Tavandan tabandan oh bide yandan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VW otomobillerinde gıcırdama (3. sayfa)
-
-
Tavandan su akmada VW'de sanırım kronik bir durum. Bir kaç kişide ben de gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zkurt86 -- 28 Ocak 2021; 23:34:15 > -
Teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokusta park halinde sasi esnemesi yapiyor. O ses toyota chrda da oluyor bir miktar
quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyenGeldi polocu, niye gocundun
"Polocu geldi, gacinnnn" diyeceksin :D
quote:
Orijinalden alıntı: cormenMQB'den önce de vardı hocam.
Doğrudur, uzun vadede deneyimlemediğim için bilmiyorum. Ama geneli dediğim gibi MQB sonrası araçlarda mevcut.
İşte Vw işte kalite (!) ,
Volkswagen, Das Auto .
Passat B8'de soğuk havalarda hafif gıcırdama duyuyorum. Ama benim asıl rahatsızlığım hayalet ekrandan gelen trim sesleri, özellikle bozuk yolda resmen illallah ettiriyor.
-
Golf v tede vardı benim soğukta hep gelirdi o ses.
-
Aha yakaladım alman malını savunan bir Türk buldum AHAHAHAHAHAHAHSHADBSHDHASDHASDHASHDASHSHAHDHBSDBJHDASBJKVHADVBULJRVBONSKDSFKÇNBAİDLFKŞJKŞRABÇSADA
-
bizim l300 den de gıcırtı sesleri geliyordu bi ara. gresörlükten gres bastılar ama ses yine başladı. en son alt,üst salıncağı değiştirince düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 29 Ocak 2021; 0:9:49 > -
Süspansiyonlardan geliyor, özellikle soğuk havalarda -
bende Audi A3 var, 2008 model. Soğuk havalarda gıcırdıyor hakkaten.
-
Gıcırdama arka veya ön salıncaklardan yapar muhtrmelen. Bunları değiştirdğinizde düzelebilir ama kronik bir sorun haline nasıl gelebilir onu anlamadım..
Viraj demir lastikleri ve/veya amortisör üst takozları. Z rotlardan falan da gelir de bozulunca onu anlarsınız herhalde. :)
-
vw bora aracımda da dediğiniz problem var. Soğuk ve yağışlı havalarda kasisten geçtiğimde ön süspansiyondan gacırt gucurt ses geliyor ön takımın parçalarını yakın zamanda yenilettim üstelik. Kaynağını bilmiyorum. -
viraj demir kauçuğu diye biliyorum o gıcırtının sebebi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Tuna MirlivaAha yakaladım alman malını savunan bir Türk buldum AHAHAHAHAHAHAHSHADBSHDHASDHASDHASHDASHSHAHDHBSDBJHDASBJKVHADVBULJRVBONSKDSFKÇNBAİDLFKŞJKŞRABÇSADA
Yaş kaç pardon ?
Iyi yapmissin satip hollandcigim bak burada Turkleri iyi asagilamislar yorumlarda. Turkenhond lar akulu araba yapmislar birde yuzyilin icadi gibi tanitmislar falan filan demisler. Tr ye muttefik gorunup dusmanlik yapan milletten araba alinmaz, yemek yedigin kaba pislemeye benzer.
Özellikle soğukken burç gıcırdaması kronik sorun. Benim 7.5 golfte de var, B8 passatta da var. Serviste gres gibi bir şey kullanıyorlardı geçici süreliğine kesiyordu sesi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X