Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (4 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
649.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 37fbli

yanlışın var ben d-otobanda 251 km/h hız yaptım sana tek bişey söliim ben 251 yaptım ama hadi hız limütörü var nie 200 sabitlenmiş hızı kadranda 260 km/h yazıo sen bilmiosun ekleye bilirsem resminide ekleyecem
    quote:

Orjinalden alıntı: ibhaavci

quote:

sana 140 hp nin son hızını söleim 251 km/h gördüm geçen gerede otabanında gayette erken çıktı acayip 140 lıkla ben sehir içi 7.6 lt gördüm çok mükemmel arabamı satsam yine jetta 140 hp alırım o da model yükseltmek için
    quote:

Orjinalden alıntı: tsi delisi

cevaplarınızı tek tek okudum nette bi tane 170 hp jetta buldum ama km'si 40.000e dayanmış bitanede 140hp'lik var o daha 3.000 km'de acaba performans çok mu farkeder kullananlar bilgilendirsin beni bide aralarında çok yakıt farkı olur mu?

bence jettanın donanım olarak passattan tek farkı elektromekanik park freni ayrıca passatta 140 hp ve 170 hp yok nette bulduğum iki araçta siyah jetta ben biraz daha 140 hp'ye sıcak bakıyorum acaba yanlış mı yapıyorum:(

140 hp'nin son hızını bilen var mı??

Arkadaşım 251 km/h yaptığına eminmisin???

TSİ 140 hp lerde hız limitörü var 220 km/h nin üzerine çıkmaz, bu yüzde 140 lıkların max surati 220 km/h

Sebebini bende bilmiyorum niye 220 km de limitör var, hatta gariptir 170 hp lerde hız limitörü yok

Ben üç defa denedim güzel bi şekilde hızlanırken 220 geldiğinde bir anda kesiliyor, servisde söyledi hız limitörünün olduğunu

260 veya başka bi şey yazmasının pek önemi yok, önceki arabam 2004 vectra 1.6 comfort du ondada 260 yazıyorsu ama 190 çıkma için baya bi yırtınıyordu.

belki sizin araçda limitörün iptal olması gibi bir durum olmuş olabilir.

• quote:

arkadaşlar size bişey danışacam jetta 1.4 tsı 140 hp veya 122 veya 170 sizin arabaların ön takımlardan çukurlara girince dağınık bi ses gliomu yoksa benim kindemi bi problem var

Bu tarz bir ses hiç duymadım arabada. Servise uğrayın bir ara isterseniz.
  • Umarım yükleyebilmişimdir. İşte prestij, işte kalite, işte ekonomi.....

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan40 -- 4 Mart 2009; 1:56:26 >

• quote:

arkadaşım düzyolda daha zor ne demek ya sen herhalde 90 km/h yi geçmiosun obelli herkesi kendin zannetme fanatik im o doğru bikeren esp önemli ama öle her yolda değil esp açıkken tsı motorla bi gaza yüklenin araba acayip pati çekio 2.vit 3.vit acayip hemde bide kapalı iken gaza yüklenin daha az pati çekio hatta çekmio gibi bişey bu dediğimi bi deneyin diyorum derserthawk sen deneme 90 kmh da olmuo sana göre değil

Bana bak arkadaşım,VW forumunun bir saygınlığı var,Passat konusuna gir,bir şeyler kaparsın belki.Adamın canını sıkma,sen kafanı da ferah tut,BMW ile senden daha yüksek hızlara da çıktım ben.Tehlikeli ama bir daha yapmam.

Otomobil genel bölümüne git,konu aç,düz yolda 250'yi görüyorum rahatça diye,bak bakalım ne diyorlar sana?Adam 170 HP Jetta ile 250'ye rahatça çıkıyorum dedi,demediklerini bırakmadılar.Onların yaptığı da doğru değil,fanatiklik de.

Sizin yüzünüzden forumda Jetta ile kafa buluyorlar,forumda yenisin,muhabbetleri bilmezsin.

Gökhan40 arkadaşım,

Fotoğraflar çok güzel,Jetta'nın klas bir görüntüsü var,özellikle arkası.Güle güle kullanın.

• Gökhan40 arkadaşım,

Fotoğraflar çok güzel,Jetta'nın klas bir görüntüsü var,özellikle arkası.Güle güle kullanın.

Çok teşekkürler Deserthawk

Ancak eklemek istediğim bir husus var. Forumda daha sakin ve ölçülü bir uslupla mesajlaşalım. Bu tarz ne siz değerli Jetta sahiplerine yakışıyor nede araçlarınıza yakışıyor. Bu sözlerim tüm kullanıcılar için geçerlidir. Tüm forum arkadaşlarıma saygı sevgi ve muhabbetlerimi iletiyor, saygılı, sevgili, ölçülü paylaşımlar diliyorum. Saygılarımla Gökhan.

• Golf ve Jetta 140hp modellerinde bende limitör var diye biliyorum. ÇÜnkü hoşuma giden ve ilgimi çeken modeller olduğundan araştırdım.
    En somut kanıt youtube videoları 140 hp olan modellere bakın hepsi 220'de takılıyorlar.
    Bunun en önemli sebebi güvenliktir.
    170hp olan Golf ve Jetta'larda sadece 30 hp fark yoktur. En önemli farklardan birisi yüksek hızlarda daha güvenli olan süspansiyon sistemi farkıdır. Servisede sorarsanız 170 hp ve 140 hp modellerin süspansiyon sistemi açısından soğal olarak yol tutuş açısından farkları olduğunu öğrenebilirsiniz.
    Kadranda yazan değerler çok fazla bir şey ifade etmiyor. Maliyeti düşürme amaçlı bir çok marka ve modelde aynı kadran kullanılıyor. 105 hp Caddy, 102 hp Jetta modellerinde de 260 gösteren kadran var. Bu aracın son süratinin 260 olabileceği manasına gelmiyor.
    260 yapan 170 hp Jetta'ya gelince, o araç 170 hp ve o süratin yokuş aşağı olduğunu yapan kişi kendisi belirtiyor zaten.
    170 hp modellerin fabrika tarafından 228km/h verilen son hızının yokuş aşağı 250'lere ulaşması çok anormal değil. Kaldı ki kadran sapmalarını hesaba katmıyorum.

• siz beni tamamen yanlış anlamışınız ben düz yolda rahat 250 yaptım demiorum nie düz yolda 250 yapmasın diorum arabam gercekten iii gidiyor rahatça derken hafif rampa idi bide şu limütör olayı sizi inandırmak zorunda değilim ben gördüm zaten servise gittim sordum bu na sıl 250 yaptı kadranda bi sorun falanmı var ama sorun yok dediler olabilir dediler benim 2 sene önce sattığı 2000 model astra clasıc sw vardı 220 hatta 220 nin altında bi çizgi varaya kadar geldi bu nasıl oluyo anlamadım gerçekten yaptım servis te olabilir dedi
  • bide benim arabanın on yay ve suspansion arka yay ve suspansıon dan cukurlara gırdımmı çıkıo sizde çıkmıomu bide kolonlarda bas vurdum mu kapı içlerinden oynama sesi geliomu eğer bunlar benim arabanın sorunu ise ne yapmalıyım
  • diyelim ki limitör var bunu devre dışı bırakmak mümkün mü acaba? ben kadran olduğu için demedim basar diye yanlış anlıyorsunuz ben arabaya güvenerek diyorum beygirine ve torkuna güvenerek dedim böyle bişeyi yoksa bende biliyorum onunla alakası olmadığını lütfen herkes biraz daha sakin olsun burda tartışmıyoruz bilgi paylaşıyoruz herkese selamlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhan40

Umarım yükleyebilmişimdir. İşte prestij, işte kalite, işte ekonomi.....

Aracınız hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız binin...çok da güzel maşallah
  • quote:

diyelim ki limitör var bunu devre dışı bırakmak mümkün mü acaba? ben kadran olduğu için demedim basar diye yanlış anlıyorsunuz ben arabaya güvenerek diyorum beygirine ve torkuna güvenerek dedim böyle bişeyi yoksa bende biliyorum onunla alakası olmadığını lütfen herkes biraz daha sakin olsun burda tartışmıyoruz bilgi paylaşıyoruz herkese selamlar..

Servisle görüşüldüğünde kaldırılabilinir limitör, ama servis bunu kabul edermi emin değilim.
  • GOLF JETTA TDI AMA MAVI I NE ISDIR ANLAMADIM SIZ DAHA IYI BILIRSINIZ

AYRICA DAHA ONE YAYINLANDIYSA OZUR DILERIM

LINK:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 28 Şubat 2009; 15:58:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

GOLF JETTA TDI AMA MAVI I NE ISDIR ANLAMADIM SIZ DAHA IYI BILIRSINIZ

AYRICA DAHA ONE YAYINLANDIYSA OZUR DILERIM

BLUEMOTION olabilir
  • quote:

quote:

diyelim ki limitör var bunu devre dışı bırakmak mümkün mü acaba? ben kadran olduğu için demedim basar diye yanlış anlıyorsunuz ben arabaya güvenerek diyorum beygirine ve torkuna güvenerek dedim böyle bişeyi yoksa bende biliyorum onunla alakası olmadığını lütfen herkes biraz daha sakin olsun burda tartışmıyoruz bilgi paylaşıyoruz herkese selamlar..

Servisle görüşüldüğünde kaldırılabilinir limitör, ama servis bunu kabul edermi emin değilim.

servis niye kabul etmiyor ki onu anlamadım parası ile değil mi bu iş?
  • quote:

quote:

quote:

servis niye kabul etmiyor ki onu anlamadım parası ile değil mi bu iş?

Yetkili servis büyük ihtimalle kabul etmeyecektir.Çünkü,aracın üzerinde oynama yapacaklar.Fabrikanın yaptığı bir şeyi boz(a)mazlar.

Ama sanayide yaptırabilme ihtimaliniz var.Çünkü onların hesap vermek zorunda oldukları bir üstleri yok.Yetkili servis,detaylı fatura kesiyor sonuçta.

Ama Doğuş bu.Belli olmaz,para için yapmayacakları şey yok.170 HP motora chiptuning yapıp 210 HP'ye çıkartırız diye aramışlar bir kullanıcıyı.

En iyisi sorun.

• teşekkür ederim bilgi verdiğin için
  • aranızda chip tuning yaptıran varmı veya ben yaptırsam önerirmisiniz zararları varmıdır
  • VW PASSAT ve VW JETTA ikisi yanyana ve ayni renk. Böyle bir tesadüf olurmu

Saygilar Yasin
  • ikiside çok tatlı ama yaaa
  • Çok teşekkürler, allah kimseye kaza bela vermesin ,keyifle binmek nasip etsin.

quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

quote:

Orjinalden alıntı: gökhan40

Umarım yükleyebilmişimdir. İşte prestij, işte kalite, işte ekonomi.....

Aracınız hayırlı uğurlu olsun..kazasız belasız binin...çok da güzel maşallah

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.