Şimdi Ara

VW otomobillerinde gıcırdama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
2
Favori
7.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugune kadar sırasıyla polo> golf 7 ve golf 7.5 araçlarım oldu.Hepsinde soğuk ve yağmurda kasisden geçerken gacırdama sorunu var.Hangi ustaya gitsem normal diyor.

Koskaca vw bi reno fiat kadar olamıyormu ? Yıllardır şu gacırdama sorununa bir çözüm bulaadılar.

VW si olup bu sorunu yaşamayan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

14 yaşında Jetta kullanıyorum. Gıcırdamayı sizden duydum

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=golf+g%C4%B1c%C4%B1rdama

İnternetde 100 lerce bu sorunla ilgili şikayet var.

VW servisleri bile artık sorun olarak kabul etmiyor.

Sırf vw değil aynı şekilde leon gibi seat gruplarında da var.

% 90 burçlardan geliyor gres yağı sürnce düzeliyor bi süre sonra tekrar geliyor ses

2013 golf 7 imde aynı sorun vardı. Tamamen o gacırdayan -salıncak burcu mu amortisör takozu mu her ne ise- parçanın kalitesiz plastikten yapılmasından kaynaklanıyor. Hava sıcaklığı belli bir seviyenin altına düştüğünde plastik gıcırdamaya başlıyor. Çözümü kaliteli plastik malzeme kullanılması. Neden derseniz aynı sorun sıfır aldığım 2017 model fiorinomun arka kısmında da vardı. Amortisör takozları kalitesiz olduğundan fiat parçada revizyona gitmiş ve yeni takozlar takılınca hiçbir sorun kalmadı. Ne yazık ki vosvos ürettiği aracın arkasında yeterince durmuyor. Yağlayıp geçiyorlar işte.

• Ses nerden geliyor tam olarak süspansiyondanmı
  • 6 sene 2011 passat kullandım böyle bir ses duymadım hiç...

• Mk3 leonda da vardi bu ses

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 yaşında Jetta kullanıyorum. Gıcırdamayı sizden duydum

• 2005 model 9N3 Polo’da da vardı, Durum normal. Havalar biraz soğuyunca başlayıp yazın geçerdi.

• passat da yok gacırdama. ben de polo için gidicektim gitmeyim bari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Mokka Orjinal Gaz Pedalı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benım sunroofta var tamamen buyuk kasısten geçersem gıcırtı gelıyor plastıklerınden vw grubu esniyor sanırım araç buruluyor

• Gıcır gıcır araba yapmış işte adamlar, daha ne istiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 28 Ocak 2021; 21:39:20 >
  • B8 Passat iki aracımızda da vardı aynı ses, servise götürmüştük salıncak burcundan dolayı yapıyor ama problem değil, hepsi böyle parça değişse bile yine gelecek ses dediler değiştirmemiştik. Ama makas şeklinde esnerse araba gacır gucur ediyordu 

• quote:

Orijinalden alıntı: zed

14 yaşında Jetta kullanıyorum. Gıcırdamayı sizden duydum

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=golf+g%C4%B1c%C4%B1rdama

İnternetde 100 lerce bu sorunla ilgili şikayet var.

VW servisleri bile artık sorun olarak kabul etmiyor.

Sırf vw değil aynı şekilde leon gibi seat gruplarında da var.

% 90 burçlardan geliyor gres yağı sürnce düzeliyor bi süre sonra tekrar geliyor ses

• Bahsettiğiniz sorunla karşılaşsam neden karşılaşmadım yazayım. Çevremde de duymadım.
    Kronik sorunsa da VW nin ayıbı ne diyeyim
  • Bir kaç gündür dikkat ediyorum hava 6 derecenin altına inerse gıcırdıyor, 6 derecenin üstüne çıkarsa düzeliyordu. Araç polo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı gıcırdama ve trim sesleri yüzünden sıfır aldığım Tiguan a 1 yıl zor dayandım, satmak zorunda kaldım.

Yalıtım da berbattı, şimdi şirketin kiralık passat ı var bunda da ön konsoldaki sesleri duymamak için müziği son ses açıyorum..

• Kronik. Servis burclari yagliyor. Gecmezse degistiriyorlar. Makyajli golf 7 aracimda da vardi bu ses. Yaglandi ve gecmedi. Tekrar servise gitmeden sattim ama guzel arac o sese takilmayin.
    Bir de park halinde inip binerken karyola gicirtisi sesi geliyordu bu da bonus olsun 😅
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

6 sene 2011 passat kullandım böyle bir ses duymadım hiç...

Özellikle yeni serilerde var ,yeni kasalarda

• quote:

Orijinalden alıntı: trexin

Kronik. Servis burclari yagliyor. Gecmezse degistiriyorlar. Makyajli golf 7 aracimda da vardi bu ses. Yaglandi ve gecmedi. Tekrar servise gitmeden sattim ama guzel arac o sese takilmayin.
    Bir de park halinde inip binerken karyola gicirtisi sesi geliyordu bu da bonus olsun 😅

Bende götürdüm avuç avuç gres yağı sürdüler burçlara.

1 ay ses gelmedi.Sonra tekrar karyola gacırtısı geldi ,artık bezdim gitmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettin_79

Özellikle yeni serilerde var ,yeni kasalarda

Alıntıları Göster

olabilir. şu anda da son kasa a4 kullanıyorum, onda da zerre ses yok. demek ki süslü passat olmak işe yarıyormuş bazen... 

• Hava soğukken yola çıktığımda ilk tümsekte alttan gacırt gibi bir ses geliyor sonra 2. tümsekte azalıp 3. de yok oluyor bu ses. 8 senedir Golf kullanıyorum, önceki aracım Golf 5 onda da vardı aynı şekilde

• 2016 Golf 7 kullanıyorum. Özellikle soğuk havalarda belirginleşiyor kasisten geçerken süspansiyonlardan gelen gıcırdama.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.