vw çok bozdu uzun zamandır. |
VW otomobillerinde gıcırdama (6. sayfa)
-
-
2016 Scirocco var ve bu ses 0 derecenin altında sabahları aracı 3 4 km kullandıktan sonra geçiyor anca. Trim sesi de fazla fazla var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pbmaxFiat gibi durup dururken camları patlamıyor maşallahınız var.
Alıntıları Gösterşu egea kompleklisine yanıt verme. rica ediyorum.
-
son bir kaç modelden başlamıştır diyenlere kanma adamların gıcırdayan araba yapma adeti var VAG kalitesi...
-
Hocam 2014 Jetta var bende öyle bir ses hiç gelmedi şimdiye kadar, ama arkadaşıma sıfır km 2019 octavia almıştık 5 ay sonra dediğiniz ses gelmeye başladı. Servise götürdük normal dediler :D ses yüzünden sattı arabayı oda Jetta aldı şuan da kullanıyor memnun :) -
Bende yeni kasa süperb var onda bile şu havalarda ilk 30dakika gıcır gıcır 😂
2015 scirocco sabah ilk çalıştırmada hava soğukken ya da yaz kış önemsiz ıslanmışken gıcırdama geliyor. garç gurç. o sesi duymazsam artık bir sıkıntı var diye düşünüyorum.
aynı şekilde ilk çalışıtmrada hareket etmeden direksiyonu tam sağ ya da sol yapınca son anda geliyor aynı gacırtı.
-
Kasisten geçerken alt takımlardan gelen tuhaf sesler için gres yağı güzel iş görmekte. 2017 model aracıma bir kez yaptırıp bir daha bu sesi duymamıştım aracı satana kadar.
Golf 7 ve 7.5 araçlarda belli bir zaman sonra arka kapı keçesi toz tutar ve yine tümseklerden geçerken kapı tuhaf tokurtu sesi yapar. Çoğu kişi bunun bagajdan ya da başka bir yerden geldiğini düşünür. Servisin keçelere sıktığı değişik bir silikon ile bu ses geçmekte ancak her sene o lanet olası ses geri gelir ve işlem tekrarlanmak zordundadır. Ben kendim silikonlayıp bunu çözememiştim. Hangi marka kullanıyorlar ise servise onu sorup alın.
Passat araçlarda da kapı üstü trimleri bazı müziklerde cızırtı yapmakta. Bu sorunun bir çözümü var mıdır henüz bilmiyorum.
Eniştemin Jetta'sında ve kasko şirketinin vermiş olduğu kiralık Toledo'da gıcırdama vardı. Ama bunlar bizim vag grubu araç kullamayı bilmemeniz nedeniyle oluyor. Bir Vag grubu araç hava ısısı 7 derecenin altına düştüğünde binilmez, virajlara dede modunda girilir, yolda kasis varsa güzergah değiştirilir. Bakın @beyinsis arkadaşımızın arabasında hiç gıcırdama oluyor mu? adam bilinçli tüketici.
FIAT ne alaka. Adam espri yapmış. Allah'tan bı wolsvagen araban var. Canından fazla savun elin malını. -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C2560DDFD
FIAT ne alaka. Adam espri yapmış. Allah'tan bı wolsvagen araban var. Canından fazla savun elin malını.Fiat kimin malı peki ? Elin değil mi ?
Kardeş cidden aynı dili konumşuyoruz. Adam ve ben Fiat mı savunuyoruz burada.quote:
Orijinalden alıntı: pbmaxFiat kimin malı peki ? Elin değil mi ?
Alıntıları Göster
Adam gıcır gıcır kullan yazmış saede. FIAT yazan sensin ayrıca. FIAT gibi camları mı patlasın ddedin sen. Kimse Fiat yazmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: blueways
Kasisten geçerken alt takımlardan gelen tuhaf sesler için gres yağı güzel iş görmekte. 2017 model aracıma bir kez yaptırıp bir daha bu sesi duymamıştım aracı satana kadar.
Golf 7 ve 7.5 araçlarda belli bir zaman sonra arka kapı keçesi toz tutar ve yine tümseklerden geçerken kapı tuhaf tokurtu sesi yapar. Çoğu kişi bunun bagajdan ya da başka bir yerden geldiğini düşünür. Servisin keçelere sıktığı değişik bir silikon ile bu ses geçmekte ancak her sene o lanet olası ses geri gelir ve işlem tekrarlanmak zordundadır. Ben kendim silikonlayıp bunu çözememiştim. Hangi marka kullanıyorlar ise servise onu sorup alın.
Passat araçlarda da kapı üstü trimleri bazı müziklerde cızırtı yapmakta. Bu sorunun bir çözümü var mıdır henüz bilmiyorum.Gelen ses viraj denge demiri lastiklerindendir muhtemelen. Bu da bir sarf malzemedir ve kolayca değiştirilir. Gres yağı sürmek geçici çözümdür. Hatta gres yağı zaten özelliği bozulmuş yıpranmış kauçuk malzemeyi daha da çok bozar. Ötüyorsa, özelliğini yitirdiyse, boşluk varsa değişmelidir.
Hatta yetkili servis duruma göre viraj demirini komple değişiyor sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Kardeş cidden aynı dili konumşuyoruz. Adam ve ben Fiat mı savunuyoruz burada.
Adam gıcır gıcır kullan yazmış saede. FIAT yazan sensin ayrıca. FIAT gibi camları mı patlasın ddedin sen. Kimse Fiat yazmadı.Gıcır gıcır niye dedi peki ?
Kimin ne demek istediğini anlayabiliyoruz çok şükür.
Golf gıcır gıcır ses yapıyormuş. Adamda kelime oyunu yapmış. Gıcır gıcır araba kullan diye.
Anlayabiliyoruz derken Wolsvagen grubu CEO su musu kardeş. Elin gavuru yapar bizim ki avukatlık yapar. -
Suspansiyonlar gıcır, bazilarinin kafalar ondan gıcır yahu forum ne hallerde...
quote:
Golf gıcır gıcır ses yapıyormuş. Adamda kelime oyunu yapmış. Gıcır gıcır araba kullan diye.
Anlayabiliyoruz derken Wolsvagen grubu CEO su musu kardeş. Elin gavuru yapar bizim ki avukatlık yapar.Elin gavurunun yaptığı telefondan bunları bana yazıyor olman ne garip değil mi ?
Alt takımda tabla adı verilen parçanın oynar kısımlarına wd-40 sıkılırdı eskiden ve gıcırtı konusunda etkili de olurdu. Gres yağını duymamıştım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pbmaxFiat kimin malı peki ? Elin değil mi ?
Alıntıları GösterAmma dert olmuş sana yorumum ha, 80 beğeni de alınca tabi iyice sinirlenmişsin
Fiat elin malı tabi ama bu ülkede tofaş diye bi gerçek var, adamlar kaç yıldır ülkemizde üretim yapıyor binlerce kişiye ekmek yediriyor, ülkeye tonla para kazandırıyor, bursadan amerikaya araç gönderiyor.
Kimisi de işte malum sebeplerden ülkeye fabrika kurmaktan vazgeçiyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X