Hocam kusura bakmayın ama 14 yaşındaki arabadan gıcırdama (trim sesi vs.) gelmediğini söylüyorsanız siz araçtan çıkan seslere dikkat etmiyorsunuz demektir. |
VW otomobillerinde gıcırdama (4. sayfa)
-
-
Mazot hortumu delinen araca bile kronik diyen servis gıcırtıya mı demeyecek? Motor bozuldu krınik dsg gitti kronik mazot hortumu kronik gıcırtı var kronik. Amblemi söküp chery logosu koysak herkes Çin malı bu kadar olur der. VW olunca kronik deyip geçiyorlar. -
Amerika'dan sonra Avrupa'da Volkswagen firmasına ceza kesiyor.
Yukarıda da belirtildiği gibi eskisi kadar çok satamıyor ki kar oranları %50 azalmış geçen sene.Buda demektir ki orta segment ürettiği otomobillerinde eski kaliteliyi bulamayacağız.Bunun sonucunda son tüketiciye burada ki gibi vb sorunlarla sıkı sık karşılaşacağımız anlamına geliyor.
Türkiye'de yatırım düşünüyordu ama aşırı maliyetlerden dolayı Avrupadaki fabrikalarına az maliyetli tesisler ekleyerek yoluna devam etmeyi düşündü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 29 Ocak 2021; 1:54:19 >
-
Gıcırdama farklı trim sesi farklı. Trim sesi elbette var. Biraz okuduğumuzu anlayalım lütfen -
2013 golf 7 var suspansiyondan özellikle arkadan geliyor bu gıcırdatma sesi ve hiç de yakışmıyor arabaya.. ayrıca manuel araç ve özelikle ilk 3 vites zor geçiyor tam debriyaj yapmama rağmen. Sportif vites desen bu kadar da sert geçmez ki resmen Toros vitesi atıyorum. 1. Vitese normalde seyir halindeyken zor geçer bu dururkende zor geçiyor. Sebebi nedir acaba? Özellikle 1 2 ve 3 te böyle ondan sonrası rahat geçiyor. -
La olm anladık sevmiyorsunuzda bari itin bi tarafına sokmayın. Yok passatta trim sesi son ses müzik açtırıyomuş yok tiguanı bir yılda satmış. Yav he he.
Ses salıncaklardan geliyor ve her kış bakımında yağlanması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İtin bi tarafına sokarım tabi o kadar para dök. Böyle basit şeyleri yaşa. Ticari pejo var onda gıcır gıcır gram süspansiyon sesi yok 70 binlik araba. Vites geçişleri de pamuk gibi. Bunun ki spor vites ayağına itelemişler sanki. Toros vitesi gibi. Wv alacaksan o kadar paraya manuele hiç girmeyeceksin demekki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrettin_79Bende götürdüm avuç avuç gres yağı sürdüler burçlara.
1 ay ses gelmedi.Sonra tekrar karyola gacırtısı geldi ,artık bezdim gitmedim.
Alıntıları Gösterz rot lardan yapıyor sanırım Audi lerde bile var.150-200 liralık bir malzeme değiştirince geçmişti..
-
Benim Nissan da yapıyor.
İlk kasis baya gacır gucur sonra daha az 3.kasiste tamamen kesiliyor yağ gibi kayıyor.
Ben amontisör içindeki (artık hava mı yağ mı) o ısınıp düzgün çalıştığı için ses kesiliyo diye biliyordum.
yeni bir vw giydirme konusuna hoşgeldiniz.
-
Salıncak burçlarından geliyor Passat ve Audi serilerinde de var :)
-
Bence sorun araçta değil sizin kulaklarınızda, acil doktora görünün bence. Yoksa koskoca Hz.BANİ VW araçlarında herhangi bir ses olamaz.
-
Bende fiat punto var onda da var gıcırdama, komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.
-
2013 model polo aracımda aynı problem var maalesef kışın bu problem çok yaşanıyor dediğiniz gibi.
-
2011 polo aracim var sabah ise giderken ilk 15 dk gacir gucur ses yapiyor kasislerde, daha sonra kesiliyor yanliz ilginc sekilde. Valide de 2006 reno scenic var onda daha cok bu ses bu arada. -
Fordlardada var. -5-10 larda değişik sesler geliyo arada gıcırtı da geliyo ilk 3-4 km boyunca arac ısınasıya kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 29 Ocak 2021; 21:54:43 >
quote:
Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.
İtin bi tarafına sokarım tabi o kadar para dök. Böyle basit şeyleri yaşa. Ticari pejo var onda gıcır gıcır gram süspansiyon sesi yok 70 binlik araba. Vites geçişleri de pamuk gibi. Bunun ki spor vites ayağına itelemişler sanki. Toros vitesi gibi. Wv alacaksan o kadar paraya manuele hiç girmeyeceksin demekki..Sen vites olayın7 yanlış anlamışsın. Vitesin pamuk gibi yolları belirsiz olanı değil, net geçişli, kemikli olanı makbuldür. Manuel golfüm oldu. Vites geçişleri çok iyiydi
Benim Golf 7 aracımda da vardı. Ön takımlardan geliyor. Burçlar yağlanınca geçiyor ama sonra tekrar başlıyor. Bir çok Golf 7 kullanan arkadaşım var onlarda da mevcut. Kronik bir problem.
Bizim Golf tede var gıcırtı soğuk havada. Bunun nedeni amortisör yağı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X