Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
650.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m-r-t-c-n

quote:

Orjinalden alıntı: gökhan40

Umarım yükleyebilmişimdir. İşte prestij, işte kalite, işte ekonomi.....

aracınıza öncelikle nazardeğmesin dierek başlıyorum...

cam flimlerinizin numarası kaç? muaynerde sorun yaratırmı?
    aynı araçtan bizdede mevcut fakat fsı olanı malesef gerci o da iyiyi de işte tsı ayrı bi zevk tabi yakıt ortalamanızda ise sanırım eğimli bir yoldaki veri cünkü 3,5 görme olasıgı nadir bizim gördügümüz en düşük değerler 3,9 du en son fakat gayet iyiy bi veri diyemedende geçemem doğrusu... 122 likte olsa tsı tsı dır kullandım hem vw passat 1,4 tsı 122hp sini hemde vw golf tsı 140hp sini süper bi makineler özelliklede benim gibi yaş 20 olunca adrenalinde fazla olunca basmamak elde değil doğrusu güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler dilerim...

Mert arkadaşım çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için. Aslında bu değeri yokuş aşağı gidişlerde 1.9 lt gibi değerlerde gördüğüm oluyor. Resimde gördüğün 3.5 lt kırıkkale, keskin ilçesinde geçerken yakaladığım bir ortalama, yol dümdüz veo kadar kaliteli bir asfalt kullanılmışki sanki araç mermer üzerinde gidiyor gibi hissediyorsun, yol sesi tamamen kesiliyor ve TSI nin o muhteşem homurtusunu azda olsa duyma şansım oluyordu. 122 SEçmemdeki tek sebep , Passatta kullanılmış olmasıdır. 140 ve 170 hp TSI ler passatta kullanılmadı. Vw hiçbir zaman Passat ta motor denemesi yapmaz. Yani araç kullanıcı eline geldikten sonra en az sorunla karşılaşılan ( motor olarak) passattır. passtta ise TSI 122 den başka 1.4 hacimli motor kullanılmamıştır. Durum böyle olunca 140 ve 170 hp lik motorların henüz kullanıcı üzerinde bir test aşamasında olduğunu görüyoruz. Şuana kadar hiç beni üzmedi üzmez inşallah. Mert arkadaşım cam filmleri sanırım ön 1 numara ,arka ve yanlar ise 2 numara olması lazım ben taktırmamıştım filmleri. Araba şuan 1 yaşını bile doldurmadı muayene aklıma bile gelmiyor ]. Dün bir trafik polisinin aracındada çok koyu renkte cam filmleri vardı. Ben jetta gibi bir araca problem çıkaracklarını sanmıyorum çünkü plakam 06 . Türkiye de bir çok şehir gezdim en fazla cam filmi kullanılan şehir ankara sanırım. Malum brokratlar, milletvekilleri ,bakanlar, resmi hizmete mahsus araçlar, Askeri araçlar... yani bu kadar çok filmin içinde ben hiç ceza yazanı görmedim Ankarada. Bazı arkadaşlar cam filminin polis tarafından çizildiğini filan söylüyorlar forumda sanırım ankarada değiller. Benim aracımı bir polis durduracak ve cam filmimi çizecek haaa valla doğduğuna pişman ederim onu. Nasıl izin veriyorlar anlamıyorum çizmelerine. Birde şöyle bir durum var. Aracın markasına görede işlem yapılabiliyor. Adam şahine zift gibi filmi döşemiş, 18" cant takmış müzikte son ses geziyor :D ee poliste gel bakıyım bir çizeyim diyor. Saygılarımla Gökhan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan40 -- 4 Mart 2009; 1:57:53 >

• Merhaba Jetta'cılar. Ben de sanırım sizlere katılacağım. Bugün 2006 1.6 Midline (gümüş gri)'ye 25.500'e pazarlık yaptık. Araç 90.000'de servis boyasız dedi. Benim merak ettiğim şey sizce bu arabanın fiyatı uygun mu? Bir de Donanım olarak farkları ne jettaların teşekkür ederim.
  • arkadaşlar sadece 2 kişimi var zenon da tecrüesi olan lütfen paylaşalım çok istiyorum taktırmayı ve sizden yardım istiyorum
  • kara_caddy

Pazarlık yaptığınız jettanın boyananı değişeni yoksa iyi fiyat. Ancak aynı fiyata daha düşük km de jetta bulabilirdiniz. Bildiğiniz gibi Jettanın 3 adet donanım çeşidi var.

Primline- Başlangıç seviyesi(Baz) 34 donanım özelliğine sahiptir.

Midline- biraz daha donanımlı 37 donanım özelliğine sahiptir.

Comfortlıne Jetta ise hem primline den hemde midline den çok fazla özelliğe sahip. Passat comfortlıne ile birebir tüm özellikleri aynıdır. 61 donanım özelliğine sahiptir.

• quote:

Orjinalden alıntı: 37fbli

arkadaşlar sadece 2 kişimi var zenon da tecrüesi olan lütfen paylaşalım çok istiyorum taktırmayı ve sizden yardım istiyorum

37fbli

Biliyorsundur Jettalarda xenon farlar opsiyonel bile takılmamaktadır. Bu nedenler yaptırmak istediğin xenonlar orjinal olmayacaklar. Eğer aracının garanti süresi bitmişte KALİTELİ olmak şartıyla xenon taktırabilirsin. Vw yeni nesil araçlar elektronik bakımdan yoğun bir yapıya sahiolerdir. Aracın herhangi bir yerine yaptığın elektronik bir aparat yada dediğin gibi xenon aracanın beyninde sıkıntılar yaratabilir. Yinede sen bilirsin . xeononlar jettalara çok yakışıyor bir kaç kez bende gördüm. Senin için işte resimler.

/>

• bilgiler için saol ben ozaman yapacak bişey yok xenon için 1300 tl felan gözden çırkarmam gereki oilk resimdeki far orjinal bosh un malı ve almanyada standart gibi bişey bunlar 800 900 tl civarında piyasada yani 900 olsa mtec xenon 600 civarı yenileri 1500 gibi bi fiyat ama arabanın nasıl değişeceğini tahmn edemiyorm bmw den audı den farkı kalmaz
  • VW Jetta 1.4 TSI 7 vites DSG sansiman 160ps

1.4 TSI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazPacino -- 8 Mart 2009; 11:18:36 >

• jantlar güzelmiş yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 8 Mart 2009; 12:00:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

VW Jetta 1.4 TSI 7 vites DSG sansiman 160ps

1.4 TSI

olay budur fakat benim buna binmem için aracın manuel olması lazımki debriyajdaki o asil gücü hissetmem gerekiyor heleki yüksek devirdeki aragaz ve turbo sesi adrenalin bu olsa gerek bu arabada

• Arkadaşlar merhaba, aracımı geri vitese takdığımda arka vites lambalarından sadece sağdaki yanıyor. Her ikisininde yanması gerekmiyor mu? Soldaki arzalı mı acaba? Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalkasap

Arkadaşlar merhaba, aracımı geri vitese takdığımda arka vites lambalarından sadece sağdaki yanıyor. Her ikisininde yanması gerekmiyor mu? Soldaki arzalı mı acaba? Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? Teşekkürler

normalde zaten sağda var sol sisfarı oluyor ama hellanın farları var dsıs cercevedeki bos yerlere kırmızı led takılıyor ve dıs sis farı iç ise geri vites lambası oluyor da onunda maliyeti baya bi var yani bu durum gatet nnormal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalkasap

Arkadaşlar merhaba, aracımı geri vitese takdığımda arka vites lambalarından sadece sağdaki yanıyor. Her ikisininde yanması gerekmiyor mu? Soldaki arzalı mı acaba? Bilgisi olan varsa cevap verebilir mi? Teşekkürler

Aynı şeyi ben de düşünmüştüm,sorun yok.Geri vitese takınca sadece sağda yanıyor.Arka sis farını yakınca da sadece solda yanıyor.Eski araçlarda hem geri vites hem de sis farları çift taraflı yandığından sorun var diye düşünüyoruz.

Bence çift taraflı yanması daha iyidi.Daha estetik duruyordu.
  • 2.0 TDI için birşeyler söyleseniz :) Ben düşünüyorum da.
  • Arkadaşlar merhaba

Jettaların tavan kaplaması ile ilgili sorun yaşayan varmı. Kabarma ve açılma problemi var benim aracımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremtrb61

Arkadaşlar merhaba

Jettaların tavan kaplaması ile ilgili sorun yaşayan varmı. Kabarma ve açılma problemi var benim aracımda

resimleri görmeden bişe diymeeyiz ama su var şimdi kaplama yapılırkenki hali önemli en ufak bi kabarcıgı affetmiyor o kesin gecmiş olsun umarıım gecer en kısa sürede...
  • merhaba jetta almayı düşünüyorum VOLKSWAGEN JETTA 1.6 COMFORTLINE 102 HP alabilirsem ama alamazsam VOLKSWAGEN JETTA 1.6 MIDLINE 102 HP almayı düşünüyorum albeam var lpgli bu model tutulmayan model araba ağır bu modelde diyenler var yakıt lpgsiz idare edermi 10000 km falan yapmaktayım yılda bu modeli kullanan lpgli ve tüm kıyaslamaları ile bana karar vermemde yardımcı olursanız sevinirim bu bölümü hepsini okudum
  • 1.6 102 HP konusu defalarca tartışıldı.Bu motor uzun süredir kullanılmakta,sorunsuzluğu ispatlanmıştır.Fakat yakıt tüketimi konusunda bonkördür.Şehir içinde 10.5 lt/100 km.nin altına düşmeniz zor.Tabi burada trafiğin yoğun olduğu şehirlerden bahsediyoruz.

LPG kıyaslamasına ise girmeyeceğim,hesabınızı siz yapacaksınız.LPG maliyetini hesaplayın,yılda yaptığınız km.ye göre dizel-benzinli farkını hesaplayın.Ne kadar sürede amorti edeceğine bakın.

Performans beklentiniz olmasın,mesela benim beklentim yok aracım yeterli geliyor,başkasına göre benim araba "çekmiyor".O yüzden isteklerinizi belirleyin.1.6 102 HP'de amaç aynı kaliteye daha ucuza ulaşmaktır.Güvenlik ve donanım olarak TSI-FSI-TDI'dan farkı yok.

Kalitesine,donanımlarını beğeneceğinize eminim,Almanlar sağlamlığı ve kalitesiyle bilinir.

Hayırlı olsun.
  • Primeline ve midline sahibi olanlar!!! hiç confortlinedaki krom cam çerçevesini kendi aracına uygulayan varmı?Ben bi sitede gördüm komple krom cam çerçevesini ama cesaret edip sipariş edemedim.Acaba kötümü durur diye veya elime sağ sağlim ulaşırmı diye tereddütlerim var.Ben Ankara'dayım internetteki adres İstanbul.Hiç duyan, taktıran varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: plt51

Primeline ve midline sahibi olanlar!!! hiç confortlinedaki krom cam çerçevesini kendi aracına uygulayan varmı?Ben bi sitede gördüm komple krom cam çerçevesini ama cesaret edip sipariş edemedim.Acaba kötümü durur diye veya elime sağ sağlim ulaşırmı diye tereddütlerim var.Ben Ankara'dayım internetteki adres İstanbul.Hiç duyan, taktıran varmı?

Bence kendiniz takmayın (eliniz yatkın değilse bu işlere),benim bir arkadaşım sanayide yaptırdı,gayet de güzel oldu.
  • arkadaşlar ben rns510 navigasyon almak istiyorum nerden alabilirim ve fiyatlar nelerdir bilen arkadşlardan bilg almak isterim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.