Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
650.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu söylediğim bütün değerlerin fotoğrafını çekip en kısa zamanza buraya ekliyeceğim bilgilerinize sunarım ...
  • arkadaşlar bende askerden geliyorum ve jetta düşünüyoruım 1.4 tsi comfortline önerirmisiniz acaba ilk defa sedan kullanıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

arkadaşlar bende askerden geliyorum ve jetta düşünüyoruım 1.4 tsi comfortline önerirmisiniz acaba ilk defa sedan kullanıcam

Tabi ki öneririm.
  • Merhaba arkadaşlar

Az önce volkswagen sitesinden kontrol ettim de

Jetta ların 1.6 Motor TDI DIZEL olanları yok mu acaba?

Gördüklerim hep 1.4 1.6 TSI olanlar
    yada
    1.9 ve üstü TDI olanlar

1.4 yada 1.6 TDI modeli yok mu ki bu aracın?
    Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

Merhaba arkadaşlar

Az önce volkswagen sitesinden kontrol ettim de

Jetta ların 1.6 Motor TDI DIZEL olanları yok mu acaba?

Gördüklerim hep 1.4 1.6 TSI olanlar
    yada
    1.9 ve üstü TDI olanlar

1.4 yada 1.6 TDI modeli yok mu ki bu aracın?
    Teşekkürler

şu an için yok ama gelecek diyorlar
  • askerden geldiğine göre gençsin bence sedan bir araba alma daha çok coupe tarzı arabalara bak nasık olsa evlenince bol bol sedan araçlara binersin.
    quote:

Orjinalden alıntı: okko

arkadaşlar bende askerden geliyorum ve jetta düşünüyoruım 1.4 tsi comfortline önerirmisiniz acaba ilk defa sedan kullanıcam
  • Bence jettadan vaz geçme...
  • Sevgili Jetta kullanıcıları, aracınızda hangi lastikleri kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Bu yaz tatile çıkmadan önce lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan kullandığım michelin energy. Artık eskidiğinden midir yoksa bu lastikler yeterince sesiz değil midir bilmiyorum ama yol sesi beni rahatsız ediyor.
    Sırasıyla 1-Sessizlik 2- Yol tutuşu 3- Dayanıklılık bu üç özelliğin birarada olduğu bir lastik var mıdır?

Not: Özellikle, daha önce farklı marka lastikleri deneme imkanı bulmuş karşılaştırma yapabilecek
    arkadaşlar cevaplarsa daha sağlıklı olur. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.izgi -- 20 Mayıs 2009; 23:25:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

quote:

Orjinalden alıntı: ERDI

RCD 310 bu heralde
    http://www.volkswagen.at/files/at/element/text_pic/1846618223.jpg
    bana eskisinden dandik gibi geldi...

RCD 300 ve RCD 300 MP3
     ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

RCD 500 ve RCD 500 MP3

RCD 310

RNS 310

RCD 510

RNS 510

RNS MFD DVD ve RNS MFD2 DVD

A.B.D. için üretilen özel modeller. Bunda SIRIUS UYDU (SATELLITE) RADYO OPSİYONU VAR

A.B.D. için üretilen en ucuz model. Tek sıra LCD ekran ve döner ayar düğmeler.

R 100 - EN BAZ VE BASİT MODEL, SADECE RADIO, CD ÇALAR HARİCEN BAĞLANIR

RCD 200 CD ÇALARI VAR AMA EKRAN KÜÇÜK

RNS510 GPS içeren model jettalarda var mı acaba?

Yada hangi model seçeneğinde mevcut acaba? Ciddeb çok hoşuma gitti. Tama diğerleri de güzel ama bu ayrı bir güzelmiş de...

• quote:

Orjinalden alıntı: hakan.izgi

Sevgili Jetta kullanıcıları, aracınızda hangi lastikleri kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Bu yaz tatile çıkmadan önce lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan kullandığım michelin energy. Artık eskidiğinden midir yoksa bu lastikler yeterince sesiz değil midir bilmiyorum ama yol sesi beni rahatsız ediyor.
    Sırasıyla 1-Sessizlik 2- Yol tutuşu 3- Dayanıklılık bu üç özelliğin birarada olduğu bir lastik var mıdır?

Not: Özellikle, daha önce farklı marka lastikleri deneme imkanı bulmuş karşılaştırma yapabilecek

Arkadaşlar yok mu bi cevap verecek?
  • FSİ Jettası olupda yakıttan tasaruf etmek isteyenler!
    LPG uygulaması yapılıyor ve giderek yaygınlaşmaya başlamış.Biyat biraz tuzlu olsada uzun yolda 125 kuruş yaktığı söyleniyor.Siz ne dersizini değermi sizce?Link aşşağıda

http://forum.donanimhaber.com/m_31366874/mpage_1/key_//tm.htm#31823325

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdor -- 22 Mayıs 2009; 0:44:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan.izgi

Sevgili Jetta kullanıcıları, aracınızda hangi lastikleri kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Bu yaz tatile çıkmadan önce lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Şuan kullandığım michelin energy. Artık eskidiğinden midir yoksa bu lastikler yeterince sesiz değil midir bilmiyorum ama yol sesi beni rahatsız ediyor.

michelin ben kullanıyorum çok memnunum
  • Arkadaşlar hala komple krom cam çerçevesini yaptıramadım aracıma.Daha doğrusu bulamadım Ankara'da.Acaba cam çerçevelerini folyo ile kaplatsam nasıl olur.Hiç yaptıran varmı?Foto falan varsa paylaşabilirmi?Ya da krom çerçeve yaptıracağım bir yer varmı bildiğiniz?
  • bu arabada xenon far yokmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: plt51

Arkadaşlar hala komple krom cam çerçevesini yaptıramadım aracıma.Daha doğrusu bulamadım Ankara'da.Acaba cam çerçevelerini folyo ile kaplatsam nasıl olur.Hiç yaptıran varmı?Foto falan varsa paylaşabilirmi?Ya da krom çerçeve yaptıracağım bir yer varmı bildiğiniz?

Bulursan bana da söyler misin? Araba siyah ve müthiş yakışacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmnankara

quote:

Orjinalden alıntı: plt51

Arkadaşlar hala komple krom cam çerçevesini yaptıramadım aracıma.Daha doğrusu bulamadım Ankara'da.Acaba cam çerçevelerini folyo ile kaplatsam nasıl olur.Hiç yaptıran varmı?Foto falan varsa paylaşabilirmi?Ya da krom çerçeve yaptıracağım bir yer varmı bildiğiniz?

Bulursan bana da söyler misin? Araba siyah ve müthiş yakışacaktır.

Aslında internetten buldum.Biri eliftuning sitesi, ordan alcaktım ürün stoklarda kalmadı denildi 3 ay sonra gelcekmiş.Diğeri de; şimdi yeni bi site buldum öz-ar elektronik diye, ona da güvenemiyorum,yeri Gebze'deymiş.Keşke bide Ankara'da bir yer olsa da hemen yaptırsam şu aksesuarı.
    Bu arada benim araç ta siyah.Jettacı arkadaşlardan değişik fikri olan varsa onlarında fikirlerini bekliyorum.Mesela folyo falan geçsek nasıl olur, deneyen yaptıran varmı?

• Arkadaşlar merhabalar.

http://resim.donanimhaber.com/m_32010666/tm.htm

Yukarıdaki başlıkta Jetta 115 FSI motor ile ilgili bazı sorularım oldu ve sağolsun arkadaşlarımız yardımda bulundular. Satın almak için tekrardan bir Jetta bulduk. Bu araç ise 2006 model 102 beygirlik bir motora sahip. (FSI yada TSI bilgimiz yok)

115 beygir FSI motor ile ilgili bir çok bilgim oldu. Şimdi sizlere danışmak istediğim, 102 beygirlik bu motor, 115 likten sonra çıkan motor modeli midir? 115 beygirlik motora göre avantaj ve dezavantajları var mıdır? Bu konu hakkında da bizi aydınlatırsanız çok sevinirim.

Jetta başlığının ilk mesajından itibaren okumaya başlıyorum, muhtemelen aradığım bilgiler vardır. Yinede bilgi verirseniz çok müteşekkir olacağım.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: rds

Arkadaşlar merhabalar.

http://resim.donanimhaber.com/m_32010666/tm.htm

Yukarıdaki başlıkta Jetta 115 FSI motor ile ilgili bazı sorularım oldu ve sağolsun arkadaşlarımız yardımda bulundular. Satın almak için tekrardan bir Jetta bulduk. Bu araç ise 2006 model 102 beygirlik bir motora sahip. (FSI yada TSI bilgimiz yok)

115 beygir FSI motor ile ilgili bir çok bilgim oldu. Şimdi sizlere danışmak istediğim, 102 beygirlik bu motor, 115 likten sonra çıkan motor modeli midir? 115 beygirlik motora göre avantaj ve dezavantajları var mıdır? Bu konu hakkında da bizi aydınlatırsanız çok sevinirim.

Jetta başlığının ilk mesajından itibaren okumaya başlıyorum, muhtemelen aradığım bilgiler vardır. Yinede bilgi verirseniz çok müteşekkir olacağım.

Saygılar.

jetta kulübünün yazlıarını okursanız aradığınız sorulara cevap bulacaksınız

• Hocam şu an 8. sayfadayım tam bilgi edinemedim. Okumaya devam.

Ekleme : Arkadaşlar bulunan araç 2006 model Comfortline. İlk sayfada 2008 model Jettanın özellikleri var. Mesela bu araçta hız sabitleyici var mıdır bilemiyorum. İlk sayfadaki listeye göre 2008 modellerde standart gözüküyor. Kafam karıştı biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rds -- 4 Haziran 2009; 22:05:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Hocam şu an 8. sayfadayım tam bilgi edinemedim. Okumaya devam.

Ekleme : Arkadaşlar bulunan araç 2006 model Comfortline. İlk sayfada 2008 model Jettanın özellikleri var. Mesela bu araçta hız sabitleyici var mıdır bilemiyorum. İlk sayfadaki listeye göre 2008 modellerde standart gözüküyor. Kafam karıştı biraz.

sayın rds sorularınızı şimdi sorun tek tek cevap vereyim bildiğim kadarıyla
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.