Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jetta sına xenon takana arkadaşlar, arza ışığı yandımı. takanlar ne marka xenon taktılar???
  • arkadaşlar jettalarımıza en iyi ve sorunsuz xenon ne marka ve fiyatı ne kadar
  • Arkadaşlar merhaba...Bir süredir araç arıyorum ve Toyota Avensis özellikle istediğim araçtı. Ancak Jetta'da her zaman aklımın bir köşesinde olmuştur. Benim sormak istediğim Jetta'nın ses yalıtımı, özellikle süspansiyonların konforlu olup olmadığı ve yol tutuşu nasıldır? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • japon araçlarının hangisine binsem rahatsız edici yol sesi duydum ,alman araçlarında da aynı şekilde bir nebze marka modeline göre değişiyor . ama renaulttaki yumuşaklık ve bozuk yollardaki sessizlik başarısını volvoda dahi göremedim . JETTA da yol sesini absorbe etmek için mutlaka lastik seçiminiz çok i olmalı . yoksa o da bozuk asfaltta orta derecede yol sesi alıyor ... avensis muhtemelen daha sessiz olacaktır segment farkından ...
    quote:

Orjinalden alıntı: ORFEON69

Arkadaşlar merhaba...Bir süredir araç arıyorum ve Toyota Avensis özellikle istediğim araçtı. Ancak Jetta'da her zaman aklımın bir köşesinde olmuştur. Benim sormak istediğim Jetta'nın ses yalıtımı, özellikle süspansiyonların konforlu olup olmadığı ve yol tutuşu nasıldır? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• 2008 model jetta primeline aracım var.Araç daha 5 aylık.Sis farı ve kol dayama yaptırmak istiyorum.Seviste fiyatlar çok pahalı.Yan sanayi'de yaptırmayı düşünüyorum.Acaba sanayiye güvenip yaptırsammı, ne gibi sorunlarlarla karşılaşabilirim?Ankara'da tavsiye edeceğiniz bir yer varmı?Hiç yaptıran varmı?
  • Selamlar,

Zamanında kendi aracıma kol dayama (kolçak) taktırmak istediğimde servisteki yekili sonradan takılan bu aksesuarda sorun yaşandığını, müşterilerin kol dayamanın sağından solundan ses gelmesinden şikayet ettiğini söylemişti. Ben de vazgeçmiştim. Zaten VW'lerin her tarafından takır tukur ses geliyor, daha da artmasına sebep olmayayım dedim. Bilginize.

Kolay gelsin,
  • Teşekkürler bilgi için.Servis 850 tl alıp işini düzgün yapamıyorsa kim bilir sanayide ne gibi sıkıntılar çıkar.
    Yine de sorum devam ediyor, sanayide yaptırsammı?
  • Servisle sanayiyle alakası yok, sonradan takılan kol dayama orjinali gibi olmuyormuş. Bence sadece sis farı taktıracaksan, sanayiye gitmene garantiyi bozmana deymez, 100-200 ver serviste takdır derim. Ama her ikisini de illa yaptıracağım diyorsa, sanayiye gitmen ekonomik olur...
  • Aracın garantisi bozuluyormu böyle durumda.Yani far harici başka yerde sorun çıksa da garanti dışımı oluyor.?Sanayide 150-200ken fiyat, serviste 550 tl.O yüzden sanayi düşünüyorum ama yine de kararsızım.
  • Ben de artık Jetta sahibiyim. 2006 Model bir Primeline aldım. 100.000'de hiç hatası yok bütün bakımları yetkili servisinde yapılmış çok temiz kullanılmış bir araba. Eski bir Bora kullanıcısı olduğum için ne olduğunu tahmin edebiliyordum beni pek şaşırtmadı. özellikle beygir gücünden kaynaklanabilecek hantallıklarla karşılaşmadım gayet güzel bir araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

Ben de artık Jetta sahibiyim. 2006 Model bir Primeline aldım. 100.000'de hiç hatası yok bütün bakımları yetkili servisinde yapılmış çok temiz kullanılmış bir araba. Eski bir Bora kullanıcısı olduğum için ne olduğunu tahmin edebiliyordum beni pek şaşırtmadı. özellikle beygir gücünden kaynaklanabilecek hantallıklarla karşılaşmadım gayet güzel bir araba.

hayırlısı olsun arkadaşım kaça aldın acaba?
  • quote:

Ben de artık Jetta sahibiyim. 2006 Model bir Primeline aldım. 100.000'de hiç hatası yok bütün bakımları yetkili servisinde yapılmış çok temiz kullanılmış bir araba. Eski bir Bora kullanıcısı olduğum için ne olduğunu tahmin edebiliyordum beni pek şaşırtmadı. özellikle beygir gücünden kaynaklanabilecek hantallıklarla karşılaşmadım gayet güzel bir araba.

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Hantallık ancak şehirlerarası yollarda,yokuş yukarı çıkarken belli eder kendini,1.6 motor biraz yetersiz kalabiliyor,şehir içinde sorun olmaz.

Güle güle kullanın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: helmer

quote:

hayırlısı olsun arkadaşım kaça aldın acaba?

24.250 TL Peşin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Aracınız hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.Hantallık ancak şehirlerarası yollarda,yokuş yukarı çıkarken belli eder kendini,1.6 motor biraz yetersiz kalabiliyor,şehir içinde sorun olmaz.

Güle güle kullanın.

Valla öğle yemeği arasında yokuşa vurdum arabayı bana mısın demedi. Konya-Karaman arasında da düz yolda 180-200.... dedim bu arabanın freni yok galiba, hızlanırken de zorlamıyorum arabayı rahat hızlanıyor. Haaa 0-100'ü 12sn falan olabilir ama onu bir rahatsızlık olarak algılamadım ben.

• Jetta'ya binmedim ama merak ettiğim 3 soru var. Çevrmede jetta gitmiyor deniyor ama kağıt üzerinde motor gayet iyi duruyor.

1. Konfor anlamında, yolu hissettiriyor mu? (Clio kullanıyorum neden sorduğumu Clio kullananlar bilir.)
    2. Dizel araçların kadranı 260km gösteriyor ama maksimum ulaştığı hız nedir? (Kullandığım araç 65beygir, bunuda tahmin edersiniz. 120km'den sonra bisiklet oluyor araba.)
    3. Jetta kasayı bu sene veya gelecek yıl yenileme olasılığı nedir?

Cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 23 Şubat 2009; 14:46:20 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Güle güle kullanın.

Valla öğle yemeği arasında yokuşa vurdum arabayı bana mısın demedi. Konya-Karaman arasında da düz yolda 180-200.... dedim bu arabanın freni yok galiba, hızlanırken de zorlamıyorum arabayı rahat hızlanıyor. Haaa 0-100'ü 12sn falan olabilir ama onu bir rahatsızlık olarak algılamadım ben.

O zaman bu performans yetiyor demektir size.Bazı kullanıcılar,diyelim yokuş yukarı yavaş giderken sürekli vites arttırarak hızlanmak isteyebiliyor.Dizeller ve TSI buna imkan tanıyor.

Memnun kaldıysanız sorun yok.Fiyatı da iyimiş,bu paraya,bu yaşta daha iyisi olamazdı bence.

@Alfredo

Jetta'ya 1-2 kere binmiş biri olarak şunları söyleyebilirim.Araç konforlu,bana yolu fazla hissettirmedi.Fakat ben Jetta'ya bindiğim sırada Fiat UNO kullandığım için böyle bir düşünceye kapılmış olabilirim.Fakat Clio'dan konforlu olacağını tahmin ediyorum.
    2-Passat'ta dizel konusu tartışıldı.Düz yolda 240 km/h hız gören de var,220'yi geçmiyor diyen de.PASSAT konusunda son 1-2 sayfaya bakabiirsiniz.Ama bu hızlara fazla çıkmayın derim,malum ülkemizin yolları.
    3-Kasası değişmeyecek.

• deserthawk,

Cevabınız için teşekkür ederim. Clio'ya ailem ile bindiğimizde uzun yolda pek fazla tatmin edici olmuyor malesef. Filo ve şehir içi aracı olduğu aşikâr. Bunun dışında yazın aktif olarak klima kullanan biriyim, motorda istemez istemez performanslı olmuyor. Bu sebeple, motor gücü ve konforu artık çok önemsiyorum. Hız konusunda ise, yol oluyor gerektiğinde 160-170km hızlara hepimiz çıkarız ama önemli olan doğru araçlarla ve güvenli araçlarla bu hıza çıkmak.

Ben Honda Civic düşünüyorum bütçe olarak maksimum 40bin lira, katogeri olarak jetta iyi duruyor. Citroen daha ucuz ve motoru iyi kendi aracımdan büyük fark görmedim. Dizel olarak Astra'da tip olarak çok hoş ama 1.3 ve 90hp, üzüyor kullanıcıyı.

Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 23 Şubat 2009; 15:41:59 >
  • Benim eski aracım da Clio idi. Clio'yu kötülemiyorum ama Jetta'ya bindiğinizde ilk önce araç size gemi gibi gelecek.

Yol tuşuna gelince: eskiden ben otobanda Clio ile 140 km/h civarı giderken acayip kasılırdım. Devamlı tetikte olmak adamı yoruyor. Clio ile 110-140 km/h olan otoban süratim Jetta ile 140-180 km/h civarına çıktı. Daha üstlerini de gördüğüm oldu. Yol tutuşu sizi fazlasıyla tatmin edecektir.

102 BG belki ağır kalabilir ataklık konusunda ama TSI başka bir alem. Ayrıca arabada tokluğu hissediyorsunuz.

Selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

deserthawk,

Cevabınız için teşekkür ederim. Clio'ya ailem ile bindiğimizde uzun yolda pek fazla tatmin edici olmuyor malesef. Filo ve şehir içi aracı olduğu aşikâr. Bunun dışında yazın aktif olarak klima kullanan biriyim, motorda istemez istemez performanslı olmuyor. Bu sebeple, motor gücü ve konforu artık çok önemsiyorum. Hız konusunda ise, yol oluyor gerektiğinde 160-170km hızlara hepimiz çıkarız ama önemli olan doğru araçlarla ve güvenli araçlarla bu hıza çıkmak.

Ben Honda Civic düşünüyorum bütçe olarak maksimum 40bin lira, katogeri olarak jetta iyi duruyor. Citroen daha ucuz ve motoru iyi kendi aracımdan büyük fark görmedim. Dizel olarak Astra'da tip olarak çok hoş ama 1.3 ve 90hp, üzüyor kullanıcıyı.

Selamlar,

• arkadaşlar tekkelimeyle bişey söliim gecen geredede 2007 jetta 1.4 140hb araclar 251 km h gördüm mükemmel uçak gibi
  • Arkadaşlar merhaba, forumu uzun zamandır takip ediyordum, en sonunda bende Jetta TSI 122 Comfortline DSG Galaksi Gri aracımı C.tesi günü teslim aldım. Refleks gri almak istiyordum, bu renk için 3 - 3,5 ay beklemem gerektiğini söylediler.Uzun zamandır Honda Civic almayı düşünüyordum, makyajlı kasanın çıkması için uzun zaman bekledim. Sonunda Jetta almaya karar verdim, aracı 3 gündür kullanmama rağmen Jetta almakla çok doğru bir karar verdiğime inanıyorum. Aracın performansı ve vites geçişlerinden çok memnun kaldım. Bende aracımla aranıza katılmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.