasıl acaba Yorumlarınızı bekliyorum.
  • arkadaşlar jetta için pedal kapakları ne kadar araç otomatik
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26605842/mpage_2/key_/tm.htm

arkadaslar haydi oyumuzu kullanalımmm.....

yılın aracları oylaması segmentlere göre

• VW Almanya Jetta'da 1.4 170HP lik motoru kaldırmış onun yerine 1.4 160HP motoru koymuş ama neden hala Türkiye'de 1.4 170HP satılıyor?

Ayrıca 2.0 TSI 200HP motor var ama vergi yüzünden bize bu motor gelmiyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 30 Eylül 2008; 12:40:00 >

• http://img391.imageshack.us/my.php?image=dsc04377sw5.jpg

http://img147.imageshack.us/my.php?image=dsc04372cx5.jpg

fuardan bi kaç jetta resmi..Galiba comfortline değildi.Ama ben hiç beğenmedim.Malzeme kalitesi düşüktü ve koltukları rahatsızdı.

*TSI motordu sis farı orta kol dayama vardı.Fakat jantları farklıydı ve comfortline'a özgü krom cam çrçevesi de yoktu.Hız sabitleyiciyi unuttum, o da yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 19 Ekim 2008; 0:34:18 >

• yarın senkromeçi bozulur şanzımanı iner ...ben almayayım ....
    quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

http://img391.imageshack.us/my.php?image=dsc04377sw5.jpg

fuardan bi kaç jetta resmi..Galiba comfortline değildi.Ama ben hiç beğenmedim.Malzeme kalitesi düşüktü ve koltukları rahatsızdı.

*TSI motordu sis farı orta kol dayama vardı.Fakat jantları farklıydı ve comfortline'a özgü krom cam çrçevesi de yoktu.Hız sabitleyiciyi unuttum, o da yoktu

• arkadaşım senin gördüğün jetta tour bu sene geldi midline ile comfortline arası bir donanım seçeneği
  • quote:

http://img391.imageshack.us/my.php?image=dsc04377sw5.jpg

arkadasım fuarda cektiğin jettanın baska resimleri varsa ekleye bilirmisin?

içten veya dıstan fark etmess

•  ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

dıştan çekmedim iç döşemeleri de çekmedim.Tour mudur nedir çok kalitesiz yapmışlar

ekleyim:Hız sabitleyici de yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fever2006 -- 23 Ekim 2008; 21:35:06 >

• Arkadaşlar Jetta 1.4 Tsı 170hp nin bildiginiz sorunları var mı? Yol tutuşu nasıldır?
  • quote:

dıştan çekmedim iç döşemeleri de çekmedim.Tour mudur nedir çok kalitesiz yapmışlar

ekleyim:Hız sabitleyici de yoktu.

evet söylediğin özellikler midline ile comfortline arasında olan tour ait...

tour sana söyle izah edeyim ..

comfortine den saydıgım özellikleri cıkardıgın zaman arac tour oluyor geriye kalan herseyi comf.line ile aynı

esp , cc, arcta bulunan 12v soketler kararan iç dikiz aynası .. eve kadar aydınlatma ...yagmur sensörlü silegecler ve
    aracı cercevelerinde bulunan krom cıtalar (bu saydıklarımın farkı 3.000 ytl ye yakın ) burda saymadınım hersey tourda var ...

bu arada artık rcd300 yerine rcd 310 cd calar geliyor.. hoparlör sayısında bi değişme oldumu bilmiyorum

dösemelere ve ön konsala gelince malzemeden caldılarsa bilemem

cünkü bu aracta bulunan döseme ve ön konsol comfortline kullanılıyoo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42has42 -- 24 Ekim 2008; 1:58:23 >

• beyaz renk jetta ya çok yakışıyor.

• Hiç aklımda olmamasına rağmen bugün tanıdık bir abim paraya sıkıştığı için arabasını satmayı düşündüğünü söyledi.Araba 2006 model Jetta benzinli ve füme renkli.Bildiğim tek özelliği bu.Gerçekten hiç anlamam bu modellerden.Ben çok gezen biri olduğum için benzinli olarak kullanamam.Lpg işini düşünürüm.Ancak daha önce birkaç yerde bu arabaların bazı motorlarına lpg takılmadığını ya da sorun çıkarttığını duymuştum.Sizden ricam hangi motorlusunu almalıyım?Donanım seçenekleri nedir?(Highline,comfort vs) Alınabilecek fiyat nedir?
    NOT: 30 milyar falan dedi ama bilmediğim için pazarlık olayına hiç girmedim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Hiç aklımda olmamasına rağmen bugün tanıdık bir abim paraya sıkıştığı için arabasını satmayı düşündüğünü söyledi.Araba 2006 model Jetta benzinli ve füme renkli.Bildiğim tek özelliği bu.Gerçekten hiç anlamam bu modellerden.Ben çok gezen biri olduğum için benzinli olarak kullanamam.Lpg işini düşünürüm.Ancak daha önce birkaç yerde bu arabaların bazı motorlarına lpg takılmadığını ya da sorun çıkarttığını duymuştum.Sizden ricam hangi motorlusunu almalıyım?Donanım seçenekleri nedir?(Highline,comfort vs) Alınabilecek fiyat nedir?
    NOT: 30 milyar falan dedi ama bilmediğim için pazarlık olayına hiç girmedim ...

FSI motorlara LPG uygluması çok karmaşık oldugu için hala piayasada şiddetle tavsiye eden pek yok.Ama 1.6 102hp motoru bu forumda ve sanayide herkes öneriyor.Araç comforline olursa iyi olur.Midline yada primeline sizi tatmin etmeyecektir.Çünkü siz vectra elegance'ı da almayı düşünüyorsunuz opel forumundan biliyorum
    fiyat olarak comfortline ise normal.Fakat 2006 modellerde yol bilgisayarı eski tiplerden.Yani yarım ekranlı bişey.CD çaları mp3 çalmıyor.Böyle şeylere takmıyorsanız alınabilir.KM'si de önemli tabi ki

• Teşekkürler şu anda haber bekliyorum adamdan ona göre hareket edecem gelişme olursa yazarım ...
  • sayın taner abi ve arkadaşlar,
    sizlere bişey danışmak istiyorum ve bilgilerinize ihtiyacım var.konu şu:
    1.4 tsı 170 jetta nın yakıtı hakkında son günlerde fazla yakıyo diyolar alırsan pişman olursun felan.ama bende onu aklımdan çıkaramıyorum sizlerin bilgilerine çok ihyiyacım var.km de kaç kuruş yakıyo bilgisi olan yada 1 depoyla kaç km gidebiliyo.arkadaşlarınızdan kullanan varsa yada bilgi olan varsa lütfen söyleyin..birde şu var 2009 modellerde 160 bg yaparak yakıtta ve emisyonda düşüklük var bunun hakkında bilgisi olan varmı yakıt düşer mi ama 240 nm.
    yardımlarınızı bekliyorum şimdiden çok tşk ederim..ii akşamlar..
  • dostum sen yanlış anladın söylenenleri söylüyorum çok yakar die aklımı kaıştırdılar.ben küçük bir 30000 nufüsü olan bir yerde yaşıyorum burda öyle trafikle içli dışlı olmayacam..ondan ş.içi 14-15 ben görmem en fazla 9-10 lt arası olur.neden 160 lık yakın durmuyo sana aynı 240 nm yi eriyo sadece 0.2li gibi bi saniye farkı yar üstelik 1lt gibi yakınta düşüşlük var.uzun yolda daha da hoşumuza gidecek bi durum..biliyosun bu 170 ve 160 olayı sadece azılım ile.konular hakkında az da olsa bilgim var ama BEN SİZLER GİBİ DEGERLİ ARKADAŞLARINDA DÜŞÜNMESİNİ ALMAK İSTEDİM..normal kullanım ve agreesif kullanım olarak km yazabilirmisin?(max km)
    quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

sayın taner abi ve arkadaşlar,
    1.4 tsı 170 jetta nın yakıtı hakkında son günlerde fazla yakıyo diyolar alırsan pişman olursun felan.ama bende onu aklımdan çıkaramıyorum sizlerin bilgilerine çok ihyiyacım var.km de kaç kuruş yakıyo bilgisi olan yada 1 depoyla kaç km gidebiliyo.arkadaşlarınızdan kullanan varsa yada bilgi olan varsa lütfen söyleyin..birde şu var 2009 modellerde 160 bg yaparak yakıtta ve emisyonda düşüklük var bunun hakkında bilgisi olan varmı yakıt düşer mi ama 240 nm.

yakıt probleminiz varsa bu kadar performanslı araçla ne işiniz var???? içini karartmak gibi olmasın ama adana trafiğinde dur kalk ışıktan ışığa drag yapa yapa 15-16 litre görüyorum 100 km ortalamasında....aynı şekilde şehir içi 50 km/saat hız olacak şekilde 8 litreyede düşürüğüm oldu ama inanılmaz kastım 8 litreye düşsün şehir içinde diye....... umarım sana bir fikir vermiştir 170 hp motor konusunda.......160 hp dersen bana soğuk geliyor o seçenek İLLAKİ 170 PERFORMANS İÇİN YAKIT DİYORSAN TSI 122 AMA EN YAKIT PİNTİSİ ARAÇLAR TABİKİ 1.6 DİZEL FORDLAR VW ÖYLE YAKIT EKONOMİSİ TR YE GÖRE ÇOK OLAN ARAÇLAR YAPMIYOR......yakıt diyorsan ben sana dizel ford öneriyorum

• anladım sen bunu full şehir içi kullanmışsın benim öyle şehir içi pek yok yani dur kalk gibi.ama yakıt tankı 55 olsa gerek buda 55*3250:178ytl yakmış olur yani 178ytl/600 km: 290 kuruş gibi bi deger almış oluyo..o güce göre bişey deil aslında.
    dedigin 3.20 bmw olayına katılıyorum haklısın.benim yaşadıgın ilçede pek öyle baba denilecek araçlar yok ben 160 ps jetta ile gayet burda olanları parçalarım.tekrar yakıt konusu olarak 160 ps lerde 1lt yakıt düştü bunun şehir içine de yansıyacagını düşünüyorum..şehir dışı gayet makul degerler verecektir dostum
    bu arada ilgilendigin için tşk ederim..size daha çok sorum olacak aslında telde görüşsek daha güsel olur ama oda aracı alacagım zaman olsun ....
    unutmadan rcd 310 nasıl buldun ii bi donanım mı sende donanım derken park sessörü yani görüntülü felan nasıl buldun 2009 larda..
    quote:

quote:

dostum sen yanlış anladın söylenenleri söylüyorum çok yakar die aklımı kaıştırdılar.ben küçük bir 30000 nufüsü olan bir yerde yaşıyorum burda öyle trafikle içli dışlı olmayacam..ondan ş.içi 14-15 ben görmem en fazla 9-10 lt arası olur.neden 160 lık yakın durmuyo sana aynı 240 nm yi eriyo sadece 0.2li gibi bi saniye farkı yar üstelik 1lt gibi yakınta düşüşlük var.uzun yolda daha da hoşumuza gidecek bi durum..biliyosun bu 170 ve 160 olayı sadece azılım ile.konular hakkında az da olsa bilgim var ama BEN SİZLER GİBİ DEGERLİ ARKADAŞLARINDA DÜŞÜNMESİNİ ALMAK İSTEDİM..normal kullanım ve agreesif kullanım olarak km yazabilirmisin?(max km)
    quote:

quote:

sayın taner abi ve arkadaşlar,

yakıt probleminiz varsa bu kadar performanslı araçla ne işiniz var???? içini karartmak gibi olmasın ama adana trafiğinde dur kalk ışıktan ışığa drag yapa yapa 15-16 litre görüyorum 100 km ortalamasında....aynı şekilde şehir içi 50 km/saat hız olacak şekilde 8 litreyede düşürüğüm oldu ama inanılmaz kastım 8 litreye düşsün şehir içinde diye....... umarım sana bir fikir vermiştir 170 hp motor konusunda.......160 hp dersen bana soğuk geliyor o seçenek İLLAKİ 170 PERFORMANS İÇİN YAKIT DİYORSAN TSI 122 AMA EN YAKIT PİNTİSİ ARAÇLAR TABİKİ 1.6 DİZEL FORDLAR VW ÖYLE YAKIT EKONOMİSİ TR YE GÖRE ÇOK OLAN ARAÇLAR YAPMIYOR......yakıt diyorsan ben sana dizel ford öneriyorum

dostum ben şehir içinde full depo ile max 600 km gidebildim sakin sürünce......sert sürünce ise 350-360 km kadar gidebildim full depo ile....... şehirler arasında %100 olarak asla depo bitiremediğim için o konuda bir kesin bilgi veremiyorum......10 hp esneklik denilen yerde birazda olsa öne çıkıyor dostum......yani şöyle mesela 5. viteste 60-120 km hıza çıkman daha kolay oluyor.......ardı ardına atılan viteslerde 0.2 0.3 sn etkiliyor ama tek viteste düşük devirden yüksek devire çıkarken inan bana her hp çok değerli......olayı şöyle özetleyim sana ben.....yeni kasa 320i araçlarını kendi aracımla tereddütsüz her alanda geçebilirken yeni nesil 160 hp motorların bu konuda o kadarda iddalı olabileceğini hiç sanmam......çünkü yeni nesi 320i bmw ler 156 hp benim aracım 170 hp ve bariz olarak üstünüm güç bakımından doğal olarak 320i ye her alanda fark atıyorum sonuçta aramızda torku bırak 14 hp fark var......senin ise ilgilendğin motorda tork evet 240 nm ama hp değeri 320i den sadece 4 hp üstün yani 0-100 gibi konularda 0.2 0.3 sn fark olur ama esneklik denilen konularda da daha belirgin farklar olacaktır 170 hp jetta ile 160 hp jettanın 1000 metre kalkış test verilerini bulsak mükkemmel olur aslında......

• evet dostum rcd 310 geldi 2009 larda..park sensörü devreye giriyo arkayı ekranda görebiliyosun...aynı zamanda bu passata da geldi..
    quote:

benim aracım 2008 model.... rcd 300 bendeki radyo sistemi ayrıca park sensörleride görüntülü değil....2009 larda görüntülü mü yaptılar

• Herkese selamlar
    Arkadaşlar Jetta ile ilgili birşey sormak istiyorum. Jetta'nın hatchback versiyonu sayılan Golf kasa yeniledi gerek dış mekanda gerekse iç mekanda bence olumlu anlamda gelişmeler oldu. Jetta için ufukta iç mekanla birlikte herhangi bir kasa değişimi ya da makyaj görünüyor mu?
    Eğer böyle bir durum varsa ne zaman düşünülüyor? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevirim.

Teşekkürler...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.